Ati trecut de scoala gimnaziala?
Dar de liceu?
Ati simtit vreodata iubirea parinteasca unui profesor?Te-a sprijinit cu o vorba?Te-a mai "scos"de la vreo materie grea,lasandu-te sa pleci?Povesteste-ne...cand l-ai vazut ultima oara?
am decis sa postez acest topic caci azi am trait o experienta trista alaturi de mama mea,cautandu-si antrenoarea de sport,la care ea era febletea ei acum 23 ani...am sa o povestesc.Acum,spune-ne tu...![]()
![]()
pai eu am terminat liceu si da, mi-a dat Domnul intai un invatator in clasa I la care am tinut si tin enorm, apoi o invatatoare care m-a iubit ca pe fiica ei l-a sarfsit de a opta mi-a scris pe pamblica aceea din piept ca ma iubeste ( cat am mai plans)
, iar de doamna diriginta di 5-8 nici nu ma zic cat am tinut la ea chiar am sunat-o luna trecuta
si imi povestea ca ii este din ce in ce mai greu sa predea la scoala din cauza elevilor, a spus ca devin din ce in ce mai rai si nu mai atrage asa cum o atragea inainte sa mearga la scoala...
. Iar la liceu am avut un diriginte in primi doi ani, iar o diriginta in ultimi ani, cu domnu diriginte am avut multe devergente dar adevarul e ca tineam mult la el si el la noi dar noi il luam peste picior si acum imi pare rau, oricum am reusit sa-mi cer iertare de la el chiar il am in lista mea de messenger
ne-am impacat
, iar doamna diriginta tinea mult la mine si avea o incredere in mine ca si eu ma miram
, ea stie sa aprecieze persoana cu e, e o doamna super.
Deci am dat peste nici profesori si invatatori care m-au indrumat mult, si de la care am invatat mult Dumezeu sa-i tins in putere si sa-i ajute sa invete si pe altii asa cum m-au invatat pe mine
.
Imi amintesc de ultimele zile de liceu...a trecut ceva timp...am sa incep cu sfarsitul pentru ca este cel mai frumos si totodata cel mai trist...Se termina ceea ce nu doream sa se termine...prietenia mai mult sau mai putin colegiala a unui pumn de adolescenti, unii mai apropiati altii mai putin...Am terminat liceul...Aceasta treapta a unei scari nevazute-viata- la capatul careia ma asteapta satisfactia sau dezamagirea...in acele clase inalte, de-a lungul coridoarelor unde fiecare pas era amplificat de ecou se nasteau noi vise...noi sperante...Atunci... in fata unui final si totodata a unui inceput de drum, nostalgia ma coplesea privind in urma spre anii ce-au fugit grabiti, dar speranta se aprindea parca mai puternic in sufletul meu cand paseam spre noua viata ce mi se deschidea tainic inainte...Era in mine o irezistibila chemare a necunoscutului, o dorinta nestavilita de a cere vietii tot ceea ce mi se cuvenea, de a cunoaste totul daca era cu putiinta...Si astfel, lacrima departirii s-a stins...caci mai puternic, mai vijelios m-a smuls din bratele ei viata care alearga neobosita inainte, vesnic inainte...Nu am putut rezista ritmului ei nebunesc si m-am lasat purtata de valurile ei zbuciumate, m-am lasat in seama vointei ei...Dar am fost un corabier increzator...Iesind biruitoare din inclestarea cu furtuna pe care mi-a ridicat-o in cale, m-am avantat triumfatoare mai departe, pregatita sa infrunt cpriciile neiertatoare ale unei adevarate lupte...Sunt recunoscatoare liceului si profesorilor mei pentru faptul ca mi-au dat sansa de a rezista cu tarie in incercarea de a deveni om in adevaratul sens al cuvantului...
Azi... anii de liceu rasuna ca un minunat cantec al aducerilor aminte, al anilor de liceu cu bucuriile, tristetile,si emotiile lor...si am in suflet acea multumire sufleteasca pe care doar munca ti-o da si care este rasplata binemeritata a doisprezece ani de ucenicie...

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatatot ce vreau
Animataiti doresc
Animataiubirea mea va ramane
Animatace este viata

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, nely15, livia3519, ibinet, madymadalina, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |