Dupa ce a stat ascunsa,zgribulita,
cu pleoapele ninse si ravasita de vant,
iat-o:
Impodobita cu ghiocei si flori albe de cires
pe rochia de-un verde crud,
paseste-n alai de fluturi
ce trec din aripi scuturand!
Ne bate-n geam surazatoare si, candid,
ne-ntinde-o floare
s-o pastram in inima si-n gand...
Floare cu un verde crud...
| FRUMOS! Desi vremea de afara nu e prea promitatoare, probabil ca fiecare dintre noi de-abia asteapta ca primavara sa-si faca aparitia |
Imi tanjeste sufletul dupa tot ce am scris mai sus...pentru ca afara niiiiinge si iar niiiinge!!! Dar nu ninge si peste sperantele mele! 
| prea putzin .... abai ashtept shi eu sa se incalzeasca shi sa se usuce totul sa pot urca din nou dealurile cu mashina |
daca ajungi si sus la motel sa faci si pt mine niste poze cu Iasul... si poate faci un album cu ele.... 

AnimataIUBESC
Animataeu pot sa zbor!!!!
Animatapt vaniusha
Animatazborul cu tine
Animatasfaturi pentru cei stresati

Animatace este dragostea

| Yo77MdN, cappaliin, remy102002, iuti, lenutzaurora, Alecsutza, SrDan, nelutuu, flores24ro, RICUTZA67, loveforever, frezie79, Murphy, nely15, aless, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, OPTIMISTA, xDayanax, mak7669, elena_2008, GABITZATM67, valrntinaghe, danbeku, o_ulata_mik, mademoisselle, mikidutzah, Anddytza, crengutza, cristincika, sweet_avy68 |
| drigisa, Sabinutz, adnario46, crinalia, iuliarodica, FAUSTTHEKILLER, casandra36_4, floaredecastan, yoop_anca, alkex, cristinuta_love, _Dorinutz_, pastaia2002, blood2ripper, crazy4speed, PisicutzaRea, edu-kiki, elvirabalta, clavy, gabbriel85, ana_oprea1997, simonette26, simonette27, imperia89, PrincessDi, adyvera, veraady, adyselyvera, buzaalexandra, camiti, lauraravy, albinutza86, manu155, senior, angella_jolie_20, angella, sky_infinity_blue, micky-cezar, necusor, vallvis, myoara, danutza_ellly, mihaela2008, Inaccesibil |