| ...daca cu adevarat traim intr-o lume libera. Atunci dc acest site interzice mesajele cu citat crestin? Va veni ziua cand veti dori sa aflati adevarul despre existenta omului si dragostea lui Dumnezeu pentru oameni, dar din pacate va fi prea tarziu! VA INDEM SA DEVENITI INTRESATI ... nu suntem copii nimanui! Suntem copii unui mare rege si imparat! |
Citat din regulamentul aceste camere
Dorim sa va amintim ca acest site este un site apolitic, areligios(nu sustine nici un cult religios---- la acest lucru ma refer cand zic acest cuvant).. de aceea nu vor fi toletare mesaje care iau partea unui anumit grup. [dupa cum observi nu sunt interzise citatele crestine... ci sunt interzise referiri la un cult anume.....] Este interzisa pe acest site reclamele cu privire la alte site-uri cu un caracter religios si care sunt afiliate unui anumit cult. [nu dorim sa facem reclama unui anumit cult religios.....] Daca citesti si regulamentul general... vei orbserva ca si acolo se subliniaza aceiasi ideie : site-ul nu ia apartenenta nici unui grup religios Si daca citesti anumite topicuri vei gasi si anumite mesaje crestine
| ...daca cu adevarat traim intr-o lume libera. Atunci dc acest site interzice mesajele cu citat crestin? Va veni ziua cand veti dori sa aflati adevarul despre existenta omului si dragostea lui Dumnezeu pentru oameni, dar din pacate va fi prea tarziu! VA INDEM SA DEVENITI INTRESATI ... nu suntem copii nimanui! Suntem copii unui mare rege si imparat! |
Cred ca te inseli!!! Dimpotriva , eu am scris multe mesaje crestine, versete din Biblie...chiar si felicitari cu versete... de unde ideea asta? Asta am subliniat si eu de multe ori :Suntem infiati de Dumnezeu!!!" Si...citeste Ioan 3:16... Nu e minunat ?! Eu cred ca da...Sper sa ne intalnim pe forum...
fiecare avem nevoie de d-zeu....
dar putini recunosc asta!!!!
iar aici putem discuta despre orce.....
da!!!..avem nevoie de o iubire de acolo de sus..
si de una de aici de pe pamant!!!
stii..tot timpul atunci cand te doare mergi la medic!
asa si cu d-zeu....dar el ne primeste orcand!
| Dumnezeu-"dupa filosofia spirituala este un mecanic care, ca sa se distreze, construieste universul ale carui miscari le regleaza si fabrica pe om, ale carui destine le dirijeaza dupa un plan doar de el cunoscut". |
Dumnezeu, dupa Cuvantul Sau (Biblia) nu se distreaza cu destinele noastre...noi ne alegem drumul in viata si ne faurim destinele.Sunt convinsa ca El sufera cand noi suferim si nu ne paraseste chiar daca nu alegem calea ce duce spre EL.
Da, El are un plan pentru noi, dar de noi depinde daca-l urmam sau nu...si cand dam de esec, pe cine punem vina oare? Pe noi?Nuuu...
Da, caile Domnului nu le cunoastem, dar le putem afla.Si asta tot de noi depinde, daca vrem sau nu. CALEA,ADEVARUL SI VIATA...Cauta si vei gasi!!! Bate si ti se va deschide!!! Cere si ti se va da!!
| nu cred ca avem dreptul sa impingem pe cineva pe un drum din asta. fiecare este liberul lui arbitru si fiecare trebuie sa-L gaseasca singur! |
Da, ai dreptate...numai singur IL poate gasi omul...Important e sa vrea si sa stie unde sa-L caute...
,,cauta si ma vei gasi"
,,bate si ti se va deschide"
asta e......
| nu cred ca avem dreptul sa impingem pe cineva pe un drum din asta. fiecare este liberul lui arbitru si fiecare trebuie sa-L gaseasca singur! |
Imi pare rau ca revin: la care drum te-ai referit cand ai afirmat:"Pe un drum din asta"....Nu avem dreptul, avem datoria sa spunem ceea ce stim...(daca stim ) despre EL....

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animataunde esti ca sa pot zbura
Animataimi lipsesti
Animatanu cere
Animataun prieten adevarat

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, livia3519, cicina, madymadalina, scherzineger, dany_19_ela, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |