nu cred ca are sa fie vb de bani .... daca are sa fie nefumatoare shi are sa zica te lashi sau te las .... n-ai sa ai incotro ![]() |
Sau poate vei fuma pe ascuns...
deci sa ziceam ca am inceput o campania anti tzigari si cafea
asa nr1 am inlocuit o parte din tzigari cu: biscuitzi semintze etc alte dulciuri
nr2 am ilocuit cafeaua cu ceai si ciocolata calda
sper sa reusesc sa ma las pan la urma ah da de la 3 pakete de tzigari pe zi am ajuns la unu , si de la 5-6 cafele una dimineatza si una seara cand sunt la munca este de ajuns... :) bv mie
deci sa ziceam ca am inceput o campania anti tzigari si cafea asa nr1 am inlocuit o parte din tzigari cu: biscuitzi semintze etc alte dulciuri nr2 am ilocuit cafeaua cu ceai si ciocolata calda sper sa reusesc sa ma las pan la urma ah da de la 3 pakete de tzigari pe zi am ajuns la unu , si de la 5-6 cafele una dimineatza si una seara cand sunt la munca este de ajuns... :) bv mie |
Ma bucura decizia ta! Stiu ca daca vrei, poti, asa ca sigur vei reusi! Sper sa-mi calci pe urme si sa devii NEFUMATOR!!!! Doamne, ce curat e aerul cand nu fumezi si nu stai in fum!!! Dovedeste-ti tie ca poti!
este de apreciat ca ai vointa si ca vrei sa faci acest pas Danyell...esti de felicitat...multi/multe spun ca se vor lasa de fumat de maine de poimaine si tot asa ramane la amanare ...dar de aplicat in practica mai greu..se pare ca tu ai reusit sa gasesti o solutie si un bun remediu pentru tine.
Iti urez bafta si reusita ...!!!
| Stiu ca tigarile si cafeaua sunt periculoase dar nu am incercat pana acum sa ma las de ele.Am devenit depandenta si momentan asa o sa raman,poate dupa ce trec problemele o sa ma gandesc la asta dar pana atunci nu. |
Oare de unde stiu ca nu esti singura care gandeste astfel? Ai grija sa nu iei decizia de a renunta cand va fi tarziu...
| Daca vei vrea cu adevarat, sigur vei reusi...E mai bine sa n-ajungi sa treci prin experiente triste ...fugi de ele pana nu e prea tarziu...si stiu ce spun cand spun ce spun... |
Oare?
![]()
Citat life_s_warrior
|

iti trebuie un motiv real sa te lashi de fumat si cineva langa tine care sa te sustina moral. Ok, mai este nevoie si de un "tic" surogat care sa te ajute sa treci peste. Incearca sa-ti faci un hobby....cauta acel ceva in tine prima oara, apoi persoana de langa tine sa te ajute.

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animataiubirea mea va ramane
Animatacredinta, dragostea, speranta
Animataun sarut ti-as da
Animataimi lipsesti

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, livia3519, cicina, ibinet, madymadalina, dany_19_ela, Nikoleta220808, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |