Din pacate pana maine vor mai exista probleme. Momentan suntem gazduiti pe un server provizoriu pana cand se reinstaleaza sistemul pe serveruil nostru. Pana maine dupa amiaza ar trebui sa dispara problemele.
Pana atunci nu pot face nimic. Unicul lucru pe care pot este sa astept
| sal la toti eu ma retrag pt k nu pot face mare lucru pe site nu pot citi nici mesaje private nimic ami pare nespus de rau..............poate dak vreti sa-mi scrieti cate ceva lasati mesaj pe www.mountainbikecris.piczo.com |
Hei, prietenii nu se parasesc la nevoie!!! Doar pentru ca sunt acum ceva probleme, nu inseamna ca trebuie sa abandonezi... Trebuie sa ai putina rabdare si incredere ca lucrurile vor reveni la normal...

Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
AnimataLA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREA
Animata"casa mea"

Animataadevarata prietenie

Animatace este viata

| Dani_stop, tanzo_adrian, remy102002, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mona_saar, Diancik, pizarul, davdia, RICUTZA67, bittersweet, viocom, george_d, nely15, aless, ibinet, madymadalina, nseichea, dany_19_ela, iulianb526, fotbal67, marioss35, mak7669, alexandruC, GABITZATM67, Hany_mik_desenatoare, padeluta, sexy_hipnotic2323, n_diu |
| darksnake, GRYNCI, corina4all, antonela_oniciuc, dyanushca, athoss_a, asdfjkl, flavia_mihali, paramy35, cristinutza0907, ariannatpm, andrejalex, danielarteni, patty, artena, floritarzii, alinusha, dia_allyours, catalin2007, piticutza_b, nicolepascu, maimu, bagareata16, tamana_gipsy, KovacsRudolf, betyledy, valerica1978, raluca_85, DannyYeti, mihaela1234 |