CAUTA pe yyy.RO

Cuvant:
Felicitari Felicitari membri Membri Forum Albume foto Blog

Top cautari || Ultimele cautari

CEA MAI MARE BAZA DE JOCURI GRATUITE ONLINE DIN ROMANIA

Regulament de ordine interioara

Esec » in fata oglinzii » Pagina 1

Pagini: 1 |

Home | in fata oglinzii | Adauga un nou mesaj | Aboneaza

PuFaRiNa

Punctaj: 1790
Inscris la: 23/02/2006
Mesaj scris la 23/02/2006 15:24:11
esecul face parte din viata noastra, fie ca ne place sau nu....ce parere aveti despre asta? cum treceti de un esec...cum suportati un esec? eu una am avut multe si simt de multe ori ca nu mai pot merge inainte si totusi nu las capul plecat...incer de fiecare data sa vad partea pozitiva sua sa spun cu cat mai multa usurinta posibila: se putea si mai rau....:P Urcusuri dar si coborasuri...asa e, important sa invatam din esecurile noastre sau chiar si din cele ale altora :P

The Prophet

Punctaj: 20200
Inscris la: 07/02/2006
Mesaj scris la 23/02/2006 15:27:25
Un esec este o imbogatire a cunostintelor... la urma urmei din esecuri si greseli invatzam... dar cel mai bine e sa stim cum sa gresim si cum sa pierdem... Si atunci esecul se va transforma intr-o simpla si mica neglijentza care nu va mai conta pentru viitor

alina_p

Punctaj: 20648
Inscris la: 09/01/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 23/02/2006 15:32:05

Paulo Coelho spune ca important este cum stii sa te ridici din esec, si nu este important nmarul acestora.

PuFaRiNa

Punctaj: 1790
Mesaj scris la 23/02/2006 15:37:36
si totusi daca esti o persoana cu un caracter slab, sau pur si simplu nu iti este nimeni alaturi sa te inteleaga sau sa te sfatuiasca sau pur si simplu sa iti ofere umarul sau pt a plange....ce faci atunci? 

`criss`

Punctaj: 23578
Inscris la: 14/02/2006
Mesaj scris la 23/02/2006 15:44:25
Citat PuFaRiNa
si totusi daca esti o persoana cu un caracter slab, sau pur si simplu nu iti este nimeni alaturi sa te inteleaga sau sa te sfatuiasca sau pur si simplu sa iti ofere umarul sau pt a plange....ce faci atunci? 

Plangi sa te descarci,suferi in tacere si apoi ridici capul sus si mergi mai departe.Asa se intampla mereu.

life_s_warrior

Punctaj: 86870
Inscris la: 19/11/2005
Mesaj scris la 23/02/2006 16:12:28
Esecul: usa deschisa spre o noua oportunitate! Trebuie sa ai doar curajul de a te ridica si a pasi inainte...sa nu ramai pe loc sau sa dai un pas inapoi!!!

litoral65

Punctaj: 10375
Inscris la: 27/12/2005
Mesaj scris la 23/02/2006 19:09:07
Esecul este temelia reusitei, o lectie primita.Pe un esec poti construi ceva mai bun si mai trainic.

anuta85@mail.md

Punctaj: 5163
Inscris la: 04/12/2005
[poza originala]
Mesaj scris la 23/02/2006 19:30:29
Cineva spunea ca "Viata nu e numai cimp cu flori nu e numai sarbatoare..."dar viata merita traita ,iar esecurile fac parte din viata.Stiu, sunt dureroase am simtito pe propria mea piele insa tragem aer in piept ,stergem lacrima de pe obraz...si mergem mai departe .

mireluca

Punctaj: 12904
Inscris la: 09/12/2005
Mesaj scris la 23/02/2006 20:51:56
"Marea arta a vietii nu consta in a nu cadea niciodata, ci in a te ridica de fiecare data cand cazi"   N. Mandela

