Uneori primul pas pentrua a iesi din descurajare este sa gasesti pe cineva care te poate ridica! Nu fi ca acel om care era pe punctul de a sari de pe pod cand un politist s-a apropiat de el si i-a spus:
-Cu siguranta nimic nu poate fi chiar atat de rau! Povesteste-mi despre asta!
Atunci cand omul a terminat de vorbit-amandoi au sarit de pe pod! S-ar putea sa zambesti, dar tovarasia pe care o ai fie te va ridica, fie te va trage in jos!
Asigura-te ca alegi perspectiva corecta.Ai o problema? O incercare prin care trebuie sa treci? Nu sta:ridica-te si incearca din nou si Dumnezeu va lucra in tine. Actioneaza! E.Stanley Jones a spus:
-Atunci cand viata te loveste din nou , si Dumnezeu va lucra in tine!
Refuza sa accepti infrangerea! Azi, roaga-L pe Dumnezeu sa-ti dea puterea si curajul de a te ridica din nou. El ti-l va da...este experimentat personal! 
| Ai mare drepate life_s_warrior dar unori trebuie sa gasim aceasta forta despre care vb chiar in noi.Ea se afla trebuie doar sa o gasim |
Daca VREI sa gasesti acea forta, o vei gasi!! 
| tot tu ma-i invatat despre ea.si datorita tie am reusit sa o descopar in mine.mersic |
Inseamna ca incepe sa dea roade timpul petrecut la calculator,mai ales pentru a scrie pe acest forum!! 

AnimataIUBESC
Animataeu pot sa zbor!!!!
Animatapt vaniusha
Animatazborul cu tine
Animataunde esti iubirea mea
Animatacapul sus
Animatador
Animataiti doresc

| Yo77MdN, cappaliin, remy102002, iuti, lenutzaurora, Alecsutza, SrDan, nelutuu, flores24ro, RICUTZA67, loveforever, frezie79, Murphy, nely15, aless, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, OPTIMISTA, xDayanax, mak7669, elena_2008, GABITZATM67, valrntinaghe, danbeku, o_ulata_mik, mademoisselle, mikidutzah, Anddytza, crengutza, cristincika |
| drigisa, Sabinutz, adnario46, crinalia, iuliarodica, FAUSTTHEKILLER, casandra36_4, floaredecastan, yoop_anca, alkex, cristinuta_love, _Dorinutz_, pastaia2002, blood2ripper, crazy4speed, PisicutzaRea, edu-kiki, elvirabalta, clavy, gabbriel85, ana_oprea1997, simonette26, simonette27, imperia89, PrincessDi, adyvera, veraady, adyselyvera, buzaalexandra, camiti, lauraravy, albinutza86, manu155, senior, angella_jolie_20, angella, sky_infinity_blue, micky-cezar, necusor, vallvis, myoara, danutza_ellly, mihaela2008, Inaccesibil |