-peste 22.000 de membri activi
-peste 120.000 de mesaje scrise
-peste 5000 de felicitari in total
-peste 100.000 de vizitatori lunar
-peste 50.000 de poze in albume

Deschid acest topic in speranta ca voi fi ajutata de toata lumea.Mi s-a sugerat ca trebuie sa infiintez acest topic si asa am si facut.Am sa va prezint 9 optiuni pe care le-as vrea pezente pe acest site.Veniti si voi cu argumente si cu sugestii.Va multumesc mult.
Cu drag Administrator si Psiholog:Elena Staicu
1.Sa fie infiintata o sectiune in care sa se afiseze asa:userul care voteaza,ce voteaza si de ce voteaza(motivatia acestor note mici);
2.Cer suspendarea temporara celor ce voteaza mai mult de jumatate din creatii cu note mici;
3.Inchiderea contului celui care posteaza mesaje defaimatoare la adresa membrilor,
4.Infiintarea unui chat pentru cei care nu pot da adrese de mess si chiar au nevoie de el;
5.Infiintarea unui calendar in care sa se prezinte lunar felicitarile statice sau chiar animate(pentru a se elimia bataia pentru locul unu saptamanal,asa sunt mai satisfacuti si poate cunoscuti toti userii);
6.Pentru concursuri propun sa se creeze un juriu bine stabilit si prompt in acordarea notelor si premiilor;
7.Pe toata perioada concursurilor,cei din juriu sa aibe stelutele colarate,pentru a se face diferenta dintre ei si ceilalti;
8.Membrii juriului nu fac parte si in concurs (pentru a inlatura suspiciunile care nu-s contructive);
9.Stegulete pentru cei care intra noaptea pe site(uneori noaptea se intra pe site pentru postarea unor mesaje nepotrivite,steagul reprezita supravegherea atenta asupra utilizatorilor).Propun asta pentru ca multi chiar intra noaptea pe site (nu numai eu),si ar fi un bun pas in a le arata valoarea (ne ferim de unele atacuri directe sau indirecte).
Vin cu inca 2 optiuni:
1Sa se poata incarca si poze ce nu sunt de tip jpg (e valabil la pozele de la avatar si felicitarile statice);
2.Sa se poata incarca si felicitari create in programul DVDPhotoslideshow Professional (varainte create pentru site-ul Youtube).
interesant![]()
trebuie sa ma gindescsi eu la ce vreau![]()
Va multumesc din suflet pentru promptitudine! Haideti sa fim uniti si sa inlaturam inconvenientele.Va ascult parerile.
1.Adaugarea optiunii :Aceasta felicitare nu permite vot sau comentarii ori taguri (Ricutza mi-a atras atentia la o felicitare ce avea niste taguri nepotrivite,si am luat masuri);
2.Adaugarea optiunii de verificare si acceptare a materialelor de pe blog (in maxim 24 de ore acest material se va afla pe site la blog,daca este conform legilor in vigoare);
3.Sanctionarea vizbila a userilor atunci cand posteaza ceva nepotrivit (ati introdus un tag ce nu corespunde regulamentului acestui site,va fi sters automat);
4.Votarea albumelor ori felicitarilor cu anumite culori:galbene pentru notarea cu 10,verde cu notele mici 1-9.

Animatadoua inimi si o stea
Animataamintirea ta..
AnimataTE IUBESC DIN SUFLET
AnimataLa Multi Ani Maria !
AnimataMomente de copil
Animataalaturi de tine
Animatai love you
Animataeu pe tine te iubesc
| karellya, deli, mari_vali, iuti, lenutzaurora, adrian pop, olahnic, augustinus, anettmesz, maria_zaragoza_15, robotelu666, mari_11_cica, Diancik, davdia, RICUTZA67, codrina29, BEBETO, Murphy, aless, dardor, sig_cezar64, ibinet, bigbad, hv_victor, Donna, loryss, cornea_tatiana, scherzineger, giani1972, auroraimperiu, natural27, dany_19_ela, iulianb526, rockro89, alesssimina, cornelia66, eweline, fllabber, yoo2008, intermodal, lacra_lacra, adrian_sabau80, ady51 |
| onyony, annna, dusepina, gcornelia_ioana, Fler, mc_gentleman, laurinia, cornelush, mimi_fly, ishi, foc, mary_mirut, dabi21miha, Mirela_g, stan_andrei_86, simonik_miau, clarisa |