De aceea si sunt ascultati, pentru ca sunt "porcosi"! Mie nu imi plac.
Ce ascult eu: Vangelis, Joan Anderson, Carlos Santana, Chris Rea, Dire Straits, Paul Simon, Luis Armstrong, anii '70 (ex. Smokie) . Imi place si muzica house, dar nu orice.
Oricum, din cantaretii si formatiile de acum, 90% s-ar face de ras daca ar canta "live" pe o scena.Am avut langa mine 2 ani un studio de inregistrari si stiu ce spun. Am vazut ce poate face aparatura de azi.

AnimataIUBESC
Animataeu pot sa zbor!!!!
Animatapt vaniusha
Animatazborul cu tine
Animatafii bun oricum
AnimataInvingatorul - Partea I
Animatacapul sus
Animataperseverenta

| Yo77MdN, cappaliin, remy102002, iuti, lenutzaurora, Alecsutza, nelutuu, flores24ro, RICUTZA67, loveforever, frezie79, Murphy, nely15, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, OPTIMISTA, xDayanax, mak7669, elena_2008, GABITZATM67, costelha, valrntinaghe, danbeku, o_ulata_mik, mademoisselle, mikidutzah, Anddytza, crengutza, cristincika |
| drigisa, Sabinutz, adnario46, crinalia, iuliarodica, FAUSTTHEKILLER, casandra36_4, floaredecastan, yoop_anca, alkex, cristinuta_love, _Dorinutz_, pastaia2002, blood2ripper, crazy4speed, PisicutzaRea, edu-kiki, elvirabalta, clavy, gabbriel85, ana_oprea1997, simonette26, simonette27, imperia89, PrincessDi, adyvera, veraady, adyselyvera, buzaalexandra, camiti, lauraravy, albinutza86, manu155, senior, angella_jolie_20, angella, sky_infinity_blue, micky-cezar, necusor, vallvis, myoara, danutza_ellly, mihaela2008, Inaccesibil |