Acum ceva vreme am primit un DVD cu Andre Rieu!Marturisesc ca nu stiam despre.Atunci cand l-am ascultat a fost ceva de dragoste la prima vedere!Atunci cand s-a terminat DVD-ul am ramas indragostit.De fapt s-au petrecut lucruri simple, comune as zice.Mai intai m-am umplut cu cateva flori si pentru ca nu era de ajuns ,m-am umplut cu intreg campul si mai apoi au inceput sa curga in mine rauri si frunze si pana la urma a trebuit sa ma ridic un pic.Ma rog...
E ceva ca Fericirea!Asa se face ca am ajuns sa fiu fericit!Ascultand Andre Rieu!
nu am asa multe ca tine mitzymeu
dar place
Romance Anonime
Imi place Andre RieuÂ
il ascult cu placere...sunt cateva piese de care nu ma pot satura...![]()
Love Theme from Romeo & Juliet
La traviata
Don't cry for me Argentina - New York City
Hava Vagila
I belong to me
chiar azi l-am ascultat din nou
Â
e o placere sa il asculti...te linisteste...

Animatadansez cu tine
Animata LA MULTI ANI !!!!!
Animata# silolocviu
Animatanu mi-s dragi..
Animatahai la munte
Animataeste har
Animataasa ca
Animatapentru mama mea

| alohaaloha, alysukkk, morfea31, igv123, bbbest, reli, camititibrindusa, nemrac2love, MakeCristi, davdia, ibinet, Paula_40, dexter, Murphy, grosuelena63, dany_19_ela, danangela, floricica99, m_jenica83, monika_monika, kocio, Diancik, lilifarago, tudorach, cicina, cristinatitia, nely15, Ale3csis |
| gabriela ghitun, balauca_ana, Andreaitalia25, CORNEL28, LACATUS EUGEN, vasilep, maru, anyyy, panselutza, Nicol70, Andrada, AntonieRamona, Ioana26, iosonocip, Ioana27, GAROFITA3, balexandru1981, cimpox, alin_rafael, ginuttzza, ginnutzza, gh, Miky_iuby, vladutoi, poesis03, manzatcristian, myha_g, natallia, jokeru16, r35p3kt |