perfect
prima strigare .....
ok. avem shi o a doua strigare ....
va rog insistent sa cititzi regulile afishate de Dexter .... cu sigurantza shi el ar spune acelashi lucru ... nu vreau nici eu shi nici el sa apara vreo discutzie ..... cel mai apropiat de numarul 1 care doreste site il va prima pe acesta cashtigat de mine ....
Ok, atunci castigatorul site-ului este CAMMELUTZA
Probabil ca luni te voi contacta pentru a vorbi despre site....
Din pacate in martie concursul nu va continua deoarece am foarte mult de munca si nu am timp.......
insa din aprilie concursul va continua.......
asa ca nu fiti triste ca mai aveti alte sanse!
LA MULTZI ANI BAIETZELULUI TAU !!! Ok, atunci castigatorul site-ului este CAMMELUTZA Probabil ca luni te voi contacta pentru a vorbi despre site.... Din pacate in martie concursul nu va continua deoarece am foarte mult de munca si nu am timp....... insa din aprilie concursul va continua....... asa ca nu fiti triste ca mai aveti alte sanse! |
Felicitari, CAMMELUTA!!! La multi ani fiului tau!!! Eu una nu sunt trista, sunt doar obosita ca am pictat un curcubeu pe perete!!!

Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
AnimataLA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREA
Animata"casa mea"

Animatace este viata
Animataprietenia este ultimul drum
Animatama uit spre cer

| Dani_stop, tanzo_adrian, remy102002, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mona_saar, juliuszdan, Diancik, pizarul, davdia, RICUTZA67, bittersweet, viocom, george_d, nely15, aless, ibinet, madymadalina, nseichea, dany_19_ela, iulianb526, fotbal67, marioss35, mak7669, alexandruC, GABITZATM67, Hany_mik_desenatoare, padeluta, sexy_hipnotic2323 |
| darksnake, GRYNCI, corina4all, antonela_oniciuc, dyanushca, athoss_a, asdfjkl, flavia_mihali, paramy35, cristinutza0907, ariannatpm, andrejalex, danielarteni, patty, artena, floritarzii, alinusha, dia_allyours, catalin2007, piticutza_b, nicolepascu, maimu, bagareata16, tamana_gipsy, KovacsRudolf, betyledy, valerica1978, raluca_85, DannyYeti, mihaela1234 |