O lupta-i viata deci, te lupta!
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Nu lasa pe maine ce poti face azi!
In DRAGOSTE si in RAZBOI totul este permis... viata insasi este dragoste si razboi... si atat timp cat traim, luptam si iubim...
| RATIUNEA INVINGE SENTIMENTUL |
Cineva spunea: "Cine este capabil sa-si tina inima in frau poate cuceri lumea." Usor de zis, greu de facut insa. Poti sa ii spui inimii: "NU mai iubi?"
Si apoi... De ce trebuie ca una dintre cele doua (ratiune si sentiment) sa triumfe? De ce trebuie sa se excluda? Poate ca adevarata implinire este atunci cand atat ratiunea cat si inima iti spun acelasi lucru, fiecare pe limba sa...
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.![]() |
"Nu plange dupa ieri-i ce rupti ti-au fost din viata
Si nu gandi la ziua ce nu stii de-o sa vie.
Si ieri si maini si astazi iluzii sunt si ceata.
Atat ai:clipa.Fa-o sa umple-o vesnicie."
| RATIUNEA INVINGE SENTIMENTUL |
N-ai intalnit dragostea adevarata.Vei vedea ca e de necontrolat,ca ratiunea dispare.
Citat `criss`
"Nu plange dupa ieri-i ce rupti ti-au fost din viata Si nu gandi la ziua ce nu stii de-o sa vie. Si ieri si maini si astazi iluzii sunt si ceata. Atat ai:clipa.Fa-o sa umple-o vesnicie." |
Am vrut sa intaresc ideea ta,deviza ta,cu aceste vesuri deosebite care nu-mi apartin.Personal am trait clipa,am trait dupa aceasta deviza intr-o perioada a vietii mele si nu conteaza ca am platit foarte scump.Nu regret nimic.As fi regretat daca nu as fi profitat de ceea ce mi-a oferit viata,frumos si bun....Un prieten intelept spunea ca pe patul de moarte,deci in ultima clipa,regreti ceea ce ai fi putut face si n-ai facut in viata si nu, ceea ce ai facut.
| Lupta pentru ceea ce doresti sa obtii. Speranta moare ultima... |
da da,..ai DREPTATE...

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animataiubiti-va
Animatatot ce vreau
Animataiti doresc
Animataiubirea mea va ramane

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, nely15, livia3519, ibinet, madymadalina, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |