Dumnezeu nu se grabeste niciodata, dar ajunge mereu la timp! Eu l-am incercat chiar ieri cand am pierdut tramvaiul de dimineata si trebuia sa fiu la 9 fara un sfert in autogara, mi-au trimis ai mei ceva pe autobuz de la distanta. Si ma rugasem atata de mult ca sa nu ajunga autobuzul inaintea mea. Si stii ce s-a intamplat? Autobuzul era chiar in spatele tramvaiului meu...Nu-mi venea sa cred. Dumnezeu era in urmarire generala cu soferul autob. Si am ajuns in autogara chiar o data cu el. Chiar am vazut apoi ca a si plecat din autogara, nu a mai stat. Ce ma faceam? Era ceva important ce am primit. Asa ca Dumnezeu e un Geniu! De fapt singurul Geniu care nu dezamageste. Incearca-L si tu!
Sper ca nu te-am plicti...
| Stiam asta de mult!!! Ma bucur ca mai sunt oameni care gandesc asa!!! |
Cam asa este.......dar nu multzi sunt cei care STIU asta....sau nu vor sa STIE....
Citat life_s_warrior
Cam asa este.......dar nu multzi sunt cei care STIU asta....sau nu vor sa STIE.... |
DUMNEZEU ne arata multe semne! din pacate nu toti le inteleg!!!! bine ca exista si persoane care le vad. si eu le-am vazut mereu!
Atunci cind vrem sa-l vedem pe Dumnezeu,il vedem toti si in toate.
Il vedem in rasaritul soarelui, in firul ierbi, intr-un suris de copil, intr-o raza de soare, in picatura de ploaie, in trecatorul ce traverseaza strada.Cind nu...
Cu siguranta DUMNEZEU ne iubeste pe toti, si nici o clipa nu am fost singura chiar si atunci cind eream, simteam prezenta lui iubitoare.
Au fost clipe in viata cind am crezut ca totul erea pierdut, dar EL mi-a dat curajul si speranta in VIATA.
Cineva acolo sus ne iubeste pe fiecare dintre noi, depinde de noi daca vrem sa fim iubiti.
Niciodata nu ma voi indoi de IUBIREA lui nemarginita.

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?

Animataiubiti-va
Animatatot ce vreau
Animataiti doresc

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, nely15, livia3519, ibinet, madymadalina, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |