| ZIMBESTE >>>MINE POATE FI MAI RAU |
Mai ales ca tu zambesti asa frumos! Cred ca zambetul tau cald alunga relele planificate pentru maine.
Mai ales ca tu zambesti asa frumos! Cred ca zambetul tau cald alunga relele planificate pentru maine. |
bine-nteles ca asa este ...........
In viata incearca sa te comporti ca o stea: lumineaza acea parte din Univers care ti-a fost menita si incearca sa le arati galaxii si lumi noi tuturor celor care privesc la cer... P.S : A te lupta cu tine insuti, este lupta cea mai grea; a te invinge pe tine insuti, este biruinta cea mai frumoasa |
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.![]() |
traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima ca intr-o zi chiar va fi
PEACE,LOVE & HARMONY!!!! 
Lupta pentru viata ta, ca merita!!!
| RATIUNEA INVINGE SENTIMENTUL |
ratiunea ne este data ca sa ne dam seama ca pana la urma nu ajuta cu nimic"Schopenhauer"
) Ratiune fara sentiment=robot (citat ...eu... ) |
![]()

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?

Animataiubiti-va
Animatatot ce vreau
Animataiti doresc

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, nely15, livia3519, ibinet, madymadalina, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |