<<Ai auzit de sotia care incerca sa vorbeasca cu sotul sau in timp ce acesta se uita la televizor la un meci de fotbal?"
Ea spune:"Draga ,instalatorul nu a reparat robinetul astazi!"
El spune:Off!!"
Ea spune:"Conducta s-a spart si a inundat subsolul!"
El spune:"Jocul este pe terminate!
Ëa spune:Ünele fire electrice de la subsol s-au inundat si aproape ca a fost electrocutata pisica!
Ël spune:"Sssstttt!!!!Suntem pe punctul de a marca!"
Ea spune:"Veterinarul a spus ca pisica va fi bine!"
El spune:"Poti sa-mi aduci o cesca cu ceai?
Ëa spune:Ïnstalatorul mi-a spus ca reparatul ne va costa atat de mult incat va putea sa-si ia o lunga vacanta!"
El spune:"Ti-am spus sa-mi aduci o ceasca de ceai,nu m-ai auzit?!!!"
Ea spune:"Si,Stanley,te parasesc! Eu si instalatorul vom pleca maine in Acapulco!"
El spune:"Nu vrei sa incetezi odata si sa-mi aduci o ceasca de ceai?Problema e ca in casa asta nimeni nu asculta niciodata!!!!"
S-ar putea sa zambesti, dar cum te simti atunci cand nimeni nu te asculta? Atunci cand trebuie sa comunici, cuvantul cel mai putin important este EU, cel mai important cuvant este NOI, cele mai importante doua cuvinte sunt ITI MULTUMESC, cele mai importante trei cuvinte sunt-TOTUL ESTE IERTAT! ,iar cele mai importante patru cuvinte sunt TU CE PARERE AI?
Astazi, roaga-L pe Dumnezeu sa te faca dispus sa asculti...>>
astai taicameu shi maicamea 100%
astai taicameu shi maicamea 100% ![]() |
dak e doar o gluma(asa cum te stiu glumet) atunci...
,dar dak e adeavarat, e trist,intr-adevar...si ar trebui sa invete sa se asculte...
TARE 
AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animataiti doresc
Animataiubirea mea va ramane
Animatace este viata

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, livia3519, cicina, ibinet, madymadalina, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |