-peste 22.000 de membri activi
-peste 120.000 de mesaje scrise
-peste 5000 de felicitari in total
-peste 100.000 de vizitatori lunar
-peste 50.000 de poze in albume

Chiar as vrea s-o vad avansata in site insa nu depinde de mine ci de ea si de timpul de care dispune.Creeaza noaptea si abia reuseste sa le urce in site.Dar cand reuseste sa ni le posteze raman uimita de cata realitate poate exista in unii dinte noi.Bravo ei.Din partea mea are un vot permanent si o sustinere fara rezerve.
Se pare ca si Ricutza e de aceeasi parere ca si mine si ma bucur tare mult.Va imbratisez.
VA MULTUMESC...DIN SUFLET... SINCER, Elenei si la toti...nu m-am asteptat.. pentru mine inseamna mult..Rodica multumesc... va cuprind si va sarut pe toate aici, asa cum pot eu... mai simplu..
pupici cuminti
ceva se intampla aici, imi pare rau.. cineva pleaca definitiv.. cineva din albastru a devenit rosu, nustiu daca puteti sa raspundeti, si nici eu nustiu daca vreau sa stiu, dar oricum vreau sa le faceti cu gand bun... si inca, nu e important numele, ce esti, conducator, director, administrator sau mederator, important e, ceia ce faci, ce realizez![]()
cand cineva pleaca definitiv de aici si daca a avut functie(ca nu am prins sa vad exact cine este ) inseamna ca s-a intamplat ceva grav ,inseamna ca este intr-o situatie foarte complicata mai ales daca are o cariera de aparat;in general cei care au userul compus din numele real si se logheaza pe un site ca acesta sau mai multe si se incadreaza intr-o anumita institutie e clar ca va trebui sa renunte la logarea pe acele site-uri,ca psiholog asta stiu ,pentru ca si eu am patit multe neplaceri;utilizatorul care pleaca nu pleaca de drag ci sigur are ceva in spatele sau si e constrans sa plece
eu am patit ceva foarte murdar cand aveam o activitate frecventa pe un anumit site,am utilizat numele meu real si am avut neplaceri dupa un timp,din pacate nu mai pot reveni pe acel site pentru ca s-a desfiintat;acum m-am invatat minte,m-am logat aici cu alt nume si nu am scris cu ce ma ocup,e mult mai bine asa
Mari din pacate unii dintre noi sunt nevoiti sa plece chiar daca nu intelegeti toti,eu una stiu prin ce trece si o cred,poate va reveni intr-o zi si ne va spune in detaliu ce i s-a intamplat ca sa invatam din povestea ei
Daca a avut functie (din cate imi dau seama ca psiholog ,a insemnat ceva pentru acest site,acest om,altfel nu vad de ce sunteti ingrijorati si intristati de plecarea lui de aici)
Daca a avut functie (am vazut ca albastru este culoarea adminilor) inseamna ca a fost admin si e clar ca a fost constransa sa plece
mai e ceva aici:daca ea a incercat sa-si schimbe numele si nu i s-a dat voie (nu ma refer la echipa de aici ci de altii) atunci nu mai trebuie sa ma mir,a ales varianta extrema a plecat sau va pleca definitiv
deci stiu ,cred si inteleg perfect starea ei,regret ca se intampla asa ceva ,dar uite ca uneori nu putem face ce ne place
ii urez mult noroc in cariera si in viata privata
am raspuns clar pentru ca banuiesc ca asa e ,si acest om a patit eu candva si nu e deloc placut,e groaznic chiar
va pup

AnimataTE IUBESC DIN SUFLET
AnimataLa Multi Ani Maria !

Animatan-am sa uit..
Animataas vrea
Animataun prieten adevarat
Animatate iubesc
Animatadoar impreuna
| ccmreea, deli, iuti, lenutzaurora, adrian pop, anettmesz, maria_zaragoza_15, robotelu666, mari_11_cica, Diancik, davdia, RICUTZA67, apex, anyca, BEBETO, Murphy, nica_15_ver, aless, ianutzu, dardor, sig_cezar64, ibinet, bigbad, hv_victor, Donna, loryss, cornea_tatiana, auroraimperiu, natural27, MIHA_MIHA, dany_19_ela, iulianb526, rockro89, pytycot, raisuk_bombonik_mik, darya, cars, alesssimina, cornelia66, eweline, fllabber, yoo2008, intermodal |
| MIOARA, catalina, fermekatul, nucu_51, luca54, deivid2006, silvia braga, elimargaritar, faraonucristi, george-virgil, blandu mihaela, sorina, lina, Francesca, gross_radu, elmeda, CLAUDIA202, ana maria, cristina rayna, ana_geta, luky724, danielaciobanu222, danielaciobanu2121, danielaciobanu2006, danielaciobanu26, petrika, devidpaul, violeta_violeta68 |