dap muzica influenteaza stare de spirit(consider yo)...mie imi place sa fac desene din creion si am observat ca muzica ma influnteaza sa-mi aleg tema...asa si cand sunt trista daca ascult un rock mai lent, ma face sa plang si in modul acesta ma descarc si ma simt mai bine.....si in multe alte momente muzica ma linisteste sau ma inspira
ascult cam toate genurile de muzica dar fara manele, la ele am putina alergie
&![]()
in schimb instrumentele,muzica clasica si rock-ul...ador
dar mai ascult si house sau hip-hop, imi plac B.U.G. Mafia, Sisu & Puya, Codu Penal pentru ca de multe ori spun adevarul cara alti nu-l spun de frica![]()
deci ascul multe genuri depinde de starea in care sunt dar cel mai mult ascult rock![]()
Desigur ca ne poate influenta ... de exemplu mie imi place la nebunie cand sunt suparat sau obosit sa ascult "Daniel Powter - Bad Day " si vreau sa zic ca mai tot tipmul are efect si ma inveselesc.
In functie de stare asculti un anumit gen de muzica ... nu merge un tip de muzica la orice stare (cel putin la mine asa e ...) ... parerea mea
.
In rest ce sa zic ascult cam orice tip de muzica ... si chiar am 3 manele care imi plac ... is vechi ... si lente ... adik alea imi aduc aminte de anumite persoane ... si culmea ... ca nu prea le ascult ... probabil nu vreau sa imi aduc aminte ...
.
De curiozitate este cineva care nu ii este influentata starea de spirit ... cand asculta o piesa (care ii place) ?
Adik eu daca ascult Florin Chilian - Zece ... zbor cu gandul departe la puitzul meu ... la care tin foarte mult ... adik pur si simplu visez cu ochii deschisi... Voi nu patiti asa ceva ?
Si asta e adevarat ...
nu zic nu ... dar de obicei asculti o piesa sa iti revii nu sa te enervezi mai tare ... asta daca esti un pic normal ![]()
![]()
![]()
Recunosc ... nu am vazut .. doar am auzit
... si prea au fost de lauda ... ![]()
nici eu
...si pe mine ma influienteaza melodiile care poate din intamplare le ascult in timp ce trec pe langa un magazin..la mall sau la cinema..ma influienteaza,dar nu asa..la extrem![]()
pai eu fara muzica
, eu cand sunt vesela ascult muzica ma las prada ritmului, cand sunt melancolica ascult melodii triste si vechi, nu conteaza cine canta, daca e faina atunci o ascult, de obicei ascult melodiile care imi transmit ceva, imi place sa inteleg melodia sa stiu ceea ce transmite, altfel nu-mi place ![]()

Animatapentru mama (arty)
Animataiubeste-ma acum..
Animatadansez cu tine
Animata LA MULTI ANI !!!!!

Animatapoveste de dragoste
AnimataMomente de copil
Animatapentru mama mea

| alysukkk, g_o_v, rosedia, edylu2005, DanyelL, Lorynika_16, claudidi, florin2345, gabidarsi, grosuelena63, Murphy, star81, arty, motiv, Diancik, Paula_40, dany_19_ela, Ale3csis |
| alin-e, lepadat noemi, predamarinu, gabriel_es, frumusik26, redips666 |