| da, ar fi super. un chat ar mai trebui. |
ok. daca vreti un chat atunci va dau unul
Ideia este ca daca doriti sa folositi chatul trebui sa aveti instalat JAVA
Multumim dexter....dar daca printre noi sunt care nu au instalat Java...inseamna ca nu vor putea sa il utilizeze...nu ai cum sa faci un chat pe care sa il poate utiliza toti fara alte restrictii, si care sa fie usor de folsit? si sa treci CHAT undeva pe pagina site-ului...nu sa intram pe forum ca sa il putem accesa?
mersic
orice chat functzioneaza pe baza unui script Java ...
nu este greu de instalat java ... dureaza maxim 20 de secunde shi este un pragramel micutz .....
mai bine i-atzi cere lui Dexter sa puna undeva pe site un loc pt download la Java ... e mai simplu pentru toata lumea shi nu trebuie decat sa datzi next la instalare

Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
AnimataLA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREA
Animata"casa mea"

Animataadevarata prietenie

Animatace este viata

| Dani_stop, tanzo_adrian, remy102002, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mona_saar, Diancik, pizarul, davdia, RICUTZA67, bittersweet, viocom, george_d, nely15, aless, ibinet, madymadalina, nseichea, dany_19_ela, iulianb526, fotbal67, marioss35, mak7669, alexandruC, GABITZATM67, Hany_mik_desenatoare, padeluta, sexy_hipnotic2323 |
| darksnake, GRYNCI, corina4all, antonela_oniciuc, dyanushca, athoss_a, asdfjkl, flavia_mihali, paramy35, cristinutza0907, ariannatpm, andrejalex, danielarteni, patty, artena, floritarzii, alinusha, dia_allyours, catalin2007, piticutza_b, nicolepascu, maimu, bagareata16, tamana_gipsy, KovacsRudolf, betyledy, valerica1978, raluca_85, DannyYeti, mihaela1234 |