CAUTA pe yyy.RO

Cuvant:
Felicitari Felicitari membri Membri Forum Albume foto Blog

Top cautari || Ultimele cautari

CEA MAI MARE BAZA DE JOCURI GRATUITE ONLINE DIN ROMANIA

Home » Forum » in fata oglinzii » CE FACE OARE PROFESORUL/PROFESOARA MEA...care m-a iubit asa mult?

Regulament de ordine interioara

CE FACE OARE PROFESORUL/PROFESOARA MEA...care m-a iubit asa mult? » in fata oglinzii » Pagina 1

Pagini: 1 |

Home | in fata oglinzii | Adauga un nou mesaj | Aboneaza

PAU_LA

Punctaj: 13737
Inscris la: 13/02/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 09/03/2007 13:29:33

Ati trecut de scoala gimnaziala?Dar de liceu?Ati simtit vreodata iubirea parinteasca unui profesor?Te-a sprijinit cu o vorba?Te-a mai "scos"de la vreo materie grea,lasandu-te sa pleci?Povesteste-ne...cand l-ai vazut ultima oara?

am decis sa postez acest topic caci azi am trait o experienta trista alaturi de mama mea,cautandu-si antrenoarea de sport,la care ea era febletea ei acum 23 ani...am sa o povestesc.Acum,spune-ne tu...

lenutzaurora

Punctaj: 118189
Inscris la: 10/11/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 09/03/2007 14:19:02

pai eu am terminat liceu si da, mi-a dat Domnul intai un invatator in clasa I la care am tinut si tin enorm, apoi o invatatoare care m-a iubit  ca pe fiica ei l-a sarfsit de a opta mi-a scris pe pamblica aceea din piept ca ma iubeste ( cat am mai plans) , iar de doamna diriginta di 5-8 nici nu ma zic cat am tinut la ea chiar am sunat-o luna trecuta  si imi povestea ca ii este din ce in ce mai greu sa predea la scoala din cauza elevilor, a spus ca devin din ce in ce mai rai si nu mai atrage asa cum o atragea inainte sa mearga la scoala.... Iar la liceu am avut un diriginte in primi doi ani, iar o diriginta in ultimi ani, cu domnu diriginte am avut multe devergente dar adevarul e ca tineam mult la el si el la noi dar noi il luam peste picior si acum imi pare rau, oricum am reusit sa-mi cer iertare de la el chiar il am in lista mea de messenger  ne-am impacat , iar doamna diriginta tinea mult la mine si avea o incredere in mine ca si eu ma miram, ea stie sa aprecieze persoana cu e, e o doamna super. 

Deci am dat peste nici profesori si invatatori care m-au indrumat mult, si de la care am invatat mult Dumezeu sa-i tins in putere si sa-i ajute sa invete si pe altii asa cum m-au invatat pe mine.

laryssa

Punctaj: 138356
Inscris la: 09/04/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 11/03/2007 12:27:53
pai si yo sunt la liceu....si sunt profesori/profesoare ce-mi sunt tare indiferenti/indiferente adica vine la ora preda yo invat si atat dar am si profesori/profesoare cu care ma intel super fain desi majoritatea din scoala spun ca sunt exigenti...aici depinde de mai multe chesti...sunt profesori/profesoare care merita tot respectul dar si profesori/profesoare care desi nici nu si-au luat examenul de titular vine la ore si te tine in 3 si incearca sa ne arate ca el/ea e atat de destept/desteapta dar da in gropi....cred ca majoritatea am cunoscut cele doua feluri de profesori/profesoare.

Maroelva

Punctaj: 166780
Inscris la: 05/04/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 08/06/2007 17:28:25
Probabil au iesit la pensie ,sau inca profeseaza...

madi8

Punctaj: 6061
Inscris la: 04/05/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 08/06/2007 17:30:18
unii au iesit la pensie,ma ma intalnesc cu ei din cand in cand

Maroelva

[poza originala]
Mesaj scris la 08/06/2007 17:32:15
E bine ca esti aproape de ei...

madi8

Punctaj: 6061
Inscris la: 04/05/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 08/06/2007 17:36:36
da asa este sunt aproape de ei cu unii chiar ma intalnesc zilnic,mai sunt care au decedat..........

Maroelva

[poza originala]
Mesaj scris la 08/06/2007 19:59:21
Eu traiesc doar cu amintirea lor di fotografii...

AYLIN

Punctaj: 1320824
Inscris la: 22/03/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 14/06/2007 16:12:48
sı eu aıcı ma gındesc la dırıgınta mea.care este un om de aur..ma ınvatat multe lucrurı de care ma folosesc sı acum.ca sı tıne elena doar la fotografıı ma uıt acum.

Maroelva

[poza originala]
Mesaj scris la 14/06/2007 21:27:58
Imi pare rau ca nu pot afla vesti despre ei...

Madascumpika

Punctaj: 6834
Inscris la: 05/06/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 19/06/2007 12:08:57

Imi amintesc de ultimele zile de liceu...a trecut ceva timp...am sa incep cu sfarsitul pentru ca este cel mai frumos si totodata cel mai trist...Se termina ceea ce nu doream sa se termine...prietenia mai mult sau mai putin colegiala a unui pumn de adolescenti, unii mai apropiati altii mai putin...Am terminat liceul...Aceasta treapta a unei scari nevazute-viata- la capatul careia ma asteapta satisfactia sau dezamagirea...in acele clase inalte, de-a lungul coridoarelor unde fiecare pas era amplificat de ecou se nasteau noi vise...noi sperante...Atunci... in fata unui final si totodata a unui inceput de drum, nostalgia ma coplesea privind in urma spre anii ce-au fugit grabiti, dar speranta se aprindea parca mai puternic in sufletul meu cand paseam spre noua viata ce mi se deschidea tainic inainte...Era in mine o irezistibila chemare a necunoscutului, o dorinta nestavilita de a cere vietii tot ceea ce mi se cuvenea, de a cunoaste totul daca era cu putiinta...Si astfel, lacrima departirii s-a stins...caci mai puternic, mai vijelios m-a smuls din bratele ei viata care alearga neobosita inainte, vesnic inainte...Nu am putut rezista ritmului ei nebunesc si m-am lasat purtata de valurile ei zbuciumate, m-am lasat in seama vointei ei...Dar am fost un corabier increzator...Iesind biruitoare din inclestarea cu furtuna pe care mi-a ridicat-o in cale, m-am avantat triumfatoare mai departe, pregatita sa infrunt cpriciile neiertatoare ale unei adevarate lupte...Sunt recunoscatoare liceului si profesorilor mei pentru faptul ca mi-au dat sansa de a rezista cu tarie in incercarea de a deveni om in adevaratul sens al cuvantului...

Azi... anii de liceu rasuna ca un minunat cantec al aducerilor aminte, al anilor de liceu cu bucuriile, tristetile,si emotiile lor...si am in suflet acea multumire sufleteasca pe care doar munca ti-o da si care este rasplata binemeritata a doisprezece ani de ucenicie...

aura_melios

Punctaj: 1754
Inscris la: 15/06/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 19/06/2007 12:32:45
nu mai stiu nimic de profesorii mei,a trecut mult timp de atunci,cu unii ma mai intalnesc prin oras,ii salut si atata tot,poate ei nici nu ma mai cunosc.am avut profesori destul de buni.in prezent vad pe la stiri ca unii profesori sunt interesati de altceva.......

Pagini: 1 |
Home | in fata oglinzii | Adauga un nou mesaj | Aboneaza

Felicitari adaugate de membrii site-ului

LA MULTI ANI SF. NICOLAEAnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
taguri: 6
trimisa de 60
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 30/11/2008
ibinet

tangoul plecariiAnimatatangoul plecarii
taguri: 1
trimisa de 21
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 30/11/2008
mari_11_cica

nu plange..Animatanu plange..
taguri: 1
trimisa de 38
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 27/11/2008
mari_11_cica

ti-am spus ca..?Animatati-am spus ca..?
taguri: 2
trimisa de 196
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 23/11/2008
nely15

Ultimele felicitari trimise

favorite
imi lipsestiAnimataimi lipsesti
taguri: 4
trimisa de 4373
vizualizata de
225 voturi, 8.93 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
nu cereAnimatanu cere
taguri: 30
trimisa de 10316
vizualizata de
673 voturi, 9.38 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
un prieten adevaratAnimataun prieten adevarat
taguri: 52
trimisa de 42207
vizualizata de
2378 voturi, 9.14 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
59 de secundeAnimata59 de secunde
taguri: 3
trimisa de 3500
vizualizata de
246 voturi, 9.02 nota
la o persoana
catre mai multi

Ultimele albume foto

Rasarit pe Meses
Rasarit pe Meses

Adaugat de nseichea
Adaugat pe: 01/12/2008
Nota: 10.00/1
Ultima modificare: 01/12/2008
Taguri: 0
my draw
my draw

Adaugat de Hany_mik_desenatoare
Adaugat pe: 23/11/2008
Nota: 10.00/17
Ultima modificare: 29/11/2008
Taguri: 1
de toate
de toate

Adaugat de nseichea
Adaugat pe: 22/11/2008
Nota: 9.00/5
Ultima modificare: 26/11/2008
Taguri: 0
TOAMNA-IARNA
TOAMNA-IARNA

Adaugat de ibinet
Adaugat pe: 23/11/2008
Nota: 10.00/17
Ultima modificare: 23/11/2008
Taguri: 3
In momentul de fata sunt inregistrati 23832 de membri dintre care 191 sunt online
(191 vizitatori si 0 membri)

Autentificare

Recomandari

Cauta pe yyy.RO

Reclama

Promo

Newsletter
Dorim sa fii in pas cu noile optiuni si felicitari de pe site. De aceea poti sa te inscrii pentru a primi noutati de pe yyy.RO
Email
Parola
Confirma Parola
Prefer sa primesc e-mail-uri In format HTML

Abonare rss E-Felicitari.Net

Poti sa fii la curent folosind gratuit unul din urmatoarele servicii:

Citeste direct din browser

Add to Google Reader or Homepage
Add Comunitatea e-felicitari.net. Discuta liber... to Newsburst from CNET News.com
Mai multe feed-uri

Membri activi in ultimele 24 de ore
GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, flores24ro, RICUTZA67, CezarB, livia3519, cicina, madymadalina, scherzineger, dany_19_ela, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, giu84lia, Cistoana66
Membri care isi sarbatoresc ziua de nastere azi
kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya