-peste 22.000 de membri activi
-peste 120.000 de mesaje scrise
-peste 5000 de felicitari in total
-peste 100.000 de vizitatori lunar
-peste 50.000 de poze in albume

Citat dexter_bd
|
sunt o groaza ... a fost la doua din ele ... unul se numeshte LA CAO shi e pe undeva pe Arcu spre Billa shi e o parcarie de restaurant ... poate acolo e mancarea traditzionala dar cu sigurantza nu mananci cu pofta ... acolo am comandat sharpe flambat ca cica e bun shi cand mi l-a adus in fatza am ieshit tzinandu-mi respiratzia din restaurant ...
celalalt se numeshte Bamboo shi este deosebit .... am mancat ratza cu bambus , cu banane , inghetzata prjita orez de toate felurile shi sunt absolut excelente
Am sa trag si eu in poza, cind imi amintesc, ceva mincare chinezeasca de aici... asa ca fapt divers!
Si pt anda... uite, ti-am promis reteta de ceva dulce... a iesit super, asa ca am facut subiect separat....
ms mult inny o sa ma pun la facut ca pare super delicioasa..
chinesse food.... aici majoritatea 'restaurantelor' chinezesti sint gen fast food... asa ca mi-am luat, la pachet, o portie: rice and noodles (orez si taitei) si cu 2 feluri de ... mincare: orange chicken si pepper chicken. Orezul si taiteii se considera garnitura.
Am platit $ 4.30, cu tot cu taxe... ca sa va faceti o idee... si nu am putut minca tot ce era. Am uitat sa fac poza...
... next time!
| hihihi... ziceai ceva de matrimoniale???? |
da ... shi raman ferm pe pozitzie
| hihihi... ziceai ceva de matrimoniale???? |

.... peste murat
Ce-am Mancat Azi!!!
Buna intrbare! Daca m-as putea dezlipi 5 minute de la calculator poate ca as reusi sa mananc ceva...
ieri.... am facut tiramisu (daca e cineva interesat pun reteta, e fara albus crud...), salata vinete, ardei copti si mincare de vinete cu ceapa si rosii (gen zacusca).
si bere!
ieri.... am facut tiramisu (daca e cineva interesat pun reteta, e fara albus crud...),
|
Daca esti amabila,eu chiar as vrea sa o stiu.

Animatagand pentru tine
Animataazi o sa te uit...
Animataiubire inplinita
Animatace ai face in locul meu?
Animataas vrea
Animatapentru mama mea

Animatapuiul meu

| gege85ro, cgmcar_tm, flyingboy_13, blondinu21, deli, lenutzaurora, albinutza, mari_11_cica, Diancik, bitzy_jr, RICUTZA67, viocom, adnana3741, nely15, anasia, bigbad, steluta_29, Papusik, cornea_tatiana, coca61z, reli, MIHA_MIHA, dany_19_ela, adrian_sabau80, OPTIMISTA, gabyy, djscristi72, tanysele75, andrinutza |
| Lupucristi, paula_141088, ghibvaleria, katutzu, Akasha, attila-yacht, natalia17, corconel1982, Danniella, mikus, dulcineee, 206x, pamela25caty, SuZuK1, lavypeda, alyna_elyza, uratzika18, magda34, sd_alin, ChrisRoman, sweetangel, Busmachiu2Irina, maryyingeras, Irina14, emma_grigore74, FRUMOASA, dana_23, Lapetiteetoile, eniko1961, alinaionelag, sebipryky, kutyagumi65, ciprik, mareana07, florin_chyly, stranger_crina, leo14 |