CAUTA pe yyy.RO

Cuvant:
Felicitari Felicitari membri Membri Forum Albume foto Blog

Top cautari || Ultimele cautari

Home » Forum » Muzica » Muzica ne poate influenta starea de spirit?

Regulament de ordine interioara

Muzica ne poate influenta starea de spirit? » Muzica » Pagina 1

Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Home | Muzica | Adauga un nou mesaj | Aboneaza

mitaita

Punctaj: 33267
Inscris la: 07/11/2005
[poza originala]
Mesaj scris la 22/03/2007 20:20:38
       Am vazut ca sunt postate pe forumul saitului si discutii despre muzica, ceea ce imi place.Imi place pentru ca ascult multa muzica, de cand ma trezesc pana adorm si nu vad cam cum ar putea fi viata fara muzica.Din pacate nu stiu sa cand la vreun instrument si nici voce nu pot zice ca am, dar am ureche muzicala buna.Recunosc imediat aproape pe oricine si orice melodie.Aproape.Sa nu credeti ca is o Encarta a muzicii.Si vroiam sa vad daca si asupra altora muzica poate influenta starea de spirit, asa cum o face la mine.Adica daca is trist, pun ceva vesel si ritmat si imi trece.Daca vreau sa imi exprim sentimente, ma ajut de muzica adecvata.Daca is suparat pun o muzica mai dura si asa mai departe.La voi cum e?...va ajuta muzica intr-un fel?...sa va binedispuneti?..sa va montati?...sa va induiosat?..chiar is curios

mitaita

Punctaj: 33267
Inscris la: 07/11/2005
[poza originala]
Mesaj scris la 22/03/2007 20:28:14
acum de exemplu, tocmai am trecut de la o stare de agitatie si suparare, la o stare de calm cu ajutorul trupei  The Cristians...poate cunoasteti piesa "Words"..e super si m-a ajutat acum

adrian pop

Punctaj: 42960
Inscris la: 18/11/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 22/03/2007 20:36:32
da asa e ,,,,,ai dreptate in privinta asta asa sint si eu mai ales cind merg cu masina ascult doar muzica de techno ,remix,hip-hop imi creste andralia si atunci sa vezi viteza dar e super

laryssa

Punctaj: 140308
Inscris la: 09/04/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 22/03/2007 20:51:33

dap muzica influenteaza stare de spirit(consider yo)...mie imi place sa fac desene din creion si am observat ca muzica ma influnteaza sa-mi aleg tema...asa si cand sunt trista daca ascult un rock mai lent, ma face sa plang si in modul acesta ma descarc si ma simt mai bine.....si in multe alte momente muzica ma linisteste sau ma inspiraascult cam toate genurile de muzica dar fara manele, la ele am putina alergie&

in schimb instrumentele,muzica clasica si rock-ul...adordar mai ascult si house sau hip-hop, imi plac B.U.G. Mafia, Sisu & Puya, Codu Penal pentru ca de multe ori spun adevarul cara alti nu-l spun de frica

deci ascul multe genuri depinde de starea in care sunt dar cel mai mult ascult rock

arsene_alexan...

Punctaj: 6123
Inscris la: 14/03/2007
Mesaj scris la 22/03/2007 22:52:36

Desigur ca ne poate influenta ... de exemplu mie imi place la nebunie cand sunt suparat sau obosit sa ascult "Daniel Powter - Bad Day " si vreau sa zic ca mai tot tipmul are efect si ma inveselesc.

In functie de stare asculti un anumit gen de muzica ... nu merge un tip de muzica la orice stare (cel putin la mine asa e ...) ... parerea mea .

In rest ce sa zic ascult cam orice tip de muzica ... si chiar am 3 manele care imi plac ... is vechi ... si lente ... adik alea imi aduc aminte de anumite persoane ... si culmea ... ca nu prea le ascult ... probabil nu vreau sa imi aduc aminte ... .

De curiozitate este cineva care nu ii este influentata starea de spirit ... cand asculta o piesa (care ii place) ?

Adik eu daca ascult Florin Chilian - Zece ... zbor cu gandul departe la puitzul meu ... la care tin foarte mult ... adik pur si simplu visez cu ochii deschisi... Voi nu patiti asa ceva ?

iuti

Punctaj: 114974
Inscris la: 03/11/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 23/03/2007 11:20:44
eu in timpul zilei nu prea apuc sa ascult muzica,dar seara nu pot sa adorm daca nu ascult macar putin.......de obicei ascult richard clayderman.........ma linisteste...

gabidc68

Punctaj: 117152
Inscris la: 19/03/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 23/03/2007 18:01:49
Da , de cele mai multe ori in bine dar .......daca e un stil mai agresiv si cantecul contine versuri violente sau incita la agresivitate se poate ca persoana ce asculta astfel de cantece sa se incarce cu energie negativa si aceasta sa rabufneasca pe nepusa masa !

arsene_alexan...

Mesaj scris la 23/03/2007 18:05:30
Citat gabidc68:
Da , de cele mai multe ori in bine dar .......daca e un stil mai agresiv si cantecul contine versuri violente sau incita la agresivitate se poate ca persoana ce asculta astfel de cantece sa se incarce cu energie negativa si aceasta sa rabufneasca pe nepusa masa !

Si asta e adevarat ...  nu zic nu ... dar de obicei asculti o piesa sa iti revii nu sa te enervezi mai tare ... asta daca esti un pic normal

gabidc68

Punctaj: 117152
Inscris la: 19/03/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 23/03/2007 18:11:20
Se pare ca nu ai vazut ce ramane in urma unui concert doom , death , heavy metal !

AYLIN

Punctaj: 1654436
Inscris la: 22/03/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 23/03/2007 19:04:08
 nu ın toate cazurıle dar ın majorıtatea ınfluenteaza . mıe ımı place toate genurıle de muzıca.ın afara de roc.ceva de genul ısta.

arsene_alexan...

Mesaj scris la 23/03/2007 22:19:59
Citat gabidc68:
Se pare ca nu ai vazut ce ramane in urma unui concert doom , death , heavy metal !

Recunosc ... nu am vazut .. doar am auzit ... si prea au fost de lauda ...

deli

Punctaj: 12611
Inscris la: 17/03/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 23/03/2007 22:20:12
CLAR!!!!de exemplu stiati ca muzica house are o foarte mare influenta asupra oamenilor?!majoritatea dj-ilor se drogheaza atunci cand mixeaza pentru ca ii influenteaza puternic muzica si ii scot din lumea reala!si rockul are influente...si orice gen!daca simti muzica pe care o asculti te influenteaza in mod benefic sau nu!depinde de noi ce alegem sa ascultam!eu cand sunt suparata ascut rock pentru ca imi ridica moralul,iar cand sunt bucuroasa,obosita sau am o incertitudine ascult houseMA RELAXEAZA!

laryssa

Punctaj: 140308
Inscris la: 09/04/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 24/03/2007 10:50:50
Citat deli:
CLAR!!!!de exemplu stiati ca muzica house are o foarte mare influenta asupra oamenilor?!majoritatea dj-ilor se drogheaza atunci cand mixeaza pentru ca ii influenteaza puternic muzica si ii scot din lumea reala!si rockul are influente...si orice gen!daca simti muzica pe care o asculti te influenteaza in mod benefic sau nu!depinde de noi ce alegem sa ascultam!eu cand sunt suparata ascut rock pentru ca imi ridica moralul,iar cand sunt bucuroasa,obosita sau am o incertitudine ascult houseMA RELAXEAZA!

nu stiam chestia cu drogatul despre dj!

PAU_LA

Punctaj: 13885
Inscris la: 13/02/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 24/03/2007 15:26:23
Citat laryssa:
Citat deli:

nu stiam chestia cu drogatul despre dj!

nici eu...si pe mine ma influienteaza melodiile care poate din intamplare le ascult in timp ce trec pe langa un magazin..la mall sau la cinema..ma influienteaza,dar nu asa..la extrem

daans!!!!!

lenutzaurora

Punctaj: 129156
Inscris la: 10/11/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 25/03/2007 2:43:58

pai eu fara muzica , eu cand sunt vesela ascult muzica ma las prada ritmului, cand sunt melancolica ascult melodii triste si vechi, nu conteaza cine canta, daca e faina atunci o ascult, de obicei ascult melodiile care imi transmit ceva, imi place sa inteleg melodia sa stiu ceea ce transmite, altfel nu-mi place

Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Home | Muzica | Adauga un nou mesaj | Aboneaza

Felicitari adaugate de membrii site-ului

pentru mama (arty)Animatapentru mama (arty)
taguri: 0
trimisa de 1
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 14/03/2010
Diancik

iubeste-ma acum..Animataiubeste-ma acum..
taguri: 1
trimisa de 15
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 14/03/2010
arty

dansez cu tineAnimatadansez cu tine
taguri: 2
trimisa de 17
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 11/03/2010
lilifarago

LA MULTI ANI !!!!!Animata LA MULTI ANI !!!!!
taguri: 3
trimisa de 73
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 11/03/2010
ibinet

Ultimele felicitari trimise

favorite
un trandafir sa fiu
un trandafir sa fiu

taguri: 4
trimisa de 1125
vizualizata de
203 voturi, 9.23 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
poveste de dragosteAnimatapoveste de dragoste
taguri: 13
trimisa de 6125
vizualizata de
411 voturi, 8.94 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
Momente de copilAnimataMomente de copil
taguri: 27
trimisa de 2586
vizualizata de
330 voturi, 9.39 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
pentru mama meaAnimatapentru mama mea
taguri: 45
trimisa de 7092
vizualizata de
839 voturi, 9.25 nota
la o persoana
catre mai multi

Ultimele albume foto

Primavara
Primavara

Adaugat de grosuelena63
Adaugat pe: 09/03/2010
Nota: 8.00/8
Ultima modificare: 14/03/2010
Taguri: 1
Animale
Animale

Adaugat de grosuelena63
Adaugat pe: 22/02/2010
Nota: 9.00/23
Ultima modificare: 14/03/2010
Taguri: 0
Unul din hobby-urile mele
Unul din hobby-urile mele

Adaugat de Ale3csis
Adaugat pe: 11/03/2010
Nota: 10.00/4
Ultima modificare: 11/03/2010
Taguri: 0
davdia
davdia

Adaugat de davdia
Adaugat pe: 16/12/2007
Nota: 9.00/151
Ultima modificare: 09/03/2010
Taguri: 9
In momentul de fata sunt inregistrati 26210 de membri dintre care 84 sunt online
(83 vizitatori si 1 membri)
Membri online: Ale3csis

Autentificare

Recomandari

Cauta pe yyy.RO

Reclama

Promo

Newsletter
Dorim sa fii in pas cu noile optiuni si felicitari de pe site. De aceea poti sa te inscrii pentru a primi noutati de pe yyy.RO
Email
Parola
Confirma Parola
Prefer sa primesc e-mail-uri In format HTML

Abonare rss E-Felicitari.Net

Poti sa fii la curent folosind gratuit unul din urmatoarele servicii:

Citeste direct din browser

Add to Google Reader or Homepage
Add Comunitatea e-felicitari.net. Discuta liber... to Newsburst from CNET News.com
Mai multe feed-uri

Membri activi in ultimele 24 de ore
alysukkk, g_o_v, rosedia, edylu2005, DanyelL, Lorynika_16, claudidi, florin2345, gabidarsi, grosuelena63, Murphy, star81, arty, motiv, Diancik, Paula_40, dany_19_ela, Ale3csis
Membri care isi sarbatoresc ziua de nastere azi
alin-e, lepadat noemi, predamarinu, gabriel_es, frumusik26, redips666