Paulo Coelho spune ca important este cum stii sa te ridici din esec, si nu este important nmarul acestora.
| si totusi daca esti o persoana cu un caracter slab, sau pur si simplu nu iti este nimeni alaturi sa te inteleaga sau sa te sfatuiasca sau pur si simplu sa iti ofere umarul sau pt a plange....ce faci atunci? |
Plangi sa te descarci,suferi in tacere si apoi ridici capul sus si mergi mai departe.Asa se intampla mereu.
Ce faci atunci? .....o foarte buna intrebare , o intrebare retorica pe care multi si`o adreseaza.... poate atunci itzi dai seama de faptul ca sperantza inca nu a murit? ... poate atunci realizezi ca potzi depashi intunericul sufletului si poti trece peste negura trecutului in cautarea a ceva mai bun. Pe mine cel putin , ma doare cand stiu ca sunt persoane care nu au cui sa impartaseasca acest sentiment zadarnic , k nu au posibilitatea de a cere un sfat , o aripa protectoare care sa iti redea increderea de sine. Consider ca intotdeauna exista acel cineva care sa iti fie alaturi , sa te inteleaga si sa iti ofere umarul pentru a plange..... daca nu material , cel putin spiritual . Acel cineva care este dispus sa renunte la el insusi , sa treaca peste incapabilitatea sufletului , sa renunte la fericirea sa pentru a o putea face cadou , este cel care te merita , alaturi iti va fi shi la bine si la greu. Poate ca traim cu impresia ca alaturi de noi este doar neant , dar asa cum nu suntem capabili sa ne depasim conditia , poate ca si acea raza de soare nu are intotdeauna aceeasi stralucire , asa cum o mama isi invata copilul sa mearga , consider ca ar trebui sa invatam shi noi raza sa fie nelipsita de stralucire. .... Poate ca nu intotdeauna ne deschidem sufletul ranit in fatza celui care vrea sa ne ofere acea aura de care avem nevoie, sa uitam acel sentiment al esecului , poate ca bratele lui sunt intotdeauna deschise pentru a ne ocroti si a plange alaturi de noi la greu , dar egoismul din noi insine ne impinge la refuz si astfel traim cu senzatia ca totul este in zadar. ..... Nu stiu in ce masura am reusit sa imi expun punctul de vedere....sau cat am fost de ajutor ...dar parerea mea este ca atunci cand vrem sa avem alaturi umarul pe care sa plangem , trebuie sa renuntam la orice povara si sa oferim sansa celui ales de a ne sustine .... iar daca traim cu senzatzia ca nu ne este alaturi.....CE AR FI SA IL INVATAM SA NE FIE !?! .. poate ca nu stie , poate ca este exact ca si noi, la fel in cautarea „ sfatului „ , poate ca asteapta sa ne asculte shi sa ne sfatuiasca , dar noi de fapt nu vrem ..... CAPABILITATEA DE A TRECE PESTE ORICE ESEC INSEAMNA UN PAS INAINTE IN VIATZA , UN CARACTER PUTERNIC si un ...... umar alaturi la bine si la greu... :)

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatauratule
Animatate pretuiesc
Animata

| GICA, life_s_warrior, Rut, denisa yakamoz, dyana13, mari_11_cica, flores24ro, RICUTZA67, CezarB, viocom, Murphy, livia3519, cicina, madymadalina, scherzineger, nseichea, MIHA_MIHA, dany_19_ela, mony23, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, laurasimona, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |