Sunt obosit de atata munca si de vazut aceeasi oameni in drum spre servici.Ajung acasa si nevasta-mi serveste acelasi fel de mancara la cina.vreau sa intru in baie,apoi in camera mea sa ma intind si sa stau la televizor.........dar fiica mea nu ma lasa,pentru ca vrea sa se joace cu mine,nu intelege ca sunt obosit! "Vreau liniste".Unicul lucru bun este somnul,cand inchid ochii ma linistesc si parca uit de toti si de toate.
-"Salut,vin pentru tine!"
-"M-a trimis D-zeu dupa tine.M-ia spus sa iti ascult plangerile si ai dreptate a venit timpul sa te odihnesti!"
-"Asta nu e posibil,pentru asta ar trebui sa mor!"
-"Asa este,vei muri.Nu ai sa mai intalnesti aceeasi oameni,nici nu mai trebuie sa-ti suporti vesnic nemultumita sotie, nici pe micuta ta fiica."
-"Dar ce se va intampla cu totul?Cu serviciul meu?"
-"Nu-ti fa probleme.La fima la care lucrezi au gasit alta persoana."
-"Si sotia mea,copilul meu?"
-"Sotia ta a intalnit un barbat bun,care o respecta si o admira pt. calitatile sale.si are rabdare sa o asculte cu placere.Si in plus are grila de fiica ta.....si oricat de obosit ar veni de la servici,are rabdare sa se joace cu ea si sunt foarte fericiti."
-"Nu vreau sa mor!!!!"
-"Imi pare rau dar decizia a fost luata!"
-"Dar asta inseamna ca nu-mi mai pot saruta fiica niciodata,nici sa-i spun<te iubesc>sotiei mele....Nu,nu vreau sa mor,vreau sa traiesc,nu vreau sa mor inca...!"
-"Dar nu asta doreai....odihna?Acum te poti odihni etern;dormi pe vecie"
-"Ce ai iubitule?Ai un cosmar?" [imi spune sotia mea,trezindu-ma]
-"Nu.....nu a fost un cosmar,a fost inca o sansa!"
AI GRIJA DE FAMILIA TA !!!!!!!
Sunt obosit de atata munca si de vazut aceeasi oameni in drum spre servici.Ajung acasa si nevasta-mi serveste acelasi fel de mancara la cina.vreau sa intru in baie,apoi in camera mea sa ma intind si sa stau la televizor.........dar fiica mea nu ma lasa,pentru ca vrea sa se joace cu mine,nu intelege ca sunt obosit! "Vreau liniste".Unicul lucru bun este somnul,cand inchid ochii ma linistesc si parca uit de toti si de toate. -"Salut,vin pentru tine!" -"M-a trimis D-zeu dupa tine.M-ia spus sa iti ascult plangerile si ai dreptate a venit timpul sa te odihnesti!" -"Asta nu e posibil,pentru asta ar trebui sa mor!" -"Asa este,vei muri.Nu ai sa mai intalnesti aceeasi oameni,nici nu mai trebuie sa-ti suporti vesnic nemultumita sotie, nici pe micuta ta fiica." -"Dar ce se va intampla cu totul?Cu serviciul meu?" -"Nu-ti fa probleme.La fima la care lucrezi au gasit alta persoana." -"Si sotia mea,copilul meu?" -"Sotia ta a intalnit un barbat bun,care o respecta si o admira pt. calitatile sale.si are rabdare sa o asculte cu placere.Si in plus are grila de fiica ta.....si oricat de obosit ar veni de la servici,are rabdare sa se joace cu ea si sunt foarte fericiti." -"Nu vreau sa mor!!!!" -"Imi pare rau dar decizia a fost luata!" -"Dar asta inseamna ca nu-mi mai pot saruta fiica niciodata,nici sa-i spunsotiei mele....Nu,nu vreau sa mor,vreau sa traiesc,nu vreau sa mor inca...!" -"Dar nu asta doreai....odihna?Acum te poti odihni etern;dormi pe vecie" -"Ce ai iubitule?Ai un cosmar?" [imi spune sotia mea,trezindu-ma] -"Nu.....nu a fost un cosmar,a fost inca o sansa!" AI GRIJA DE FAMILIA TA !!!!!!!
|
Frumos si adevarat!!! Cauta la sectiune "Felicitari animate-Prietenii" vei gasi si o felicitare cu acest text
realizata de dexter!

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?

Animataiubiti-va
Animatatot ce vreau
Animataiti doresc

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, nely15, livia3519, ibinet, madymadalina, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |