Alergasem după iluzii o zi întreagă, iar abia seara, după ce stelele au apărut pe cer, mi-am dat seama cât de trist trebuie să fie atunci când te priveşti în oglindă şi nu mai vezi decât umbra ta. Parcă ochii erau undeva pierduţi, alături de frunte, iar nasul atârna rebel lângă bărbie...
Vecinii, ca de obicei, se certau zgomotos, pereţii păreau că se rup de atâta vorbe aspre, iar lustra se clătina în stânga şi-n dreapta: „Ti-am spus Ioano că o încasezi dacă o mai prind pă ... măta la noi la uşă!“, îşi apostrofa muierea, se pare printre şuturi, vecinul Gheorghiţă. Vocile lor s-au stins undeva, printre manele: „As renunta la viata şi la mine...“, un consacrat manelist îşi rupea de zor plămânii. Fericiţi oamenii: bătăi, scandaluri, ţipete, baticul sucit pe cap al Ioanei seară de seară, copiii strigând de foame! Şi, iată-i, sunt fericiţi, ascultă muzică şi-mi fac mie în ciudă! Eu, care am nevoie de linişte pentru a-mi odihni mintea de-atâta întrebări! Sun la ei la uşă disperată şi le arunc o privire de gheaţă: „V-am rugat să faceţi linişte în orele prevăzute de lege, nu aţi citit pe panou orele în care sunteţi nevoiţi să vă comportaţi civilizat?!“. „Auzi la ea, Gheorghiţă, vrea linişte domnişoara! Da ursuză mai eşti fată! Dacă tu eşti ciufută vrei să trăim şi noi sălbatici? Hm!“ - mi-a trântit uşa în nas... muierea fericită! Aşa că m-am întors în casă, iar atunci când m-am privit din nou în oglindă, m-am văzut pe mine, tristeţea îmi fugise de pe chip. Am adormit printre surlele şi trâmbiţele manelelor!
ooooooooo si-atunci daca i-ati putea vedea si pe "vizoristi"...pt ca in fiecare bloc e cel putin unul...
... "paranoia curata"... iti poti imagina frezele lor? ...nici n-ar mai avea nevoie de gel...
...si vai de cei care au pilozitate in exces...aricii ar fi "dulci copilasi" pe langa ei...
mai prophet!!! nimic nu stii...am "antrenament"...in fiecare dimineata ma uit in oglinda...mai rau de-asa n-au cum sa fie... |
Niciodata sa nu zici nu :) ca nu stii ce te asteapta la usa :P
Citat lady_gm67
Niciodata sa nu zici nu :) ca nu stii ce te asteapta la usa :P |
adevarul e ca m-ai cucerit cu asta!...e cel mai tare compliment pe ziua de azi!...pot sa fac abstractie in sfarsit de cocoasa mea...
da joc ghiozdanul din spate!!! iar l-ai uitat in spate?
"luati-l de pe mine" oameni buni!!!! ca la cat sunt de blonda risc din muma padurii sa ma cred vreo frumusete exotica nedescoperita... ![]() |
Ahaaaa deci tu nu te crezi... dar altii te cred.... Bine ca mi-ai zis :P
Ahaaaa deci tu nu te crezi... dar altii te cred.... Bine ca mi-ai zis :P |
eu ma cred cum ma cred...dar tu vrei sa ma faci sa cred ca nu cred bine... vezi unde ne duc "vecinii?"...
| Sunat la politie... venit cu cagulistii... => liniste... |
E 18.02...
oare asta sa faca vecinii tai azi?...sper ca nu! dar mai sper ca muzica sa cante TARE la tine in boxe!...

AnimataIUBESC
Animataeu pot sa zbor!!!!
Animatapt vaniusha
Animatazborul cu tine
Animataunde esti iubirea mea
Animatacapul sus
Animatador
Animataiti doresc

| Yo77MdN, cappaliin, remy102002, iuti, lenutzaurora, Alecsutza, SrDan, nelutuu, flores24ro, RICUTZA67, loveforever, frezie79, Murphy, nely15, aless, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, OPTIMISTA, xDayanax, mak7669, elena_2008, GABITZATM67, costelha, valrntinaghe, danbeku, o_ulata_mik, mademoisselle, mikidutzah, Anddytza, crengutza, cristincika |
| drigisa, Sabinutz, adnario46, crinalia, iuliarodica, FAUSTTHEKILLER, casandra36_4, floaredecastan, yoop_anca, alkex, cristinuta_love, _Dorinutz_, pastaia2002, blood2ripper, crazy4speed, PisicutzaRea, edu-kiki, elvirabalta, clavy, gabbriel85, ana_oprea1997, simonette26, simonette27, imperia89, PrincessDi, adyvera, veraady, adyselyvera, buzaalexandra, camiti, lauraravy, albinutza86, manu155, senior, angella_jolie_20, angella, sky_infinity_blue, micky-cezar, necusor, vallvis, myoara, danutza_ellly, mihaela2008, Inaccesibil |