ba e bine ca ai scris, poate nu te vom putea ajuta cu ceva dar cu o vorba buna da
, cunosc senzatia pe care o ai, si tatal meu era alcoolic doar ca mama a divortat cand aveam varsta frageda si nu prea am stat cu el...dar si acum imi aduc aminte cum ma ascundeam sub pat de frica lui, din cauza ca odata m-a furat de acasa si nu stiu ce avea de gand sa faca cu mine dar a ajuns la timp si m-a luat sora mea de pe peronul garii cand ajungea trenul.... Dar tu ce probleme ai exact, o bate pe mama ta, sau pe tine??
imi pare rau pt tine stiu prin ce treci,dar daca el nu e de acord sa isi schimbe stilul de viata si nu isi da seama ca greseste nu stiu ce il va schimba trebe sa ai rabdare si cu vb buna ,si cand e in"toene" bune pana nu e prea tarziu pt explica ca din cauza alcoolului poate sa se imbolnaveasca grav si chiar sa moara.in cazul meu ambi parinti au avut aceasta boala ,ca e o boala, si ambi nu au avut taria sa se lase si au plecat acasa.e greu ,foarte greu si imi pare rau ca nu isi dau seama ca ii face si pe cei din jur sa sufere.iti tin pumnii si mult noroc si rabdare

AnimataIUBESC
Animataeu pot sa zbor!!!!
Animatapt vaniusha
Animatazborul cu tine
Animataunde esti iubirea mea
Animatacapul sus
Animatador
Animataiti doresc

| Yo77MdN, cappaliin, remy102002, iuti, lenutzaurora, Alecsutza, SrDan, nelutuu, flores24ro, RICUTZA67, loveforever, frezie79, Murphy, nely15, aless, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, OPTIMISTA, xDayanax, mak7669, elena_2008, GABITZATM67, valrntinaghe, danbeku, o_ulata_mik, mademoisselle, mikidutzah, Anddytza, crengutza, cristincika |
| drigisa, Sabinutz, adnario46, crinalia, iuliarodica, FAUSTTHEKILLER, casandra36_4, floaredecastan, yoop_anca, alkex, cristinuta_love, _Dorinutz_, pastaia2002, blood2ripper, crazy4speed, PisicutzaRea, edu-kiki, elvirabalta, clavy, gabbriel85, ana_oprea1997, simonette26, simonette27, imperia89, PrincessDi, adyvera, veraady, adyselyvera, buzaalexandra, camiti, lauraravy, albinutza86, manu155, senior, angella_jolie_20, angella, sky_infinity_blue, micky-cezar, necusor, vallvis, myoara, danutza_ellly, mihaela2008, Inaccesibil |