nu mai scrieti nimik![]() |
incet silvy... ca doare!!!!
pepe numai iubirea
Citat *Silvia*8*6*88
incet silvy... ca doare!!!! |
SILVIAAAAA!!!! 
September-All over
chiar ca ma doare capu..........
...
dar eu chiar vb serios sa nu mai scrieti aici..... NU asta e topicul bun....
pls,,....va rog eu... si chiar dak mai scrieti nu ma mai intere...eu v-am spus!!!!!!!!
va pup
Silvi
chiar ca ma doare capu.......... va pup Silvi |
Clar! Tu ti-ai facut datoria...si apoi ai trecut la regie de film, nu te mai intere muzica!!! 

AnimataIUBESC
Animataeu pot sa zbor!!!!
Animatapt vaniusha
Animatazborul cu tine
Animataunde esti iubirea mea
Animatacapul sus
Animatador
Animataiti doresc

| Yo77MdN, cappaliin, remy102002, iuti, lenutzaurora, Alecsutza, SrDan, nelutuu, flores24ro, RICUTZA67, loveforever, frezie79, Murphy, nely15, aless, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, OPTIMISTA, xDayanax, mak7669, elena_2008, GABITZATM67, valrntinaghe, danbeku, o_ulata_mik, mademoisselle, mikidutzah, Anddytza, crengutza, cristincika |
| drigisa, Sabinutz, adnario46, crinalia, iuliarodica, FAUSTTHEKILLER, casandra36_4, floaredecastan, yoop_anca, alkex, cristinuta_love, _Dorinutz_, pastaia2002, blood2ripper, crazy4speed, PisicutzaRea, edu-kiki, elvirabalta, clavy, gabbriel85, ana_oprea1997, simonette26, simonette27, imperia89, PrincessDi, adyvera, veraady, adyselyvera, buzaalexandra, camiti, lauraravy, albinutza86, manu155, senior, angella_jolie_20, angella, sky_infinity_blue, micky-cezar, necusor, vallvis, myoara, danutza_ellly, mihaela2008, Inaccesibil |