IMPORTANT !!! Cu aprobarea lui Dexter am decis sa cedez premiul unei doamne sau domnishoare care este membru activ pe acest site ..... Numai ca nu sunt hotarat cui sa cedez acest premiu ... Voi face shi eu un mic concurs pentru acest premiu .... rog domnii membri sa propuna reguli ale concursului pentru ca nu imi vine nici o idee ....
|
FELICITARI!!! Si odata ce ai castigat , nu renunti!!! Se poate?! Inca o data FELICITARI si tine-o tot asa!!! 
| pe de o parte ma bucur shi va multzumesc pentru felicitari dar consider ca exista totushi altcineva care merita mai mult premiul decat mine ..... |
Lasa sentimentalismele!!! Concursul e concurs!!! Punct!!! FELICITARI!!!
Si toti am vazut cate felicitari ai realizat intr-un timp asa scurt!! Crezi ca e prea putin?! Eu una, cred ca nu!!

Ciudat...sau ciudatenie?...Asta sa fie meritul tau??? - niste lauri care ti se cuvin dar cu modestie ii asezi la picioarele altei persoane?...sa renunti la incoronare pentru ca mai presus de tine sta elementul neasteptat - condimentul de neanlocuit al oricarei frumuseti???...
E un concurs! iar tu iti "arogi dreptul" la "sanctiunea meritului" si "pedeapsa talentului?"...
...no comment!...
Felicitari castigatorului.Iar gestul tau, de a ceda premiul spune multe despre tine.
Dexter-bd, ai preluat acum rolul lui Paris si detii MARUL! Cu riscul de a declansa un nou razboi troian, fara nici o sugestie din afara, da-l cui iti porunceste inima si nu ratiunea! Tu esti cel ce hotaraste, nu noi.Si felicitari pentru modestia de care dai dovada!
Pe scurs. Voi face un top 10 c8u cei mai activi membri...
cei care doresc site-ul din top 10 sa spuna aci......
cel care e cel mai sus plasat... castiga
1. dexter_db
2. life_s_warrior
3. The Prophet
4. CAMMELUTZA
5. ratzusha
6. alina_p
7. lady_gm67
8. `criss
9. cgmcar_tm
10. petty
Astept sa vad care vrea
dexteeeeeeeeeer!!!........arbitreeeeeeeee!!!..........vino repede si calmeaza spiritele!!! tu nu vezi ce batalii se dau aici???.......spune-ne ca nu-i pe graaaaaaatis!!! 
ia uita-te!...ala - eu!, ala - eu!... 
...aoleo! caietele de sarcini...unde-s caietele de sarcini? ...
...!?!... si "n-am inteles"?! care e mai sus...de la 1 la 10 sau de la 10 la 1?...sa vad are rost sa transpir sau nu?

...si cat timp avem la dispozitie sa spunem adevarul gol golut?...

eu am cedat site-ul un favoarea cuiva din top 10 ... dexter a spus ca cel care e mai apropiat shi vrea acela il va primi .....
tu vrei sau nu ?

Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
AnimataLA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREA
Animata"casa mea"

Animatace este viata
Animataprietenia este ultimul drum
Animatama uit spre cer

| Dani_stop, tanzo_adrian, remy102002, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mona_saar, juliuszdan, Diancik, pizarul, davdia, RICUTZA67, bittersweet, viocom, george_d, nely15, aless, ibinet, madymadalina, nseichea, dany_19_ela, iulianb526, fotbal67, marioss35, mak7669, alexandruC, GABITZATM67, Hany_mik_desenatoare, padeluta, sexy_hipnotic2323 |
| darksnake, GRYNCI, corina4all, antonela_oniciuc, dyanushca, athoss_a, asdfjkl, flavia_mihali, paramy35, cristinutza0907, ariannatpm, andrejalex, danielarteni, patty, artena, floritarzii, alinusha, dia_allyours, catalin2007, piticutza_b, nicolepascu, maimu, bagareata16, tamana_gipsy, KovacsRudolf, betyledy, valerica1978, raluca_85, DannyYeti, mihaela1234 |