Stealth_shadow

Punctaj: 846
Mesaj scris la 23/02/2006 23:49:05
esecul.....intradevar ...... un topic mediat... un topic foarte dificil , un subiect despre care se poate vorbi foarte mult shi se pot face foarte multe interpretari... esecul este o parte din fiecare   in cautarea implinirii si a sperantei  de maine, in negura trecutului . Esecul este mai mult decat o simpla suferintza  , decat un amar profund , este acel zbucium al sufletului , al zadarniciei , neputinta de a ne depasi conditia. O definire concisa nu cred ca putem da   , deoarce fiecare poate vedea in acesta noi sensuri. Presupun ca te referi in  special la esecul in dragoste... dupa cum relatezi   " si totusi daca esti o persoana cu un caracter slab, sau pur si simplu nu iti este nimeni alaturi sa te inteleaga sau sa te sfatuiasca sau pur si simplu sa iti ofere umarul sau pt a plange....ce faci atunci?       

Ce faci atunci? .....o foarte buna intrebare , o intrebare  retorica pe care multi  si`o adreseaza.... poate atunci itzi dai seama de faptul ca sperantza inca nu a murit? ... poate atunci realizezi ca potzi depashi intunericul sufletului si poti trece peste negura trecutului in cautarea a ceva mai bun. Pe mine cel putin , ma doare cand stiu ca sunt persoane care nu au cui sa impartaseasca acest sentiment zadarnic , k nu au posibilitatea de a cere un sfat , o aripa protectoare care sa iti redea increderea de sine. Consider ca intotdeauna exista acel cineva  care sa iti fie alaturi , sa te inteleaga  si sa iti ofere umarul pentru a plange..... daca nu material , cel putin spiritual . Acel cineva care este dispus sa renunte la el insusi , sa treaca peste incapabilitatea sufletului  , sa renunte la fericirea sa pentru a o putea face cadou , este cel care te merita ,  alaturi iti va fi shi la bine si la greu. Poate ca traim cu impresia ca alaturi de noi este doar neant , dar asa cum nu suntem capabili sa ne depasim conditia , poate ca si acea raza de soare nu are intotdeauna aceeasi stralucire , asa cum o mama isi invata copilul sa mearga , consider ca ar trebui sa invatam shi noi raza sa fie nelipsita de stralucire. .... Poate ca nu  intotdeauna ne deschidem sufletul ranit  in fatza celui care vrea sa ne ofere acea aura de care avem nevoie, sa uitam acel sentiment al esecului , poate ca bratele lui sunt intotdeauna deschise pentru a ne ocroti si a plange alaturi de noi la greu , dar egoismul din noi insine ne impinge la refuz si astfel traim cu senzatia ca totul este in zadar. ..... Nu stiu in ce masura am reusit sa imi expun punctul de vedere....sau cat am fost de ajutor ...dar parerea mea este ca atunci cand vrem sa avem alaturi umarul pe care sa plangem , trebuie sa renuntam la orice povara si sa oferim sansa celui ales de a ne sustine .... iar daca traim cu senzatzia ca nu ne este alaturi.....CE AR FI SA IL INVATAM SA NE FIE !?! .. poate ca nu stie , poate ca este exact ca si noi, la fel in cautarea „ sfatului „ , poate ca asteapta sa ne asculte shi sa ne sfatuiasca , dar noi de fapt nu vrem ..... CAPABILITATEA DE A TRECE PESTE ORICE ESEC INSEAMNA UN PAS INAINTE IN VIATZA , UN CARACTER PUTERNIC  si  un ...... umar alaturi la bine si la greu... :)  

life_s_warrior

Punctaj: 86870
Inscris la: 19/11/2005
Mesaj scris la 24/02/2006 9:29:40
Minunate cuvinte!!! Sper sa mai revii pe forum!!! Wink

andreuzza

Punctaj: 2338
Inscris la: 08/11/2005
[poza originala]
Mesaj scris la 24/02/2006 10:37:57
Sa tratam orice esec cu infuzie de optimism si speranta

litoral65

Punctaj: 10375
Inscris la: 27/12/2005
Mesaj scris la 25/02/2006 10:58:30
Esecul face parte din viata noasra fie ca vrem fie ca nu. Dar mereu va iesi soarele si vom zambi.Optimismul tre sa faca parte din viata noastra. Am avut esecuri dar am gandit ca se poate si mai rau si am incercat sa invata ceva din ceea ce sa intamplat.Cred ca mereu vei gasi pe cineva care sa te sprijine sau sa ti dea un sfat.

Pagini: 1 |
Home | in fata oglinzii | Adauga un nou mesaj | Aboneaza

Felicitari adaugate de membrii site-ului

LA MULTI ANI SF. NICOLAEAnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
taguri: 5
trimisa de 51
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 30/11/2008
ibinet

tangoul plecariiAnimatatangoul plecarii
taguri: 1
trimisa de 21
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 30/11/2008
mari_11_cica

nu plange..Animatanu plange..
taguri: 1
trimisa de 37
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 27/11/2008
mari_11_cica

ti-am spus ca..?Animatati-am spus ca..?
taguri: 2
trimisa de 192
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 23/11/2008
nely15

Ultimele felicitari trimise

favorite
uratuleAnimatauratule
taguri: 9
trimisa de 5040
vizualizata de
177 voturi, 8.75 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
te pretuiescAnimatate pretuiesc
taguri: 6
trimisa de 4008
vizualizata de
185 voturi, 9.26 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
Animata
taguri: 8
trimisa de 4107
vizualizata de
196 voturi, 9.04 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
adevarata prietenie asemenea unui trandafir
adevarata prietenie asemenea unui trandafir

taguri: 11
trimisa de 797
vizualizata de
146 voturi, 9.20 nota
la o persoana
catre mai multi

Ultimele albume foto

Rasarit pe Meses
Rasarit pe Meses

Adaugat de nseichea
Adaugat pe: 01/12/2008
Nota: 10.00/1
Ultima modificare: 01/12/2008
Taguri: 0
my draw
my draw

Adaugat de Hany_mik_desenatoare
Adaugat pe: 23/11/2008
Nota: 10.00/17
Ultima modificare: 29/11/2008
Taguri: 1
de toate
de toate

Adaugat de nseichea
Adaugat pe: 22/11/2008
Nota: 9.00/5
Ultima modificare: 26/11/2008
Taguri: 0
TOAMNA-IARNA
TOAMNA-IARNA

Adaugat de ibinet
Adaugat pe: 23/11/2008
Nota: 10.00/16
Ultima modificare: 23/11/2008
Taguri: 2
In momentul de fata sunt inregistrati 23831 de membri dintre care 144 sunt online
(142 vizitatori si 2 membri)
Membri online: CezarB, mari_11_cica

Autentificare

Recomandari

Cauta pe yyy.RO

Reclama

Promo

Newsletter
Dorim sa fii in pas cu noile optiuni si felicitari de pe site. De aceea poti sa te inscrii pentru a primi noutati de pe yyy.RO
Email
Parola
Confirma Parola
Prefer sa primesc e-mail-uri In format HTML

Abonare rss E-Felicitari.Net

Poti sa fii la curent folosind gratuit unul din urmatoarele servicii:

Citeste direct din browser

Add to Google Reader or Homepage
Add Comunitatea e-felicitari.net. Discuta liber... to Newsburst from CNET News.com
Mai multe feed-uri

Membri activi in ultimele 24 de ore
GICA, life_s_warrior, Rut, denisa yakamoz, dyana13, mari_11_cica, flores24ro, RICUTZA67, CezarB, viocom, Murphy, livia3519, cicina, madymadalina, scherzineger, nseichea, MIHA_MIHA, dany_19_ela, mony23, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, laurasimona, giu84lia, Cistoana66
Membri care isi sarbatoresc ziua de nastere azi
kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya