Fara suparare, dar raman socata sa observ ca sunt persoane care stiu sa scrie versuri, dar in acelasi timp nu se dau inapoi sa scrie niscaiva "prostioare" sau glume de prost gust ...De ce ne pricepem asa de bine sa stricam tot?!![]() |
ma "bucur ca ai descoperit adevarata lor fata!"...cat despre stiinta acestora de a scrie versuri...s-ar putea sa te fi inselat din nou..."bieti plagiatori care n-au nimic comun cu simtirea"...
Acest topic intra in contradictie cu regulametul site-ului..... asa ca va rog sa aveti grija
Acest topic intra in contradictie cu regulametul site-ului..... asa ca va rog sa aveti grija
|
Citat dexter
Bine ai venit la aceasta sectiune. Te rugam sa respecti regulamentul acestui site.(In curand va aprea unul daca nu a aparut). Aceasta este despre filozofie, psihologie, ganduri, cugetari, meditatii, ect. Dorim sa va amintim ca acest site este un site apolitic, areligios(nu sustine nici un cult religios---- la acest lucru ma refer cand zic acest cuvant).. de aceea nu vor fi toletare mesaje care iau partea unui anumit grup. Este interzisa pe acest site reclamele cu privire la alte site-uri cu un caracter religios si care sunt afiliate unui anumit cult. Va rog sa respectati aceste reguli. Va rugam sa nu scrieti nici un mesaj in aceasta sectiune de regulament deoarece toate vor fi sterse....(daca nu va convine ceva atunci puteti sa vorbiti despre acel lucru la sectiunea Suport Tehnic) |
Nu inteleg ce este in neregula cu ce s-a scris?
Regulamentul general:
Sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere.
Aici se discuta despre membri forumului direct... chiar daca nu se da nici un nume...
Problemele personale se rezolva pe privat
EU...cea adevarata!!!
Imi pare rau ca am provocat atatea discutii, dar poate am invatat fiecare cateceva...Eu am invatat ca uneori e bine sa te uiti, sa taci si sa mergi mai departe...Imi cer scuze (public, nu pe privat) celor care si-au simtit personalitatea lezata in vre-un fel de cele afirmate de mine in acest topic...Dar poate n-am fost singura care a avut ceva de invatat 
imi pare rau sa constat ca subiectul e departe de a fi inchis!
in acest caz, as avea si eu nevoie de o explicatie.s-a afirmat ca s-au adresat unele injurii de catre unele persoane altora! v-as ruga sa dezvoltati subiectul, pentru a nu da nastere din nou unor confuzii, asa cum s-a petrecut anterior! CINE SUNT PERSOANELE IMPLICATE SI CE S-A SPUS DE FAPT?
asta daca nu e din nou o diversiune pentru a denigra unele persoane prezentate acoperit in context!

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animataesti destinul meu
Animataiubeste-ti viata

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, nely15, livia3519, ibinet, madymadalina, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |