CAUTA pe yyy.RO

Cuvant:
Felicitari Felicitari membri Membri Forum Albume foto Blog

Top cautari || Ultimele cautari

CEA MAI MARE BAZA DE JOCURI GRATUITE ONLINE DIN ROMANIA

Home » Forum » in fata oglinzii » Feminismul o forma de rasism ca si machismul

Regulament de ordine interioara

Feminismul o forma de rasism ca si machismul » in fata oglinzii » Pagina 2

Pagini: 1 | 2 |

Home | in fata oglinzii | Adauga un nou mesaj | Aboneaza

soryn

Punctaj: 4801
Inscris la: 26/02/2006
Mesaj scris la 05/03/2006 23:03:48
 Am impresia ,cu o privire mai detasata  ca ce am scris mai sus ,nu se potriveste cu forumul acesta . As vrea sa l sterg  , dar inainte as vrea sa stiu cateva pareri , imi pare rau daca am adus ceva urat in sufletele voastre .

ladyI

Punctaj: 14617
Inscris la: 07/01/2006
Mesaj scris la 05/03/2006 23:10:34
Nu ai starnit nimic si nu ai intristat pe nimeni ...eu zic sa nu stergi si sa lasi sa ramana in continuare ...sunt adevaruri si nu supara pe nimeni

soryn

Mesaj scris la 05/03/2006 23:14:09
uff , imi iei o piatra de pe inima , ma gandeam ca am sa va pierd ca prieteni , multumesc pt sprijinul tau  , imi vine sa te strang in brate

CAMMELUTZA

Punctaj: 41982
Inscris la: 23/01/2006
Mesaj scris la 05/03/2006 23:25:43
de ce sa stergi? nu are rost.cine vrea intelege cine nu vrea nu vrea si gata. ti-ai spus parerea . ai spus ce ai simtit.iar cand esti cu adevarat prieten nu ai de ce sa te superi cand cineva isi spune opinia. aprobi sau nu si gata.Smile

ladyI

Mesaj scris la 05/03/2006 23:28:46
Cu cea mai mare placere Soryn...ai drum liber la 1 imbratisare..daca te-a bucurat asa de mult parerea mea.Nu pierzi pe nimeni de frends stai fara nici o grija.Merem inainte.

ladyI

Mesaj scris la 05/03/2006 23:49:37
Dupa cum poti observa Soryn si Cammelutza este de aceeasi parere cu mine si cred ca sunt multi de aci care vor impartasi aceleasi lucruri.Asa ca ..asteptam si alte pareri, opinii, de la fiecare dintre voi...sa vada Soryn ca nu e chiar asa de rau pe cum credea el..s-a speriat putin ...asa este la inceput ...pana ai sa te obisnuesti cu forumul si cu noi.

perla

Punctaj: 12674
Inscris la: 19/01/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 06/03/2006 0:37:18
RASISM...hmmm...cine are o problema de genul asta, cred ca are probleme cu el insusi! A fi rasist nu inseamna in nici un fel ACCEPTARE ci mai degraba frustrari generate de incompetenta sau viziuni inguste...si cand spun asta ma refer la faptul ca rasismul intr-o lume a secolului XXI din pacate = limitare

`criss`

Punctaj: 23578
Inscris la: 14/02/2006
Mesaj scris la 06/03/2006 3:23:27
Soryn nu ai de ce sa stergi mesajul.Chiar daca uni nu cred rasismul e un subiect care pt uni e tabu.Sunt oameni printre noi care inca au pareri diferite fata cei de alte rase decat cele albe.Suntem in sec XXI dar mentalitatea inca nu sa  schimbat.

a2dyta

Punctaj: 4028
Inscris la: 22/02/2006
Mesaj scris la 06/03/2006 12:59:39
Citat `criss`
Soryn nu ai de ce sa stergi mesajul.Chiar daca uni nu cred rasismul e un subiect care pt uni e tabu.Sunt oameni printre noi care inca au pareri diferite fata cei de alte rase decat cele albe.Suntem in sec XXI dar mentalitatea inca nu sa  schimbat.

Yell

mireluca

Punctaj: 12904
Inscris la: 09/12/2005
Mesaj scris la 06/03/2006 17:26:53
Interesant punctul tau de vedere.Mai citesc de cateva ori ce ai scris.Dar,oare,deteriorarea relatiilor dintre barbati si femei sa se datoreze strict feminismului?Eu cred ca nu...

soryn

Mesaj scris la 07/03/2006 1:02:42

Inca o data fetelor va multumesc ,nu v ati suparat si  e extraordinar, in Romania miscarea feminista e doar la inceput ( in occident e pe sfarsit , dupa 30 de ani) , deci in perioada de glorie.Inteligenta si bunul simt al femeilor de pe acest forum se confirma si ma uimeste pt a nu stiu cata oara .Ma asteptam sa fiu pus la zid macar de o parte din voi ,dar m am inselat si ma bucur.Am pus acelasi  text pe un alt forum , reactia a fost foarte  agresiva(recunosc duritatea textului) .Tin sa precizez ca feminismul nu e o obsesie , sunt pasionat (prea , spune sora mea) de politica ,istorie , istoria religiilor , filozofie ,psychologie , paranormal (chiar intentionez sa mi termin studiile in psychologie ) Sora mea are dreptate ,sunt prea pasional , deci voi incerca sa mi indulcesc sufletul , inima cu frumoasele poezii si ganduri care sunt pe acest forum.

mireluca 

sunt foarte de acord cu tine , nu feminismul e principala problema dintre  barbati si femei ,problemele au fost dintotdeauna si o sa mai fie inca zeci de ani.eu am incercat doar sa informez ce sa intimplat . Recunosc, e cam dur textul ,incerc sa atrag atentia impotriva exceselor . M ar interesa sa discut subiectul aici ,stiu acum ca sunteti obiectivi.Sunt multe diferente intre barbati si femei ; gandim ,comunicam,diferit .Daca nu facem efortul sa fim egali sa respectam pe celalalt (ce nu ti place tie ,altuia nu i face)sa intelegem ce vrea sa exprime celalalt (nu ce vrem noi sa intelegem) sa dam orgoliul la o parte , sa nu ranim ,umilim ,sa nu ne comportam in superiori fata de celalalt sex ,sa nu provocam ,sa nu ne lasam provocati , manipulati.Cred ca forumul acesta e un foarte bun exemplu de cum ar trebui sa fie toti.Va recomand sa cititi John Gray (daca nu ati citit  deja). Suntem in plina schimbare , peste 30 de ani femeile vor domina in politica ,economic ,etc , va veni epoca lor de glorie , dar oare vor stii ele sa fie mai corecte si mai intelegatoare decat barbatii?eu sper ca da , dar nu vor reusi prin acest rasism sexual care exista azi ,de o parte si de cealalta, care poate declansa catastrofe  in viitor mai grave ca pina acum (razboaie, psihopati cu  milioanele ).Sper din tot sufletul sa fie doar prostii ce zic.Ne transformam ne amestecam comportamentele ,in viitor va fi doar unul ,care? ca barbatii sau ca femeile ,pt mine sunt la fel de bune sau de proaste ca exemple ,banuiesc sa fie diferit de ce cunoastem azi ,ceva nou.

Pentru cine isi pune intrebarea de ce ma preocupa toate astea , le raspund ,pt ca ma afecteaza suferinta altora , pt ca nu mi place legea junglei , pt ca nedreptatile ar putea sa nu existe ,pt ca incerc sa pun umarul pt un viitor mai bun ,pt copii , pt speranta. Daca fiecare din noi   comunicam  ceea ce aflam , viitorul va fii mai bun , daca nu pt noi , pt copii nostri. 

life_s_warrior

Punctaj: 86870
Inscris la: 19/11/2005
Mesaj scris la 07/03/2006 7:43:39

Rasismul de orice fel aduce prejudicii omului...Din pacate suntem invatati sa luam de la occident ce e mai "colorat", ce iese mai mult inevidenta.Adultii din teama ca nu vor mai apuca sa traiasca niste clipe"cool",tinerii din prea multa graba de a-si trai viata, care oricum se scurge prin noi prin fiecare.Nu sunt adepta feminismului ca si "putere", dar nici cu acea forma de "sclavagism" a femeii, care nu e vazuta decat la cratita.Sa lase fiecare pe Dumnezeu sa-i conduca viata...Dar poate sunt demodata...

Oricum,se apropie ziua femeii...La multi ani, tuturor femeilor!!Si sa facem ca fiecare zi sa fie ziua noastra aratand marea putere de a iubi, de a fi feminine si delicate, dar in acelasi timp cu energie,capabile sa ajutam,sa punem umarul langa sotii,iubitii nostri pentru a ne face o viata mai placuta! Iar ei sigur vor observa valoarea pe care Dumnezeu a pus-o in noi, in fiecare!!

soryn,personal nu m-am suparat absolut de loc...nu am prea mult timp si pt alte comentarii...plec la lucru...

ladyI

Mesaj scris la 07/03/2006 11:08:37

Soryn aci pe forum..noi fetele nu suntem suparacioase cum poate ne credeai...sau cum poate ai intalnit pe alte forum-uri...ne place sa comunicam, sa ne exprimam parerile personale...dar fara sa devenim suparacioase, chiar daca uneori adevarul doare...este firesc sa stii cum si in ce masura sa faci acest lucru.

gabidc68

Punctaj: 85261
Inscris la: 19/03/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 16/08/2006 22:15:27

POSTUL INITIAL AL LUI SORYN ESTE FOARE CORECT SI EXTREM DE ADEVARAT ! UN NU HOTARAT PSEUDO-FEMINISMULUI !

CAMMELUTZA

Punctaj: 41982
Inscris la: 23/01/2006
Mesaj scris la 25/08/2006 8:49:08
Citat soryn
Se numeste rasism sexual . Orice forma de rasism , e condamnat de toate tarile democrate .Femeile au declarat razboi barbatilor ,   incepa nd in anii70 cu Franta ,dar intrun fel aparte ,specific femeilor , sa nu stie barbatii .
    Sau luptat si continua sa lupte pt.(au tot dreptul si sunt alaturi de ele) drepturile lor(egalitatea) , un atac fara mila ca in toate razboaiele in care atacatorii doresc sa castige cu orice chip si ca de obicei(in toate razboaiele) principalele victime au fost  copii .
     Viitorul a fost  pus in pericol,s au intamplat catastrofe familiare , barbati care platesc 4,5,6 pensii alimentare la femei diferite si majoritatea barbatilor nu mai vor copii pt ca sunt utilizati doar pt. asta , a face copii si a plati pensii alimentare pt copii pe care  nu ii vad .Au pierdut rolul esential care il au de la natura(sau dumnezeu,fiecare numeste cum vrea) de a da exemplu, a educa, a ajuta sa se construiasca fizic si psihologic , un copil echilibrat .Au ajuns femei sa fure sperma din prezervativul din galeata de gunoi .atacurile lor s au rasfrint asupra lor insisi , sunt femei care plang ca nu mai sunt barbatii care au fost ,care se plang ca barbatii nu mai vor o relatie corecta si serioasa .Sunt barbati care plang dupa copii pierduti , copii pling dupa o familie unita si linistita si dupa un tata care le va lipsi toata viata.
      Copii neiubiti , copii rau iubiti ,copii care au crescut fara tata ,copii abandonati de ambii parinti , copii fara un exemplu masculin de care au la fel de multa nevoie ca si de exemplul feminin( un copil , daca nu are cele 2 exemple sunt diminuati pe jumatate , au doar 50% posibilitati sa se dezvolte corect).
      Acest feminism , care la baza era o lupta corecta pt egalitate in drepturi si care sa transformat intr o lupta de putere si de dominare  si a  pierdut  rostul (ca multe revolutii au fost deviate de la principiul lor , de la scop) organizatiile feministe au intrat pe mina unor obsedate de putere ,de dominare , de manipulare , principalele victime ,chiar femeile .A provocat un dezastru social si umanitar spre bucuria marilor monopoluri economice.De ce?pt ca femeile cheltuiesc mai mult  , pt ca sa relansat batalia pt castiguri enorme prin manipularea femeii ,prin dezintegrarea familiilor au avut de castigat doar marile societati economice mondiale ce domina lumea si o manipuleaza. Despartind femeile de barbati ,prin intriga ,manipulare , prin organizatiile feministe ,presa tv etc. au reusit sa si mentina castigurile anuale enorme , intro economie de piata (manipulata) umflata cu pompa care era cat paci sa cada , sa piarda monopolul lumii .Au relansat economia de piata cu ajutorul organizatiilor feministe , in loc de o casa era nevoie de 2 in loc de o mobila era nevoie de 2 .
        Astazi in occident ,feminismul nu mai e la moda ,au inceput sa i vada adevarata fata si barbatii si femeile , azi au inceput sa incerce o pace ,sa revina la sentimente mai bune unii fata de ceilalti.S au facut studii si cercetari ,se pare ca si barbatul si femeia au fost intelesi , mai ramane sa ne informam si sa se inteleaga si intre ei.Puterea nu trebuie sa o aiba unul sau celalalt ar fii obligatoriu o nedreptate .

Din pacate Romania o sa treaca prin aceleasi probleme, cu toate ca femeile au avut dreptul de vot si o egalitate (legal vorbind) din 1947 (in occident in anii 70 si 80) , deci o sa fie o suferinta in plus si chiar de pomana.

Egalitate , fraternitate , iubire , tandrete , intelegere , pace ,liniste, bunastare

Asta doresc lumii intregi barbati femei si copii si in special Romanilor care merita sa aiba o viata mai buna , sa iasa din cosmarul in care ia bagat niste PORCI din interior si din exterior , mai vechi sau  actuali . Am vazut oameni murind la universitate si televiziune din ordinul unora care sunt la putere acum.

Pagini: 1 | 2 |
Home | in fata oglinzii | Adauga un nou mesaj | Aboneaza

Felicitari adaugate de membrii site-ului

LA MULTI ANI SF. NICOLAEAnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
taguri: 6
trimisa de 63
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 30/11/2008
ibinet

tangoul plecariiAnimatatangoul plecarii
taguri: 1
trimisa de 21
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 30/11/2008
mari_11_cica

nu plange..Animatanu plange..
trimisa de 38
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 27/11/2008
mari_11_cica

ti-am spus ca..?Animatati-am spus ca..?
taguri: 2
trimisa de 197
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 23/11/2008
nely15

Ultimele felicitari trimise

favorite
doar langa tine
doar langa tine

taguri: 5
trimisa de 749
vizualizata de
148 voturi, 9.28 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
cand dorm ma gandesc la tine
cand dorm ma gandesc la tine

taguri: 5
trimisa de 1344
vizualizata de
129 voturi, 9.27 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
iubiti-vaAnimataiubiti-va
taguri: 25
trimisa de 6434
vizualizata de
990 voturi, 9.07 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
tot ce vreauAnimatatot ce vreau
trimisa de 5615
vizualizata de
132 voturi, 8.76 nota
la o persoana
catre mai multi

Ultimele albume foto

Rasarit pe Meses
Rasarit pe Meses

Adaugat de nseichea
Adaugat pe: 01/12/2008
Nota: 10.00/1
Ultima modificare: 01/12/2008
Taguri: 0
my draw
my draw

Adaugat de Hany_mik_desenatoare
Adaugat pe: 23/11/2008
Nota: 10.00/17
Ultima modificare: 29/11/2008
Taguri: 1
de toate
de toate

Adaugat de nseichea
Adaugat pe: 22/11/2008
Nota: 9.00/5
Ultima modificare: 26/11/2008
Taguri: 0
TOAMNA-IARNA
TOAMNA-IARNA

Adaugat de ibinet
Adaugat pe: 23/11/2008
Nota: 10.00/17
Ultima modificare: 23/11/2008
Taguri: 3
In momentul de fata sunt inregistrati 23832 de membri dintre care 142 sunt online
(142 vizitatori si 0 membri)

Autentificare

Recomandari

Cauta pe yyy.RO

Reclama

Promo

Newsletter
Dorim sa fii in pas cu noile optiuni si felicitari de pe site. De aceea poti sa te inscrii pentru a primi noutati de pe yyy.RO
Email
Parola
Confirma Parola
Prefer sa primesc e-mail-uri In format HTML

Abonare rss E-Felicitari.Net

Poti sa fii la curent folosind gratuit unul din urmatoarele servicii:

Citeste direct din browser

Add to Google Reader or Homepage
Add Comunitatea e-felicitari.net. Discuta liber... to Newsburst from CNET News.com
Mai multe feed-uri

Membri activi in ultimele 24 de ore
GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, nely15, livia3519, ibinet, madymadalina, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, giu84lia, Cistoana66
Membri care isi sarbatoresc ziua de nastere azi
kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya