am si eu ceva frumos dupa care m-am ghidat toata voata si cand am fost trista mi-am adus aminte de un motto pe care il stiu de la mama, mi-a spus ca se potriveste cu stilul meu de viata si cu caracterul mau
rasar, ma-nalt , cobor, apoi dispar
si-apusul meu e totusi rasarit !
rasar, ma-nalt , cobor, apoi dispar si-apusul meu e totusi rasarit ! |
Frumos
Viata mi-a aratat valabilitatea unui motto pe care îl cunosc de mult, însa pe care îl pretuiesc din ce în ce mai mult pe masura ce timpul trece, si experienta îmi arata ca orice întreprindere umana este desertaciune, fie ca ea este ideologie, religie, stiinta sau orice altceva creat de om:
Numai stridiile si neghiobii adera. - Paul Valéry
nu judeca ca sa nu fi judecat,ce nu te omoara te face mai puternic
Am destul timp sa ma odihnesc dupa ce mor!"
Fericirea nu înseamnă să ai ceea ce doreşti,ci să doreşti ceea ce ai..

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animata59 de secunde
Animatapoveste de dragoste
Animatanu cere
Animataun prieten adevarat

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, flores24ro, RICUTZA67, CezarB, livia3519, cicina, madymadalina, scherzineger, dany_19_ela, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |