eu unul ascult muzica veche si de calitate. No playback, no nothing, ascult aproape orice in fara de manele -> I really hate them. si despre parazitii va zic sincer ca ei nu fac nimic decat zic cu exactitate stilul romanilor de viata si bine fac. Ca sunt mai "porcoase" versurile... normal... doar cand mergi pe strada si auzi cate un cuvant de "bine" nu e tot aia? dar Parazitii fata de celelelate trupe de rap si Hip hop au stilul lor specific inconfundabil... sunt mai originali....
Parerea mea...
eu ascult orice gen de muzica nu sunt asa pretentioasa la acest capitol
acuma depinde si de moment
Mah eu sincer ascult orice gen de muzica mai putin manele. Imi place mult de tot sa ascult muzica veche...melodii pe care le-am auzit in copilarie fie romanesti sau straine, pe care incercam atunci sa le cant fara sa inteleg vreo iota din versuri insa pe care acum le stimez pt ceea ce transmit.Ace of base, Bad boys blue, Modern Talking, Eric Clapton, Celine Dion, Darren Hayes......ii ador!
Dar imi plac shi unele trupe romanesti...
Mah eu sincer ascult orice gen de muzica mai putin manele. Imi place mult de tot sa ascult muzica veche...melodii pe care le-am auzit in copilarie fie romanesti sau straine, pe care incercam atunci sa le cant fara sa inteleg vreo iota din versuri insa pe care acum le stimez pt ceea ce transmit.Ace of base, Bad boys blue, Modern Talking, Eric Clapton, Celine Dion, Darren Hayes......ii ador! |
uite cineva care stie adevarata valoare a muzicii...
toata muzica actuala e facuta numai pentru bani..."fumei" si imagine... sa se dea mari, sa se sparga in figuri si sa distruga industria muzicala... sincer pe mine m-au marcat melodiile vechi romanesti si straine... nu ii condamn pe cei care asculta muzica noua si recunosc ca mai sunt trupe ba chiar trupe noi care inca mai stiu adevarata valoare a muzicii si iti induc acea stare (sentiment) care te face sa te simti bine si iti "gadila urechile". ba chiar si unele trupe vechi au cam dat-o in bara in ultima vreme. dar asta nu m-a descurajat sa le ascult muzica lor veche.
Respect pentru cei care asculta muzica de calitate si sa le aduca cat mai multe melodii incantatoare inimilor.
... shi in general tot ce`i rock ... yo am zis mai devreme... la muzica rock... sau c ascultatzi acum... n`are rost sa ma repet... dar noah... tre` sa mentzionez... P.O.D. rocks ... shi in general tot ce`i rock |
Mai, da' maica-ta n-aude ce galagie asculti?!Sau deja e-n pioneze cu urechile?!!! OOOOOFFFFF!!!!! Tinerii astia...ce nelinistiti sunt!!!

... Acest medicament se poate elibera fara prescriptzie medicala... in caz de dureri... sau alte fenomene neplacute... consultati medicul sau farmacistu`... un nurofen ceva... 10.000 shi`o guma turbo shi`tzi dau... 
AnimataIUBESC
Animataeu pot sa zbor!!!!
Animatapt vaniusha
Animatazborul cu tine
Animatacapul sus
Animataperseverenta

Animataiti doresc

| Yo77MdN, cappaliin, remy102002, iuti, lenutzaurora, Alecsutza, nelutuu, flores24ro, RICUTZA67, loveforever, frezie79, Murphy, nely15, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, OPTIMISTA, mak7669, elena_2008, GABITZATM67, costelha, valrntinaghe, danbeku, o_ulata_mik, mademoisselle, mikidutzah, Anddytza, crengutza, cristincika |
| drigisa, Sabinutz, adnario46, crinalia, iuliarodica, FAUSTTHEKILLER, casandra36_4, floaredecastan, yoop_anca, alkex, cristinuta_love, _Dorinutz_, pastaia2002, blood2ripper, crazy4speed, PisicutzaRea, edu-kiki, elvirabalta, clavy, gabbriel85, ana_oprea1997, simonette26, simonette27, imperia89, PrincessDi, adyvera, veraady, adyselyvera, buzaalexandra, camiti, lauraravy, albinutza86, manu155, senior, angella_jolie_20, angella, sky_infinity_blue, micky-cezar, necusor, vallvis, myoara, danutza_ellly, mihaela2008, Inaccesibil |