LA MULTI ANI! Si felicitari pt ani de casnicie. 8 martie? de ce nu? e ziua noastra a femelor. Si de aceea trebuie sa fim rasfatate, daca sotii intr-adevar ne iubesc. Da la mine e in fiecare zi 8 martie. Azi 1 martie, am implinit 42 de ani de casatorie, Si m-a luat frumusel sotul meu si mi-a luat parfum si crema de corp, dupa masa am fost la o sedinta de masaj, seara am baut un parar de vin impreuna la lumina unei luminari. Frumos, nu? dupa 42 de ani, inca mai ne iubim. |
Multi inainte sanatosi si plini de iubire.
numai maine ,nu-i poimaine!!!!!!!! barbatii deja cred ca isi calculeaza bugetul. de 1 martie au oferit traditionalul martisor.dar pe 8 martie?!| .... Acest citat a fost scris de fiica mea ....... |
Esti o mama fericita!
Si o mama perfecta!
Sa dea Domnu sa poata spuna si baietii mei asa cuvinte frumoase despre mine!
Sa fiti fericite si sa aveti parte numai de dragoste si fericire!!!!
8 martie e ziua femeii ..o zi speciala in care infloresc toate doamnele si domnisoarele din aceasta lume..la multi ani mama si multa sanatate..

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatacredinta, dragostea, speranta
Animataun sarut ti-as da
Animataimi lipsesti
Animatador

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, livia3519, cicina, ibinet, madymadalina, scherzineger, dany_19_ela, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |