. ... sa te temi mai putin si sa iubesti mai mult...
Iubesc atat de mult, incat nu stiu cum suporta inima atat iubire...de MAMA!!!
JUDECATORUL (Rabindranath Tagore)
Zi-mi despre el tot ce poftesti:
cunosc ce lipsuri are fiul meu.
Nu-l indragesc pentru ca-i bun
ci pentru ca e fiul meu!
Cum poti sa stii cat mi-i de scump,
daca tu incerci , ca pe cantar,
sa-i dramuiesti cat ii atarna meritele
fata de multele-i cusururi?
Cand trebuie sa-l pedepsesc,
mereu mai mult simt ca-i fiinta din fiinta mea.
Si, cand il fac sa lacrimeze, imi plange inima cu lacrimile lui.
Doar eu am dreptul sa-i aduc vina
si cu blandete sa-i dau pedeapsa,
pentru ca numai cel ce iubeste
poate sa indrume pedepsind...
Dumnezeu are un stil minunat de a ne repune pe cale dupa ce cadem.
a) Nu ne critica sau ne priveste cu alti ochi;numai noi facem aceste lucruri.
b)Nu trece pur si simplu cu vederea esecurile noastre
c)Nu ne sfatuieste sa ne straduim mai mult data viitoare. El transforma infrangerea in victorie ducandu-ne inapoi la locul esecului si "producand"ceva bun din el.
Dumnezeu ne atrage atentia prin intermediul esecurilor; prin acea casnicie subreda, prin acel copil pe care ti se pare ca nu-l mai poti schimba sau prin acea insarcinare care ti se pare prea grea...El nu doreste sa renunti, ci doreste sa inveti din acele situatii si sa descoperi cum poate schimba lucrurile....
<<Copiii nostri au probleme pentru ca ne-au castigat ca prieteni, dar ne-au pierdut ca si parinti.Mama este Lili , iar tata Sandu...si aceste titluri au adus o imensa pierdere a autoritatii- iar noi platim un pret enorm pentru aceasta! Atunci cand iti compromiti respectul care ti se cuvine,iti pierzi influenta si de asemenea risti sa pierzi binecuvantarea lui Dumnezeu pentru casa ta. Nu putem fi tineri pentru totdeauna. Cineva trebuie sa fie si parinte, pentru ca celalalt sa poata fi copil.
Exista un timp pentru distractie, si de asemenea, exista un timp pentru indrumare; acesta este timpul pe care trebuie sa-l dai copiilor tai. Da-le un parinte integru si ei iti vor da inapoi un fiu sau o fiica facuta asemeni chipului tau.
Fii atent la aceste cuvinte:"Eu voi avea multi prieteni; la fel si copiii mei. Dar vom avea o singura sansa de a avea acest dar pretios de a fi parinte sau copil. Deci, vom rezista ispitei de a fi modern si in asentimentul celorlalti; de a incerca nebuneste sa ma impotrivesc unei generatii pentru care Dumnezeu nu m-a destinat. Voi sta in afara ringului precum sta un antrenor bun si ii voi incuraja spre victorie, iar daca nu voi fi acolo sa ii vad castigand, atunci voi privi de undeva de la un balcon ceresc si ii voi ovationa, pentru ca imi stiu locul. Nu sunt doar prietenul lor, sunt tatal (mama) lor" >>
Ochii cei mai dragi din lume
care sunt facuti anume
sa ne dea lumina lor
parca rupta dintr-un soare
cine oare, cine-i are?
R: Mama, doar mama, far-a fi datoare
iti da tot ce-n suflet are.
mama, doar mama, gaseste alinare
simte cand ceva te doare.
mama, doar mama.
Glasul care si-n tacere
e facut din mangaiere
si din vorbe de alint
e o calda dezmierdare
cine oare, cine-l are?
R: Mama, doar mama, uitand parca de sine
ea traieste doar prin tine.
mama te-nvata primii pasi in viata
si te-ajuta sa-nvingi teama
mama, doar mama ...
| ||||
"De cand am fost destul de mare
ca sa-mi amintesc,
ai fost acolo
unde am avut nevoie de tine,
sa-mi impartasesti necazurile
sa rad cu tine atunci cand am fost fericit
sa ma iubesti mai mult atunci cand am fost ranit.
Atat de multe memorii…
memorii care imi sunt cele mai dragi,
si care vor fi pastrate vesnic.
Nu doar pentru ca esti mama mea,
si prietena mea cea mai buna,
dar si pentru ca esti femeia
Care doresc sa traiasca vesnic."
......iti multumesc, mama! ca exist...
MAMA Mama ramane un soare Ce-atarna pe bolta frum'setii, Intaiul cuvant nerostit Din abecedarele vietii... E fi'nta ce-adorme cu mine Cand trupu-i trudit de o boala. Iar la-al meu suspin In miez de noapte se scoala. Mama e leaganul sacru, In care-s aduceri aminte E taina, Ce n-o poti sopti in cuvinte Ce sta in candoarea din primul sarut, Si-n pasul dintai, Ce-alaturi de ea l-ai facut... Mama-i ceva ce-n mine ramane, Ca sunetul marii In largul de-oceane batrane E-n zambetul pur de copil Si-o parte din fata-i senina, ac roua ce cade-n petale de crin Atunci, cand se face lumina. Mama ma stie copilul balai, Ce-asculta povesti despre cer, Povesti despre ingeri ce zboara prin rai... Si seara, atunci cand vrea sa se culce, Ii cere sa-i dea Sarutul ei dulce. Mama, ce-nsemni pentru mine? Esti sfantul mister Ce zboara in zumzet de-albine... Te caut mereu Si-ncerc obosit sa te definesc, Pe nume sa-ti spun: "MAMA! ce mult te iubesc!" |

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatauratule
Animatate pretuiesc
Animata

| GICA, life_s_warrior, Rut, denisa yakamoz, dyana13, mari_11_cica, flores24ro, RICUTZA67, CezarB, viocom, Murphy, livia3519, cicina, madymadalina, scherzineger, nseichea, MIHA_MIHA, dany_19_ela, mony23, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, laurasimona, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |