CAUTA pe yyy.RO

Cuvant:
Felicitari Felicitari membri Membri Forum Albume foto Blog

Top cautari || Ultimele cautari

CEA MAI MARE BAZA DE JOCURI GRATUITE ONLINE DIN ROMANIA

Home » Forum » in fata oglinzii » Tati alcoolici

Regulament de ordine interioara

Tati alcoolici » in fata oglinzii » Pagina 1

Pagini: 1 |

Home | in fata oglinzii | Adauga un nou mesaj | Aboneaza

mitaita

Punctaj: 33114
Inscris la: 07/11/2005
[poza originala]
Mesaj scris la 21/04/2007 21:22:08
...tatii alcoolici...nu stiu cati dintre voi cunosc problema asta si ce inseamna pentru voi , dar stiu ca pentru mine e destul de urat si nu prea mai stiu cum sa procedez....incerc sa caut sfaturi in toate directiile, incerc sa las sa treaca sperand ca poate va fi mai bine...dar din pacate se acutizeaza....e tatal meu si dragostea fata de el ca si parinte exista, dar cateodata imi vine sa iau buldozeru sa il calc...sunt foarte confuz si nu imi face deloc bine...discutiile au inceput sa imi para degeaba si nu mai stiu cum as putea sa procedez sa fie bine...credeti ca ati putea careva dintre voi sa ma ajutati?...in momentele cand scriu asta sunt foarte suparat si nu stiu daca e bine ca imi scriu aceasta problema aici dar nu mai stiu incotro...

mitaita

[poza originala]
Mesaj scris la 21/04/2007 21:59:27
nici o parare?...nici un ajutor?..

lenutzaurora

Punctaj: 114827
Inscris la: 10/11/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 22/04/2007 0:45:00

ba e bine ca ai scris, poate nu te vom putea ajuta cu ceva dar cu o vorba buna da, cunosc senzatia pe care o ai, si tatal meu era alcoolic doar ca mama a divortat cand aveam varsta frageda si nu prea am stat cu el...dar si acum imi aduc aminte cum ma ascundeam sub pat de frica lui, din cauza ca odata m-a furat de acasa si nu stiu ce avea de gand sa faca cu mine dar a ajuns la timp si m-a luat sora mea de pe peronul garii cand ajungea trenul.... Dar tu ce probleme ai exact, o bate pe mama ta, sau pe tine??

gabidc68

Punctaj: 85261
Inscris la: 19/03/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 22/04/2007 22:38:30
Exista multe posibilitati de reabilitare dar nu functioneaza decat daca persoana dependenta de alcool isi schimba atitudinea  fata de problema excesului de alcool si anturajul nepotrivit - renunta la amicii de pahar  si numai daca este sustinut de familie , dar daca persoana dependenta de alcool nu vrea sa isi schimbe "stilul de viata" nimic nu o mai poate ajuta , absolut nimic !
Eu lucrez in cadrul unei fundatii umanitare si am cunostinta de existenta unui grup numit AA (alcolicii anonimi ) e o solutie , dar nu una miraculoasa , deoarece fara participarea benevola si acceptarea / asumarea activa si corecta a indrumarilor grupului de sprijin AA, nu se ajunge decat la o situatie similara sau chiar mai rea decat cea dinainte de participarea la sedintele grupului de sprijin !
Alcoolici  fie barbati sau femei , tineri sau batrani se otravesc si isi distrug familiile si viata personala ! Alcoolul nu ajuta decat in procese industriale si in domeniul medical daca este folosit cu mare atentie , corect si doar cand este cu adevarat nevoie de "el" !

lenutzaurora

[poza originala]
Mesaj scris la 23/04/2007 0:50:24
asa e cum a zis gabi

mitaita

[poza originala]
Mesaj scris la 23/04/2007 8:09:38
Va multumesc pentru suportul pe care mi-l acordati.Ceea ce a zis Gabi mi se pare o solutie destul de buna.Doar ca am incercat si inca ma mai chinui sa vorbesc cu el pe aceasta tema.Dar a ajuns sa fie ceva imposibil de suportat si foarte greu de dezbatut, pentru ca eu, fiind doar copilul lui "nu am dreptul" sa ii atrag lui atentia asupra comportamentului lui."Atata timp cat stau sub acoperisul lui", am obligatii si trebuie sa tac.Plus ca se enerveaza si mai tare si scandalul poate continua la nesfarsit.....si continua asa de ani de zile.

iuti

Punctaj: 111301
Inscris la: 03/11/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 23/04/2007 12:05:15
aveti perfecta dreptate dar eu cred ca este totusi o problema...nici un om care are probleme cu alcoolul nu va recunoaste vreodata asa ceva...mereu va spune "dar eu nu am nici o problema toata lumea bea,nu e ceva iesit din comun daca beau..etc"parerea mea e ca persoanele care au probleme cu alcoolul trebuie sa realizeze cat rau fac familiei,apropiatilor din cauza viciului.Sunt oameni pe care consumul de alcool i-a adus in dependenta psihica si/sau fizica, care nu mai pot sa controleze cat beau, nici sa judece felul cum se comporta atunci cand beau. Cel putin temporar, daca nu permanent, ei simt o dorinta de nestapanit de a consuma alcool. Aceasta dorinta dobandeste o importanta cerscuta in viata lor, pana cand devine dominanta.persoanele care beau mereu spun ca au cate un motiv sa o faca:ba de suparare..ba de bucurie...mereu gasesc cate o scuza...din pacate alcolismul este o boala care poate avea urmari grave...Alcoolul incetineste functionalitatea sistemului nervos central; alcoolul blocheaza o parte din mesajele care ar trebui sa ajunga la creier alterand astfel perceptiile, emotiile, miscare, vederea si auzul persoanei.
In cantitati moderate alocoolul poate ajuta persoana sa fie mai relaxata si mai putin anxioasa. In cantitati mai mare alcoolul provoaca modificari majore la nivelul creierului astfel rezultand intoxicatia. Pesoanele care au abuzat de alcool isi vor pierde concentrarea, abilitatea de a se exprima coerent sau de a-si mentine echilibrul; vor si dezorientati si confuzi. In functie de persoana, intoxicatia poate face consumatorul extrem de prietenos si vorbaret sau foarte agresiv si nervos.

lenutzaurora

[poza originala]
Mesaj scris la 23/04/2007 12:25:45
mitaita incearca sa vorbesti cu el atunci cand e in "toane" mai bune, vorbeste si cu mama ta si vorbiti amandoi explicatii ce face atunci cand bea, spunei ca daca va continua asa va putea sa ajunga la distrugerea familiei...pana nu va realiza el de ceea ce face nimeni nu-l poate schimba din pacate, sau cauta pe cineva care a avut problema asta ca el si s-a lasat din cauza ca a avut mari pierderi si a realizat prea tarziu poate acea persoana ii poate deschide ochii intr-un fel sau cel putin sa-i de-a de gandit...sau mai bine mergi odata cu el la AA (alcoolici anonimi) fara ca el sa stie unde mergeti si sa-l pui sa asculte marturisirile celorlalti, poate totusi ii va da de gandit...cand e baut nu-l baga in seama, lasa-l sa-si revina nu te pune in "gura" cu el atunci cand e beat deoarece reusesti numai sa complici lucrurile si cred ca ti-ai dat seama de asta... multa bafta in continuare si ai grija de tine ok??

angel_dreams

Punctaj: 2120
Inscris la: 18/04/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 23/04/2007 13:00:56

imi pare rau pt tine stiu  prin ce treci,dar daca el nu e de acord sa isi schimbe stilul de viata si nu isi da seama ca greseste nu stiu ce il va schimba trebe sa ai rabdare si  cu vb buna ,si cand e in"toene" bune pana nu e prea tarziu pt explica ca din cauza alcoolului poate sa se imbolnaveasca grav si  chiar sa moara.in cazul meu ambi parinti au avut aceasta boala ,ca e o boala, si ambi nu au avut taria sa se lase si au plecat acasa.e greu ,foarte greu si imi pare rau ca nu isi dau seama ca ii face si pe cei din jur sa sufere.iti tin pumnii si mult noroc si rabdare

laryssa

Punctaj: 138356
Inscris la: 09/04/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 30/04/2007 21:05:17
nasoala problema....iti doresc sa iesi cu bine din ea....nu stiu ce sa spun altceva

Maroelva

Punctaj: 166780
Inscris la: 05/04/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 30/04/2007 21:57:35
Problema este foarte complexa ,diferita de la caz la caz . Asa cum s-a mai spus trebuie sa discuti cu tatal tau in perioada cand este lucid ,fara sa ridici tonul la el ,pentru ca totul i se pare ca se intorc impotriva lui .Nu stiu ..e greu de dat sfaturi in astfel de cazuri...eu doar iti doresc sa fii puternic, rational sa-l poti ajuta sa depaseasca aceasta perioada...

Pagini: 1 |
Home | in fata oglinzii | Adauga un nou mesaj | Aboneaza

Felicitari adaugate de membrii site-ului

IUBESCAnimataIUBESC
taguri: 2
trimisa de 28
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 19/11/2008
ibinet

eu pot sa zbor!!!!Animataeu pot sa zbor!!!!
taguri: 4
trimisa de 34
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 18/11/2008
mari_11_cica

pt vaniushaAnimatapt vaniusha
taguri: 2
trimisa de 0
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 17/11/2008
Diancik

zborul cu tineAnimatazborul cu tine
taguri: 7
trimisa de 53
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 16/11/2008
mari_11_cica

Ultimele felicitari trimise

favorite
unde esti iubirea meaAnimataunde esti iubirea mea
taguri: 39
trimisa de 1485
vizualizata de
202 voturi, 9.59 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
capul susAnimatacapul sus
taguri: 8
trimisa de 6634
vizualizata de
275 voturi, 9.28 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
dorAnimatador
taguri: 32
trimisa de 7917
vizualizata de
1100 voturi, 9.08 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
iti dorescAnimataiti doresc
taguri: 59
trimisa de 25585
vizualizata de
1591 voturi, 9.25 nota
la o persoana
catre mai multi

Ultimele albume foto

craciun
craciun

Adaugat de elena_2008
Adaugat pe: 20/11/2008
Nota: 0.00/0
Ultima modificare: 20/11/2008
Taguri: 0
de prin lume adunate
de prin lume adunate

Adaugat de elena_2008
Adaugat pe: 08/11/2008
Nota: 2.00/2
Ultima modificare: 20/11/2008
Taguri: 0
FLORILE
FLORILE

Adaugat de ibinet
Adaugat pe: 15/11/2008
Nota: 9.00/11
Ultima modificare: 15/11/2008
Taguri: 1
MOSTENITORUL
MOSTENITORUL

Adaugat de ibinet
Adaugat pe: 12/11/2008
Nota: 10.00/7
Ultima modificare: 12/11/2008
Taguri: 2
In momentul de fata sunt inregistrati 23774 de membri dintre care 79 sunt online
(79 vizitatori si 0 membri)

Autentificare

Recomandari

Cauta pe yyy.RO

Reclama

Promo

Newsletter
Dorim sa fii in pas cu noile optiuni si felicitari de pe site. De aceea poti sa te inscrii pentru a primi noutati de pe yyy.RO
Email
Parola
Confirma Parola
Prefer sa primesc e-mail-uri In format HTML

Abonare rss E-Felicitari.Net

Poti sa fii la curent folosind gratuit unul din urmatoarele servicii:

Citeste direct din browser

Add to Google Reader or Homepage
Add Comunitatea e-felicitari.net. Discuta liber... to Newsburst from CNET News.com
Mai multe feed-uri

Membri activi in ultimele 24 de ore
Yo77MdN, cappaliin, remy102002, iuti, lenutzaurora, Alecsutza, SrDan, nelutuu, flores24ro, RICUTZA67, loveforever, frezie79, Murphy, nely15, aless, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, OPTIMISTA, xDayanax, mak7669, elena_2008, GABITZATM67, valrntinaghe, danbeku, o_ulata_mik, mademoisselle, mikidutzah, Anddytza, crengutza, cristincika
Membri care isi sarbatoresc ziua de nastere azi
drigisa, Sabinutz, adnario46, crinalia, iuliarodica, FAUSTTHEKILLER, casandra36_4, floaredecastan, yoop_anca, alkex, cristinuta_love, _Dorinutz_, pastaia2002, blood2ripper, crazy4speed, PisicutzaRea, edu-kiki, elvirabalta, clavy, gabbriel85, ana_oprea1997, simonette26, simonette27, imperia89, PrincessDi, adyvera, veraady, adyselyvera, buzaalexandra, camiti, lauraravy, albinutza86, manu155, senior, angella_jolie_20, angella, sky_infinity_blue, micky-cezar, necusor, vallvis, myoara, danutza_ellly, mihaela2008, Inaccesibil