| daca ai putea Dexter sa mai maresi un pic fontul de scris. Eu am monitor de 21 inch, si tot am impresia ca scrisul este mic, dar cei care il au de 15? |
o sa maresc fontul cu 2 puncte insa acest lucru maine
ca am ceva azi neaparat de terminat si nu am timp
| dar de sugestia mea de a pune in meniu dimensiunea fonturilor si fiecare isi alege ce font doreste ce ai de spus dexter ? |
nu pot pune chestia asta..... e mai greu de explicat de ce nu ... dar nu pot pune
am marit fontul putin
sper sa vezi mai bine
scuze dar am o intrebare
cum pot sa vad care sunt felicitarile noi de pe sait?
scuze dar am o intrebare cum pot sa vad care sunt felicitarile noi de pe sait? |
unica posibilitate este sa vezi felicitarile noi de pe prima pagina. O sa fac in curand o sectiune cu felicitarile ordonate in ordinea punerii lor pe site
ordonate in ordinea punerii lor pe site |
ce prostii mai pot scrie

se trece cu vederea
:)
Buna voua ! Site-ul vostru e super ca si felicitariel de altfel !
Felicitari voua !!!
Am si eu o problemutza. La profilul meu , voiam sa spun ca sunt din Maramures, dar nu imi da voie ... tot imi apare la judet ... Mures ... desi am incercat sa modific de mai multe ori ...
In fine, nu e chiar asa o problema.
Inca o data FELICITARI pt site !!!

Animatacred n-am stiut...
AnimataLA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREA
Animata"casa mea"
AnimataIUBESC

Animatarugaciune
Animatama faci de rusine

| tanzo_adrian, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mona_saar, juliuszdan, Diancik, bitzy_jr, pizarul, RICUTZA67, bittersweet, viocom, george_d, nely15, aless, ibinet, madymadalina, bigbad, nseichea, MIHA_MIHA, dany_19_ela, alexandruC, GABITZATM67, padeluta, sexy_hipnotic2323 |
| darksnake, GRYNCI, corina4all, antonela_oniciuc, dyanushca, athoss_a, asdfjkl, flavia_mihali, paramy35, cristinutza0907, ariannatpm, andrejalex, danielarteni, patty, artena, floritarzii, alinusha, dia_allyours, catalin2007, piticutza_b, nicolepascu, maimu, bagareata16, tamana_gipsy, KovacsRudolf, betyledy, valerica1978, raluca_85, DannyYeti, mihaela1234 |