am intrat in spital shi am vazut bolnavi de TBC shi am auzit oameni care erau pe moarte shi urlau ca nu pot respira shi asitenta le spunea "eu te-am pus sa fumezi ?" shi totushi nu am reushit sa ma las de tzigara ... le-am rarit dar de lasat nu am reushit inca ... poate acum cu scumpirea asta le raresc de tot ... cat despre cafea ..... asta e mai ushor sa o lashi ... tzigara e numarul 1
aceeashi cantitate de cafea obishnuiam shi eu sa o beau pana acum jumatate de an cand mi s-a facut rau shi nu shtiam de la ce shi m-am trezit nu tensiune 16,9 shi am zis halt shi am lasat-o de tot aproape 1 luna dupa care am inceput sa beau din nou dar mai putzin de o cana pe zi ... de tzigari in schimb mai greu ... nu shtiu ..parca te linishteshte tzigara atunci cand lucrezi intr-un mediu stresant shi cand eshti stresat simtzi nevoia sa faci ceva daca nu fumezi simtzi nevoia sa mananci ... am incercat shi la un moment dat incepusem sa cresca burtica tare de tot 
macar atat daca nu altceva!!! hai, ca se poate!!! va spune o fosta fumatoare cam de 1-2 pachete tigari/zi!!! TNX pt suport cred ca pan la urma o sa le las , drept sa va spun se cam simt in ultima vreme mai ales ca am un program cam naspa cu munca in jur de 30 ore stau treaz ,mai si fumez si mai pui si cafeaua... astea sunt doi dusmani care in cel mai sigur mod duc omul la ruina ca sa nu mai zic ca deja simt efectu .. oboseala ... nu mai am pofta de mancare... si apoi cred ca in cel mai sigur mod o sa ma las de tzigari in urmatoarele zile mai ales ca vreau sa-mi schimb modul de viatza ,
ah da sa sti ca in leg cu lasatu vine pofta aia de a mesteca ceva incontinu stiu asta am mai trecut
prin asta dar pana la urma se regleaza... sper sa nu ma ingras prea tare ... nu ca as fi gras ...nicidecum nu ar strica sa se mai puna ceva pe mine ![]()
hai sa incercam impreuna incepand cu 1 martie .. vedem rezultatele .... ce zici macar tzigara daca nu shi cafeaua ....
acum recunosc ca am o tzigara aprinsa shi ascult un pic de strauss 
autosugestia!!! macar atat daca nu altceva!!! hai, ca se poate!!! va spune o fosta fumatoare cam de 1-2 pachete tigari/zi!!! |
Asculati ce va zice life_s_warrior, ca va zice bine si din experienta.
dar mi-am revenit la normal acum...deci, lasa rontaitul!!! gata cu tzigara shi LA SALA sau la PISCINA
tocmai am terminat de baut ultima cana de cafea pe ziua de azi... nu ca ar fi vreo chestie si nu am mai fumat de vreo ora ... mai am doua tzigari acu aprind una si cred ca ultima pe seara asta sper ca pe cealanta sa o pastrez cat mai mult cu putintza... si cred ca o alternativa la lasatul de tzigari ar fi sa ma apuc din nou de sport ... citeam acu vreo sapt intr-un horoscop trimis prin e-mail de la rochell parca acum pe 28 mi se va intampla ceva care i-mi va schimba viitorul si ma tot intreb ceo fi... in ultima vreme am avut parte de multe schimbari in viatza .... lasatul de tzigarii fiind mai mult o lupta pt mine... sper sa reusesc si voi la fel cei care mai fumatzi ![]()

AnimataIUBESC
Animataeu pot sa zbor!!!!
Animatapt vaniusha
Animatazborul cu tine

Animatace este dragostea
Animataeu pe tine te iubesc

| Yo77MdN, cappaliin, remy102002, iuti, lenutzaurora, Alecsutza, SrDan, nelutuu, flores24ro, RICUTZA67, loveforever, frezie79, Murphy, nely15, aless, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, OPTIMISTA, xDayanax, mak7669, elena_2008, GABITZATM67, valrntinaghe, danbeku, o_ulata_mik, mademoisselle, mikidutzah, Anddytza, crengutza, cristincika, sweet_avy68 |
| drigisa, Sabinutz, adnario46, crinalia, iuliarodica, FAUSTTHEKILLER, casandra36_4, floaredecastan, yoop_anca, alkex, cristinuta_love, _Dorinutz_, pastaia2002, blood2ripper, crazy4speed, PisicutzaRea, edu-kiki, elvirabalta, clavy, gabbriel85, ana_oprea1997, simonette26, simonette27, imperia89, PrincessDi, adyvera, veraady, adyselyvera, buzaalexandra, camiti, lauraravy, albinutza86, manu155, senior, angella_jolie_20, angella, sky_infinity_blue, micky-cezar, necusor, vallvis, myoara, danutza_ellly, mihaela2008, Inaccesibil |