ordonate in ordinea punerii lor pe site |
ce prostii mai pot scrie

se trece cu vederea
:)
Buna voua ! Site-ul vostru e super ca si felicitariel de altfel !
Felicitari voua !!!
Am si eu o problemutza. La profilul meu , voiam sa spun ca sunt din Maramures, dar nu imi da voie ... tot imi apare la judet ... Mures ... desi am incercat sa modific de mai multe ori ...
In fine, nu e chiar asa o problema.
Inca o data FELICITARI pt site !!!
| Mie nu imi mai apar "dracusorii aia de smiley.".......cand scriu mesaje........nu-mi placee......i need help |
foarte ciudat.......
| Nu pot sa vizualizez felicitarile care le-am primit....cele trimise.....mesajele private........imi apare WARNING! WARNING! |
din pacate nu te pot ajuta daca nu imi dai mai multe detalii.
A fost o problema la un moment dat si nu mergea sa accepti sau sa adaugi noi prieteni. Ca sa vad daca s-a remediat problema, am dat sa ma adaug singura ca prietena. Mi-a venit si cererea, insa am apasat pe butonul refuza, convinsa fiind ca site-ul e in lucru si butonul nu are o comanda atasata... Acum ma tot uit in meniu la prietenii: chiar asa, sa fiu "dusmanul" meu... parca nu e prea frumos. Ce mai pot sa fac acum?

Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
AnimataLA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREA
Animata"casa mea"

Animatace este viata
Animataprietenia este ultimul drum
Animatama uit spre cer

| Dani_stop, tanzo_adrian, remy102002, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mona_saar, juliuszdan, Diancik, pizarul, davdia, RICUTZA67, bittersweet, viocom, george_d, nely15, aless, ibinet, madymadalina, nseichea, dany_19_ela, iulianb526, fotbal67, marioss35, mak7669, alexandruC, GABITZATM67, Hany_mik_desenatoare, padeluta, sexy_hipnotic2323 |
| darksnake, GRYNCI, corina4all, antonela_oniciuc, dyanushca, athoss_a, asdfjkl, flavia_mihali, paramy35, cristinutza0907, ariannatpm, andrejalex, danielarteni, patty, artena, floritarzii, alinusha, dia_allyours, catalin2007, piticutza_b, nicolepascu, maimu, bagareata16, tamana_gipsy, KovacsRudolf, betyledy, valerica1978, raluca_85, DannyYeti, mihaela1234 |