-peste 22.000 de membri activi
-peste 120.000 de mesaje scrise
-peste 5000 de felicitari in total
-peste 100.000 de vizitatori lunar
-peste 50.000 de poze in albume

Cu placere si sper sa ai activitate pe site,mai ales ca suntem colege de facultate si m-as bucura sincer sa fim trei(o amintesc si pe Margaritar) psihologi pe site,oamenii au nevoie cu adevarat de noi.Succes in activitatea pe site!
Chiar as vrea s-o vad avansata in site insa nu depinde de mine ci de ea si de timpul de care dispune.Creeaza noaptea si abia reuseste sa le urce in site.Dar cand reuseste sa ni le posteze raman uimita de cata realitate poate exista in unii dinte noi.Bravo ei.Din partea mea are un vot permanent si o sustinere fara rezerve.
Se pare ca si Ricutza e de aceeasi parere ca si mine si ma bucur tare mult.Va imbratisez.
VA MULTUMESC...DIN SUFLET... SINCER, Elenei si la toti...nu m-am asteptat.. pentru mine inseamna mult..

Animatan-am sa uit..
Animatapacatul in cele stiute
AnimataIn The Army Now !
Animatafelicitari pentru bebelus
Animatadragoste pentru un inger
Animatate iubesc
Animatainima, mainile si ochii iti apartin
| ccmreea, valstory, deli, remy102002, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mari_11_cica, Diancik, davdia, apex, nikolas, anyca, BEBETO, Murphy, fontaine, nica_15_ver, aless, ianutzu, sig_cezar64, bigbad, hv_victor, Donna, loryss, nseichea, bebelusa_gyorgy, MIHA_MIHA, dany_19_ela, mami31, iulianb526, bunoaca, rockro89, pytycot, raisuk_bombonik_mik, darya, cars |
| MIOARA, catalina, fermekatul, nucu_51, luca54, deivid2006, silvia braga, elimargaritar, faraonucristi, george-virgil, blandu mihaela, sorina, lina, Francesca, gross_radu, elmeda, CLAUDIA202, ana maria, cristina rayna, ana_geta, luky724, danielaciobanu222, danielaciobanu2121, danielaciobanu2006, danielaciobanu26, petrika, devidpaul, violeta_violeta68 |