-peste 22.000 de membri activi
-peste 120.000 de mesaje scrise
-peste 5000 de felicitari in total
-peste 100.000 de vizitatori lunar
-peste 50.000 de poze in albume

de mult ma gındesc ın prıvınta acestuı subıect.dar nu ma hotaram.dar azı uıtındu-ma pe la toate subıectele am observat ca acelas mesaj se repeta de cıteva orı pe aceeası pagına.sau urmeaza acelas mesaj unul dupa altul
ce vreau sa va rog sa nu postam aceals mesaj.cı sa ne dam cu parerea nu sa scrım doar de foaıe verde ,
foarte urıt arata sı cred ca urmınd asa ne vom plıctısı.
sı anume la bancurı se repeta de multe orı unul dupa altul ..
ce zıcetı?
multumesc tuturor pentru ıntelegere.
astept parerı
cred ca cu totıı dorım ca acest forum sa fıe cel maı bun.decı depınde de fıecare.![]()
cu totıı am gresıt dar vreau sa ne corectam greseala.
e spre bınele nostru.![]()
daca la un subıect nu aı nımıc de spus maı bıne nu scrı nımıc decıt sa copıı mesajul de maı sus de la aceeası pagına![]()
rugamintea mea de astazi e cam dificila
dar si mai greu imi vine sa cred ca exista si aici invidiosi.
cui ii incurca pozele din albume foto.le voteaza cu nota 1.chiar asas de rele
rau imi pare ca sunt si astfel de oameni si aici.
nynna ce frumoase desene are si le voteaza cu nota 1.
mai bine nu votati deloc sa faceti rau.![]()
sper ca acel ce face acest lucru macar un pic sa roseasca. urit de tot![]()
multumesc pentru intelegere
urit si obijduitor![]()

Animatagand pentru tine
Animataazi o sa te uit...
Animataiubire inplinita
Animatace ai face in locul meu?

Animatao epidemie de ras
Animatalanga mine pentru totdeauna
Animataprietenii sunt

| gege85ro, cgmcar_tm, flyingboy_13, blondinu21, deli, ADYY, lenutzaurora, augustinus, albinutza, mari_11_cica, Diancik, capdemelc, bitzy_jr, RICUTZA67, viocom, Murphy, adnana3741, nely15, anasia, bigbad, steluta_29, Papusik, cornea_tatiana, coca61z, reli, MIHA_MIHA, dany_19_ela, adrian_sabau80, OPTIMISTA, denyssa, djscristi72, tanysele75, andrinutza |
| brezeanu, loverdorin, burebista, ioana_steaua, amalia27, iubyrea, nynna, licurici_ea, DRACULA, ultrasviola_pit, monikutz, camelia1989, jianu, dalida, rashia, titza, ALIDAS, pynkytza, caraiman_lorena, totaleuroconstruct, darinka, moony13, ingryd13, baloo, andreeaserban96, alisia, bobo_13, adelaxnic, piticutz_13, deedeea, bebeloias, zeita_suferintei, biencuta, KRYSTAL, cris_tina_ela, DIANNA, veronica_benchea, franco, alinutza2008, byenkwootza, dulcikacta, violett, OPTIMISTA, farau, tanysele75 |