S-au tot dus lupte fara sorti de izabnda intre manelisti si ceilalti. Melodii frumoase ce merg la suflet si de o parte si de cealalta chiar daca impartialitatea nu a aparut sa-si spuna parerea si sa faca liniste intre randurile ce s-au tot scris ba in presa sau pe sute de forumuri sau sa faca liniste in nenumaratele talk-showuri televizate in care nu putea sa nu existe cel putin o replica de genul:"Haideti oameni buni ca doar nu suntem atat de inculti ca sa ascultam manele peste tot si oricand" sau "Da ce fratioare ca un chef fara manele este ca si o inmormantare". Astea au trecut, gandurile au ramas chiar daca mai sunt care au pareri si pareri despre acesata tema devenita o lupta.
Si daca tot ziceam de pareri ce credeti despre muzica tiganeasca autentica cu inconfundabilele cuvinte dintr-o limba care este in felul ei armonioasa si cu maiastrul joc de arcus si tambal in acompaniementul unei armonici sau un contrabas de lemn de nuc? Sunt diverse formele de muzica tiganeasca autentica, diferenta fiinf facuta de originea poporului sau asezarea geografica unde au luat nastere comunitati de rromi adik vechile satre. De mentionat este faptul ca multi inglobeaza muzica tiganeasca cu manelele ceea ce este total gresit...Eu unul zielele trecute am primit un CD cu o formatie de muzica tiganeasca autentica care mi-a trezit interesul si sincer va spun chiar gadila foarte frumos urechea
. Va recomand sa incercati incepand cu Ternipe si apoi sa va spuneti parerea caci uitand de crudul rasism care se face fie si involuntar, tiganii sau rromii sunt autentici din acest punct de veredere al muzicii si al povestilor lor de dragoste puse pe ritmurile unei muzici care ii caracterizeaza pe deplin...
Parerea mea
...A ta care este?![]()

AnimataIUBESC
Animataeu pot sa zbor!!!!
Animatapt vaniusha
Animatazborul cu tine
Animatacapul sus
Animatador
Animataiti doresc
Animatafii bun oricum

| Yo77MdN, cappaliin, remy102002, iuti, lenutzaurora, Alecsutza, SrDan, nelutuu, flores24ro, RICUTZA67, loveforever, frezie79, Murphy, nely15, aless, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, OPTIMISTA, xDayanax, mak7669, elena_2008, GABITZATM67, costelha, valrntinaghe, danbeku, o_ulata_mik, mademoisselle, mikidutzah, Anddytza, crengutza, cristincika |
| drigisa, Sabinutz, adnario46, crinalia, iuliarodica, FAUSTTHEKILLER, casandra36_4, floaredecastan, yoop_anca, alkex, cristinuta_love, _Dorinutz_, pastaia2002, blood2ripper, crazy4speed, PisicutzaRea, edu-kiki, elvirabalta, clavy, gabbriel85, ana_oprea1997, simonette26, simonette27, imperia89, PrincessDi, adyvera, veraady, adyselyvera, buzaalexandra, camiti, lauraravy, albinutza86, manu155, senior, angella_jolie_20, angella, sky_infinity_blue, micky-cezar, necusor, vallvis, myoara, danutza_ellly, mihaela2008, Inaccesibil |