"Oldies but Goldies"asta e deviza mea dar asta nu inseamna ca refuz sa ascult ceea ce este de actualitate insa cu o condite:Sa gadile frumos urechea.referitor la manele eu sun neutru pentru ca ascult da nu chiar tot ce inseamna manea.In general ascult manele de inima albastra si la un chef sunt foarte bine venite iar referitor la deviza mea"Oldies but Goldies":Mihaela Runceanu,Laura Stoica,Celine,Whitney,Mariah Carey,Richard Marx,Michael Bolton si nu in ultimul rand RICHARD CLAYDERMAN
.Ar mai fii dar va las pe voi sa continuati lista

Toate genurile de muzica sunt bune in sensul lor dar mie imi plac ce mai lente si mai putzin galagioase...

| ce fel de gen de muzica preferati? si ce formatii va plac mult? Mie imi place mult rockul... dar nu numai ascult foarte mult switchfoot, aerosmith, Don't look Down, Goo Goo Dolls, Simple Plan!!! |

"Oldies but Goldies"asta e deviza mea dar asta nu inseamna ca refuz sa ascult ceea ce este de actualitate insa cu o condite:Sa gadile frumos urechea.referitor la manele eu sun neutru pentru ca ascult da nu chiar tot ce inseamna manea.In general ascult manele de inima albastra si la un chef sunt foarte bine venite iar referitor la deviza mea"Oldies but Goldies":Mihaela Runceanu,Laura Stoica,Celine,Whitney,Mariah Carey,Richard Marx,Michael Bolton si nu in ultimul rand RICHARD CLAYDERMAN |
eu unul ascult muzica veche si de calitate. No playback, no nothing, ascult aproape orice in fara de manele -> I really hate them. si despre parazitii va zic sincer ca ei nu fac nimic decat zic cu exactitate stilul romanilor de viata si bine fac. Ca sunt mai "porcoase" versurile... normal... doar cand mergi pe strada si auzi cate un cuvant de "bine" nu e tot aia? dar Parazitii fata de celelelate trupe de rap si Hip hop au stilul lor specific inconfundabil... sunt mai originali.... Parerea mea... |

AnimataIUBESC
Animataeu pot sa zbor!!!!
Animatapt vaniusha
Animatazborul cu tine
Animatama uit spre cer
Animataeu pe tine te iubesc
Animatasfaturi pentru cei stresati

| Yo77MdN, cappaliin, remy102002, iuti, lenutzaurora, Alecsutza, SrDan, nelutuu, flores24ro, RICUTZA67, loveforever, frezie79, Murphy, nely15, aless, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, OPTIMISTA, xDayanax, mak7669, elena_2008, GABITZATM67, valrntinaghe, danbeku, o_ulata_mik, mademoisselle, mikidutzah, Anddytza, crengutza, cristincika, sweet_avy68 |
| drigisa, Sabinutz, adnario46, crinalia, iuliarodica, FAUSTTHEKILLER, casandra36_4, floaredecastan, yoop_anca, alkex, cristinuta_love, _Dorinutz_, pastaia2002, blood2ripper, crazy4speed, PisicutzaRea, edu-kiki, elvirabalta, clavy, gabbriel85, ana_oprea1997, simonette26, simonette27, imperia89, PrincessDi, adyvera, veraady, adyselyvera, buzaalexandra, camiti, lauraravy, albinutza86, manu155, senior, angella_jolie_20, angella, sky_infinity_blue, micky-cezar, necusor, vallvis, myoara, danutza_ellly, mihaela2008, Inaccesibil |