nici vorba!!! gandeste-te ca maine toti vecinii si vecinele sunt acasa!!! poate din contra! - maine-ar fi momentul... 
da' tu vezi ca aproape nimeni nu reactioneaza la topicul asta? sa aibe oare asa vecini pasnici?...
care pasnici? ca si eu am din astia! si atunci dau si eu drumul la "uragan", eu la et 1, mai am un prieten la 3, ser ocupa cu vanzare muzica, are si studio de inreg la el in ap., si sa vezi atunci viata! KATRINA curat! dupa aia e liniste. da' nu mult , ca ne apuca dracii pe noi, bagam o palinca, - apropos! unde ai disparut mai, Ayrsen?- si sa te tii atunci dragoste de vecin in bloc!
mai frumos iasa cand vin mascatii! ca au fost si din astea. am baut cu ei la rand! inca putin si chemau aia tv-ul! vecinii! da' cine se uita in gura lor?
eu sunt sigura ca prophet nu a exagerat...la ziua lui...
ca altfel!!!!!!!!!!!!!!!
bine! si eu cred ca n-a exagerat!...pt ca n-am auzit nimic...
dar daca ar fi facut-o - chiar nu cred ca era o problema asa de mare. parca prinde bine din cand in cand sa mai iesim din sabloane si sa mai "comitem" cate una...dar tot de dragul vecinilor!...

faceau vecinii de ziua mea :P muzica la maxim si distractie cat cuprinde :Pyes! yes! yes!!! cool baby! cool!
habar n-ai ce-mi place!... (si nu de putine ori) sa raspund bocaniturilor, rotopercutantelor si muzicii simfonice de care vecinii mei nu se sfiesc sa ma priveze nici macar in timpul orelor de liniste......servindu-le tot meniul muzical de care dispun prin intermediul celor doua subwoofere din dotare...
cat despre chefuri tinute acasa?!...NOAPTE ALBA scrie pe fruntile tuturor vecinilor!

mai,,,,,dar ce rai sunteti!!!!
eu mai bine plec pe capul altora,decat sa fac probleme cu vecinii 
mai,,,,,dar ce rai sunteti!!!! eu mai bine plec pe capul altora,decat sa fac probleme cu vecinii |
CA BINE AI MAI ZIS-O MAI DRAGUTZA!!!...SI UNDE MAI PUI CA ARE RELEVANTA SI IN ALTE TOPICURI!!!...PACAT!...DAR ASTA E!...CRED CA CEL MAI BUN LUCRU PE CARE-AS PUTEA SA-L FAC E SA PLEC, PT CA SA NU MAI DERANJEZ PE NIMENI!

AnimataIUBESC
Animataeu pot sa zbor!!!!
Animatapt vaniusha
Animatazborul cu tine
Animataunde esti iubirea mea
Animatacapul sus
Animatador
Animataiti doresc

| Yo77MdN, cappaliin, remy102002, iuti, lenutzaurora, Alecsutza, SrDan, nelutuu, flores24ro, RICUTZA67, loveforever, frezie79, Murphy, nely15, aless, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, OPTIMISTA, xDayanax, mak7669, elena_2008, GABITZATM67, valrntinaghe, danbeku, o_ulata_mik, mademoisselle, mikidutzah, Anddytza, crengutza, cristincika |
| drigisa, Sabinutz, adnario46, crinalia, iuliarodica, FAUSTTHEKILLER, casandra36_4, floaredecastan, yoop_anca, alkex, cristinuta_love, _Dorinutz_, pastaia2002, blood2ripper, crazy4speed, PisicutzaRea, edu-kiki, elvirabalta, clavy, gabbriel85, ana_oprea1997, simonette26, simonette27, imperia89, PrincessDi, adyvera, veraady, adyselyvera, buzaalexandra, camiti, lauraravy, albinutza86, manu155, senior, angella_jolie_20, angella, sky_infinity_blue, micky-cezar, necusor, vallvis, myoara, danutza_ellly, mihaela2008, Inaccesibil |