ms life
am vazut clasamentul dar nu ii prea dau importanta deoarece in cazul in care as castiga nu stiu ce sa fac cu saitul nu le am cu calculatorul ....
si ii doar in prima saptamana asa ca pana la final mai este
bafta tuturor
asa ii.
Daca vrei poti!
om mai vedea ce o fi
eu nu te pot ajuta cu nimic ca habar nu am
poate daca imi explici...
salutare. Punctajul neoficial la concursul nostru este:
1. e-felicitari - 25695
2. ratzusha - 10298
3. life_s_warrior - 10047
4. CAMMELUTZA - 5354
5. dexter_bd - 5115
6. petty - 4925
7. The Prophet - 4833
8. Tekyutza - 4151
9. cgmcar_tm -4002
10. alina_p -3846
Atentie. Aceste puncte sunt date intr-un mod neoficial. Nu sunt facute toate socotelile. De exemplu de la userul e-felicitari trebuie scazute aproximativ 15.000 de puncte(deoarece are multe refresh-uri). Asadar cei care li se pare ca primii au prea multe puncte ..... sa nu scrie mesaje aiurea.... deoarece activitate fiecaruia va fi verificata cu mare atentie.
Multa bafta!
![]() |
adik ce ai vrut sa zici prin asta ca sa arda cel ce triseaza nu? :P

Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
AnimataLA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREA
Animata"casa mea"

Animatace este viata
Animataprietenia este ultimul drum
Animatama uit spre cer

| Dani_stop, tanzo_adrian, remy102002, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mona_saar, Diancik, pizarul, davdia, RICUTZA67, bittersweet, viocom, george_d, nely15, aless, ibinet, madymadalina, nseichea, dany_19_ela, iulianb526, fotbal67, marioss35, mak7669, alexandruC, GABITZATM67, Hany_mik_desenatoare, padeluta, sexy_hipnotic2323 |
| darksnake, GRYNCI, corina4all, antonela_oniciuc, dyanushca, athoss_a, asdfjkl, flavia_mihali, paramy35, cristinutza0907, ariannatpm, andrejalex, danielarteni, patty, artena, floritarzii, alinusha, dia_allyours, catalin2007, piticutza_b, nicolepascu, maimu, bagareata16, tamana_gipsy, KovacsRudolf, betyledy, valerica1978, raluca_85, DannyYeti, mihaela1234 |