| Stiu ca tigarile si cafeaua sunt periculoase dar nu am incercat pana acum sa ma las de ele.Am devenit depandenta si momentan asa o sa raman,poate dupa ce trec problemele o sa ma gandesc la asta dar pana atunci nu. |
Oare de unde stiu ca nu esti singura care gandeste astfel? Ai grija sa nu iei decizia de a renunta cand va fi tarziu...
| Daca vei vrea cu adevarat, sigur vei reusi...E mai bine sa n-ajungi sa treci prin experiente triste ...fugi de ele pana nu e prea tarziu...si stiu ce spun cand spun ce spun... |
Oare?
![]()
Citat life_s_warrior
|

iti trebuie un motiv real sa te lashi de fumat si cineva langa tine care sa te sustina moral. Ok, mai este nevoie si de un "tic" surogat care sa te ajute sa treci peste. Incearca sa-ti faci un hobby....cauta acel ceva in tine prima oara, apoi persoana de langa tine sa te ajute.
iti trebuie un motiv real sa te lashi de fumat si cineva langa tine care sa te sustina moral. Ok, mai este nevoie si de un "tic" surogat care sa te ajute sa treci peste. Incearca sa-ti faci un hobby....cauta acel ceva in tine prima oara, apoi persoana de langa tine sa te ajute. |
Cancerul si gandul dureros ca nu-ti poti vedea copilul crescand...oare nu sunt motive REALE? De aceea am zis ca e bine sa renuntam pana nu ajungem sa traim aceste experiente nefericite...ca altii
Trebuie sa te respecti si sa te iubesti suficient de mult pentru a avea puterea de a renunta la aceste "surogate" care ucid viata in om....
...si stiu ce spun cand spun ce spun...![]()
asta era nelamurirea mea! Cat despre tigari si cafea......cred ca nu ai nevoie decat de VOINTZA ..asta pentru a nu se ajunge la impulsuri cu adevarat reale(cancer,copil,prieteni bolnavi) este rau daca se ajunge aici
...si stiu ce spun cand spun ce spun... asta era nelamurirea mea! Cat despre tigari si cafea......cred ca nu ai nevoie decat de VOINTZA ..asta pentru a nu se ajunge la impulsuri cu adevarat reale(cancer,copil,prieteni bolnavi) este rau daca se ajunge aici |
ok...am mai povestit despre asta si nu vreau sa repet povestea, care nu e deloc vesela,dar e cat se poate de reala si am trait-o,si m-a schimbat, mi-a schimbat atitudinea fata de viata, fata de oameni, fata de Dumnezeu...Chiar daca nici inainte nu eram o persoana "rea" cum imi spun prietenii...consider ca am fost rea cu mine si nu am stiut sa-mi port de grija.Am tot asteptat sa apara cineva sa-mi poarte grija...Dar...totul e bine cand se termina cu bine!! Oricum,cand aud pe cineva ca afirma ca nu se poate lasa de tigari imi vine sa-ntind mana prin monitor
si sa-i rup tigarea (ca nu vreau sa fiu obraznica si sa spun urechea!!
Iarasi scuze, nu vreau sa jignesc pe nimeni)
Am fumat si m-am lasat,va spun ca se poate!!
Am fumat si m-am lasat,va spun ca se poate!! |

NU fumez nu-mi place nu are ni un rost.si sunt si alergic la fum
cafeaua nu cred k e asa rea e ceva mai energizant
| Alergiile nu prea pot fi tratate in general.Alergia la muzica face exceptie,poti sa inlaturi foarte usor factorul inchizand sursa.Ce te faci cu praful,puful,fumul....? |
muzik p cre o asculta persoanele din jurul meu este greu d suportat si inlaturat
Citat lidia2000
|
Ai dreptate,nu ma gandisem la posibilitatea asta.Mi s-a intamplat si te inteleg.Si totusi, alte alergii cum le tratezi?Am luat KETOTIFEN de exemplu dar,deja nu mai are efect.

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animataiti doresc
Animataiubirea mea va ramane
Animatace este viata

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, livia3519, ibinet, madymadalina, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |