Citat doremi2005
|
poate nu 100%...dar99% da![]()
life_s_warrior
Merita sa lupti pentru viata ta!!!
|
PAI DRAGA NOASTRA UITE AI GASIT UN LOC UNDE ESTE BINE IN CARE TE REGASESTI SI TU ,ASA CA NU ESTI NUMAI IN LOCURI RELE.
| asta este adevarata pt ca si eu cred la fel ca oce se intampla are un anumit sens in viata asa ca cea mai buna ALEGERE este sa iti traiesti clipa ca nici0odata nu sti ce se va intampla |
![]()

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?

Animataiubiti-va
Animatatot ce vreau

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, nely15, livia3519, ibinet, madymadalina, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |