Dumnezeu este prezent pentru tine si in locurile intunecoase- si cu totii trecem prin locuri intunecoase. Gandeste-te la aceasta. Ai fost doborat, dar prin harul lui Dumnezeu intotdeauna te-ai ridicat,.Indiferent cat de intunecoasa a fost noaptea, intotdeauna ai vazut dimineata. Vremurile se schimba, relatiile se schimba, dar El ramane intotdeauna acelasi. El este intotdeauna acelasi.El este cel care te-a protejat intrecut si promite sa fie cu tine in fiecare zi de acum inainte (Evrei 13:5).Te vei ridica din nou! Motivatia de a supravietui vine dintr-o fantana pe care deja o ai in tine. Domnul este Acela care umple acea fantana pe care deja o ai in tine. Domnul este Acela care umple acea fantana. Las-o sa curga.Nu trebuie sa o faci sa curga;trebuie doar sa o lasi sa curga. Indiferent prin ce momente treci acum, nu te opri pana nu vezi dimineata. Este la sfarsitul fiecarei nopti intunecoase si a fiecarei promisiuni incalcate, dar ea vine sigur!Este la sfarsitul intarzierilor, tradarilor si negarilor, dar atunci cand totul se sfarseste - vine dimineata. Nu lasa nimic sa-ti zdruncine acest crez. Dumnezeu va usca lacrimile tale, te vei trezi cu un cantec nou.
Cuvantul Sau spune:"Bunatatile Domnului nu s-au sfarsit, indurarile Lui nu sunt la capat , ci se innoiesc in fiecare dimineata. Si credinciosia Ta este atat de mare! Domnul este partea mea...de aceea nadajduiesc in EL. Domnul este bun cu cine nadajduieste in EL,cu sufletul care-L cauta." (Plangerile lui Ieremia3:22-25) Noaptea de ieri a luat sfarsit. Este o noua zi, bucura-te de ea!!!
Nota: Am trecut printr-o astfel de "noapte" si aveam impresia ca lacrimile nu mi se vor usca pe obraji...Dar am invatat sa am rabdare si sa am credinta ca ce e incredintat in mana Lui e la loc sigur...Stiu sigur ca CINEVA a uscat lacrimile de pe obraz,le-a transfornat in stelute sclipitoare...E dimineata in inima mea si am invatat ca trebuie sa am rabdare...toata viata e un proces...
Minunat!!! Cred ca multi dintre noi am trecut macar o data printr-o astfel de ''noapte'',cand asteptam zorii zilei si un raspuns de la Dumnezeu.Sa ne
umple Dumnezeu inimile cu rabdare.
si cu incredere neclintita in el.
| Stiu ca dupa "noaptea" in care sunt va veni dimineata...EL este prezent si ma va ajuta sa trec si prin aceasta incercare... |
astept sa vina si la mine dimineata. poate nu am asa o mare problema, dar azi am fost tradata de o persoana pe care o consideram prietena.....si acum nu simt decat un mare gol in suflet...si ma doare. astept dimineata senina care sper ca ma va face sa trec peste....
Citat life_s_warrior
|
Fii sigura ca va veni acea dimineata. Dar asta se va intampla in clipa in care vei indeparta de la tine resentimentele fata de prietena respectiva si o vei ierta...chiar daca nu o vei mai considera prietena...
Citat CAMMELUTZA
Fii sigura ca va veni acea dimineata. Dar asta se va intampla in clipa in care vei indeparta de la tine resentimentele fata de prietena respectiva si o vei ierta...chiar daca nu o vei mai considera prietena... |
Dumnezeu iarta multe asa ca si noi tre sa iertam sau daca nu putem, macar sa trecem cu cederea.

AnimataIUBESC
Animataeu pot sa zbor!!!!
Animatapt vaniusha
Animatazborul cu tine
Animataunde esti iubirea mea
Animatacapul sus
Animatador
Animataiti doresc

| Yo77MdN, cappaliin, remy102002, iuti, lenutzaurora, Alecsutza, SrDan, nelutuu, flores24ro, RICUTZA67, loveforever, frezie79, Murphy, nely15, aless, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, OPTIMISTA, xDayanax, mak7669, elena_2008, GABITZATM67, costelha, valrntinaghe, danbeku, o_ulata_mik, mademoisselle, mikidutzah, Anddytza, crengutza, cristincika |
| drigisa, Sabinutz, adnario46, crinalia, iuliarodica, FAUSTTHEKILLER, casandra36_4, floaredecastan, yoop_anca, alkex, cristinuta_love, _Dorinutz_, pastaia2002, blood2ripper, crazy4speed, PisicutzaRea, edu-kiki, elvirabalta, clavy, gabbriel85, ana_oprea1997, simonette26, simonette27, imperia89, PrincessDi, adyvera, veraady, adyselyvera, buzaalexandra, camiti, lauraravy, albinutza86, manu155, senior, angella_jolie_20, angella, sky_infinity_blue, micky-cezar, necusor, vallvis, myoara, danutza_ellly, mihaela2008, Inaccesibil |