Eu pot să-ţi dau sfaturi, Dar nu pot să iau decizii pentru tine.
Pot să-ţi spun ce este dragostea, Dar nu pot să-ţi inpun dragostea ta pentru cineva.
Pot să te rog să fii prietenoasă, Dar nu pot să-ţi fac prieteni.
Pot să-ţi spun ce este dărnicia, Dar nu pot să te fac să nu fii egoistă.
Pot să-ţi spun cum e să fii respectuoasă, Dar nu pot să-ţi păstrez demnitatea cu onoare.
Pot să analizez carnetul tău de note, Dar nu pot fi convins în loialitatea aprecierii lor.
Pot să-ţi vorbesc în privinţa prieteniilor, Dar nu pot să le aleg eu pentru tine.
Pot să-ţi vorbesc despre abstenenţă sexuală, Dar nu pot eu să-ţi păzesc puritatea.
Pot să-ţi povestesc despre ceruri înalte, Dar nu pot să le obţin eu pentru tine.
Pot să te învăţ ce-i bunătatea, Dar nu pot să te impun să fii îngăduitoare.
Pot să-ţi spun ce este păcatul, Dar nu pot să te fac morală. Eu... TE IUBESC, Dar nu pot să te impun să mă iubeşti.
A
For the Wonderfull words...
So true.... So true...
sa se stie ca nu te-am impus sa spui asta
uitasem sa te salut!
super....ma bucur cand vad si asemenea suflete sensibile...
sunt cam unicate azi!!!!!
sunt foarte frumoase dar din pacate si adevarate! mi-ai atins latura sensibila .

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatamomente frumoase
Animataas vrea...
Animatate iubesc
Animataesti destinul meu

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, flores24ro, RICUTZA67, CezarB, livia3519, cicina, madymadalina, scherzineger, dany_19_ela, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |