*Profesorul de muzica al lui Beethove a spus despre el :"Nu e nici o speranta sa devina compozitor!"
*Cand Thomas Edison era elev, profesorii sai au afirmat ca este atat de prost incat nu va fi in stare niciodata sa invete ceva.
*Cand F. W. Woolworth s-a angajat intr-un magazin la 21 de ani, i s-a interzis sa stea de vorba cu clientii pentru ca "nu avea spirit comercial".
*Walt Disney a fost concediat de editorul unui ziar pentru ca "nu avea idei bune".
*Faimosului tenor Enrico Caruso i-a spus profesorul de muzica:"Nu poti canta.N-ai pic de voce!"
*Louisa Mae Alcott, autoarea cartii " Little Women", a fost considerata de un editor incapabila sa scrie o carte pe care altii sa doreasca s-o citeasca."
Faptul ca unii oameni au talent si experienta intr-un anumit domeniu nu inseamna ca ei pot vedea potentialul care exista in altii.
Daca copiii tai au o pasiune si vor sa incerce ceva nou, incurajeaza-i. Gandeste-te de doua ori inainte de a asculta sfatul negativ al expertilor in domeniul respectiv.Parerea unui expert poate fi o piedica in calea valorificarii potentialului copilului tau. Desigur, daca copiii au o pasiune gresita, imorala sau care le dauneaza, nu le permite s-o urmeze, dar , daca nu este asa, ajuta-i!!!
Da, si inca cum se inseala expertii. Si ei tot oameni sunt, si cu totii suntem subiectivi.
Eu am o vorba: suntem obiectivi numai atunci cand spunem ca nu suntem obiectivi.
Atunci sa nu ne lasam influentati de parerile altora, desi le putem asculta pentru comparatii.
...am si eu o intrebare...cine e Thomas Edison, F W Woolworth, Enrico caruso shi Louisa Mae Alcott???![]() |
Documenteaza-te, ca tine de cultura generala!
Edison a inventat ceva (afla tu ce), Woolworth a devenit mare om de afaceri, Enrico Caruso...cauta la domeniul muzica, poate-ti spune ceva, iar despre Louisa Mae A. ti-am spus cine e...dar daca nu citesti cu atentie...Hai, cauta, ca esti baiat istet!! Nimeni nu stie tot, dar toti putem cauta si afla, daca vrem...
" ..Bine ai zis..daca vrem ..da cine are chef sa le vada viata la toti care o inventat sau o avut succes in ceva? sa fie sanatosi :)..daca no murit deja 
adica ce a inventat...

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?

Animataiubiti-va
Animatatot ce vreau
Animataiti doresc

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, nely15, livia3519, ibinet, madymadalina, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |