...de fapt nu este o felicitare propriu-zisa...nu gasesti o ocazie in care s-o trimiti...eventual o poti trimite zilnic, mesaj-manifest la strigatul mut al celor care s-au nascut fara sa fie intrebati, al celor care vad strambatatea lumii in care traim, pentru a deveni "strambi" la randul lor, un strigat de sensibilizare...
Nota?! In cazul de fata cred ca nota nu are nici-o valoare...mesajul va "nota"inima celui ce priveste si asculta...
...de fapt nu este o felicitare propriu-zisa...nu gasesti o ocazie in care s-o trimiti...eventual o poti trimite zilnic, mesaj-manifest la strigatul mut al celor care s-au nascut fara sa fie intrebati, al celor care vad strambatatea lumii in care traim, pentru a deveni "strambi" la randul lor, un strigat de sensibilizare... Nota?! In cazul de fata cred ca nota nu are nici-o valoare...mesajul va "nota" in inima celui ce priveste si asculta... |
Felicitare si versurile ar trebui sa miste si sa sensibilizeze inimle multor suflete care sunt indiferente la strigatul disperat si lacrimile amare care curg din ochii nevinovati a unor copii care sufera de indiferenta si rautatea celor din jurul lor! Acesti copii nu au nici o vina , vinovati sunt cei nepasatori la strigatul mut si desnadejdea acestor micuti!
Cat adevar exprima felicitarea!
FELICITARI Life_s !
....Trist dar mai mult decat adevarat...Lumea ar fi mai buna daca ei nu ar mai plange....FELICITARI life_s_warrior
....Fiecare din noi ar trebui sa-ti urmam sfatul si sa nu uitam ca si noi atunci cand am plans simteam ceea ce de multe ori refuzam sa oferim...FELICITARI.Intr-adevar este minunata felicitarea de la muzica si versuri pana la aranjament dar mai ales tema....Iti multumim ca ne aduci aminte ceea ce AR TREBUI SA FIM...
Eu vreau :gabidc68@myx.net , nu trebuie decat ce e deasupra de linie !
Eu vreau :gabidc68@myx.net , nu trebuie decat ce e deasupra de linie ! |
...am incercat dar nu a mers...nu stiu de ce...
...cine doreste sa vada acest mesaj-manifest realizat pe toata melodia, sa-mi trimita adresa de mail pe privat...am sa i-o trimit cu bucurie...poate e doar un strop in aceasta lupta cu viata pt viata......dar strop cu strop se face oceanul!!!![]() |
marianadumitru87@yahoo.com.....multumesc anticipat lie_s_warrior
Incearca sa trimiti pe gabidc68@yahoo.com
Mersi foarte frumos , anticipat!
| Sa nu accepti chiar orice , oricand , oricum , e posibil sa nu poti termina ce ai acceptat sa incepi ! |
...poate vrei sa fii putin mai explicit, te rog! la ora asta...chiar nu inteleg ce mesaj vrei sa transmiti...si cui...Oare mie?
In ceea ce priveste sfarsitul a ceea ce am inceput ...nu-ti fa griji...Crede-ma...are CINE sa ma ajute! Si copiiii astia de care vb au un TATA!!! poate ca ar fi mult mai de folos sa te rogi impreuna cu mine pentru a reusi sa duc la bun sfarsit planul LUI!!! Pentru lauda LUI, nu a mea!!!
Nu era vorba de tine, ci de ideea generala de a nu accepta cu usurinta orice , fara o buna chibzuiala prealabila acceptarii ! (Nu sunt atat de critic sau negativiat si rautacios pe cat ma eticheteaza "unii"!)Fii linistita Dumnezeu isi face lucrarea Lui prin oamenii placuti Lui !
![]()
| Sa nu accepti chiar orice , oricand , oricum , e posibil sa nu poti termina ce ai acceptat sa incepi ! |
DIN PROPRIE EXPERIENTA SPUI CHESTIA CU TERMINATUL!1 VAI DA CAPUL TAU PERVERSULE. CE-TI PLACE SA SCRII PRINTRE RANDURI
SA-TI FIE RUSINE ! PIEI SATANA O CAM CAUTI CU LUMANAREA DE MULTA VREME...AMARATULE!!!!!!!!!

AnimataIUBESC
Animataeu pot sa zbor!!!!
Animatapt vaniusha
Animatazborul cu tine
Animatacapul sus
Animatador
Animataiti doresc
Animatafii bun oricum

| Yo77MdN, cappaliin, remy102002, iuti, lenutzaurora, Alecsutza, SrDan, nelutuu, flores24ro, RICUTZA67, loveforever, frezie79, Murphy, nely15, aless, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, OPTIMISTA, xDayanax, mak7669, elena_2008, GABITZATM67, costelha, valrntinaghe, danbeku, o_ulata_mik, mademoisselle, mikidutzah, Anddytza, crengutza, cristincika |
| drigisa, Sabinutz, adnario46, crinalia, iuliarodica, FAUSTTHEKILLER, casandra36_4, floaredecastan, yoop_anca, alkex, cristinuta_love, _Dorinutz_, pastaia2002, blood2ripper, crazy4speed, PisicutzaRea, edu-kiki, elvirabalta, clavy, gabbriel85, ana_oprea1997, simonette26, simonette27, imperia89, PrincessDi, adyvera, veraady, adyselyvera, buzaalexandra, camiti, lauraravy, albinutza86, manu155, senior, angella_jolie_20, angella, sky_infinity_blue, micky-cezar, necusor, vallvis, myoara, danutza_ellly, mihaela2008, Inaccesibil |