Vei fi la masa nr.6...dar ma tem ca doar compania lui Monica o vei avea...baietii va parasesc...
Imi doresc sa nu ploua
Aceasta dorinta ti se poate indeplini numai daca vrei cu adevarat !
Imi doresc implinirea unei dorinte pe dos...![]()
...pai atunci sa zicem ca ar fi aceasta de a-mi plati mie factura la telefon...![]()
![]()
![]()
Imi doresc sa pot sa fac ce vreau eu...![]()
Dana...imi pare rau sa-ti spun...dar nu poti face chiar tot ce vrei...tu vrei prea multe...![]()
Imi doresc sa primesc vizita copiilor mei...azi...!
Copiii fac ce vor ei, nu ce vrei tu...
Imi doresc sa nu am burta...
Cicina...zadarnic iti doresti sa nu ai burta...fara ea...nu poti trai...iar daca iti doresti o burtica mai micuta...papa mai putin si ai sa fii slabuta...
Imi doresc sa mi se implinesca un vis...
Aici visele se implinesc pe dos. Nu-ti dori si se va implini![]()
Imi doresc sa nu mai merg la serviciu....
Daca nu mergi la servici atunci vei merge la munca....
nu ai scapare...doar recunosteai si tu ca aici toate sunt pe dos...
Nu imi mai doresc nimic...
Cred si eu ca iti doresti sa mergi la chef....dar azi....cheful...il pregatesti tu...deoarece este ziua sotului tau,caruia ii spun LA MULTI ANI !
Imi doresc sa mai apara membrii pe forum...care sa raspunda la mesaje...
Dorinta ti s-a implinit
Dar pe dos
Am venit doar eu![]()
![]()
Imi doresc o rochie verde, frumoasa, feminina, vaporoasa,...![]()
Vei primi o rochie asa cum ti-o doresti...dar nu o vei putea purta deoarece va fi cu un numar mai mic....si oricum afara s-a racit din nou asa ca nu poti purta o rochie vaporoasa...
Imi doresc sa primesc un credit nerambursabil....![]()
Paula, nerambursabile sunt doar zilele pe care le avem si nu stim cate, creditele, insa....trebuie platite. Cele nerambursabile sunt pentru smecheri. Doreste-ti asta...poate, poate...
Imi doresc sa se topesca zapada, sa nu mai ninga pentru ca la altii e primavara, iar eu parca traiesc in Canada.![]()

Animatadansez cu tine
Animata LA MULTI ANI !!!!!
Animata# silolocviu
Animatanu mi-s dragi..

Animatao mana de ajutor
Animatapovestea fluturelui

| grosuelena63, nemraczuma, davdia, ibinet, Printzul, igv123, g_o_v, MakeCristi, pitzi17, arty, Ale3csis, nely15, tudorach, darllyl, dany_19_ela, Paula_40, monika_monika, reli, lilifarago |
| cristinasilina, sinzy, criman, irina, hana, OchiDeSoim, Lil, akrasia, Ursar, lmparazitu, constantinos, ninia, crystyna9596, hellen, liutza18, pop.alexandru, EMIL LELA, corina d, Baby, luana, sinzy_pop4, dadrian25, katerina03mg, Dj_pall, ellla, alexandra_55, Pancu, Nox, SandStorm, SandStorm4ever, dracusoru_cret, corinutza2007, flavia, crys, jujitza2u |