Momentan avem versiunea 2 BETA a forumului.
Spre deosebire de versiunea precedenta acesta forum foloseste clasa smarty pentru template-uri si clase pentru absolut toate functiile.
Optiuni urgente:
(1)>>> optiunea modifica mesaj (aceasta optiune va fi disponibila utilizatorilor normali doar 2 ore dupa postare. Dupa cele 2 ore doar administratorii si moderatorii mai pot modifica posturile)
(2)>>> optiunea dezabonare pentru topicurile pentru care primesti mesaje de notificare
(3)>>> optiunea de a te inscrie pentru a primi stiri chiar daca nu scrii nici un mesaj
(4)>>> optiunea pentru tipuri de topicuri(am decis sa existe 2 categorii: regulament -- mesaje ce vor fi afisate intotdeuna primele, mesaje normale-- vor fi afisate in functie de ultima modificare)
Extra optiuni(puse in discutie)
(1000)>>> o optiune de a adauga anumite topicuri la topicuri favorite. Va fi o optiune care ioti va arata topicurile care iti palc cele mai mult. Vei putea intra de oriunde de pe site pe aceste topicuri
Rezolvari:
02.06.2006 >> au fost rezolvate punctele (1)
si (2)
+ update-uri la anumite linkuri
Au fost rezolvate problemele cu semnatura. Acuma apar semnaturile corect pe forum.
De asemena a aparut pe forum si sectiunea membri online.
Atentie: Aceasta sectiune este diferita de cealata pe site. Aceasta contorizeaza membri online care au fost in ultimele 10 minute.
De asemena am rezolvat problema punctelor. Acuma totul e ok(punctele de pe forum sunt contorizate).

Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
AnimataLA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREA
Animata"casa mea"

Animataiubiti-va
Animatanu cere

| Dani_stop, tanzo_adrian, remy102002, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mona_saar, Diancik, pizarul, davdia, RICUTZA67, bittersweet, viocom, george_d, nely15, aless, ibinet, madymadalina, nseichea, dany_19_ela, iulianb526, fotbal67, marioss35, mak7669, alexandruC, GABITZATM67, Hany_mik_desenatoare, padeluta, sexy_hipnotic2323, n_diu |
| darksnake, GRYNCI, corina4all, antonela_oniciuc, dyanushca, athoss_a, asdfjkl, flavia_mihali, paramy35, cristinutza0907, ariannatpm, andrejalex, danielarteni, patty, artena, floritarzii, alinusha, dia_allyours, catalin2007, piticutza_b, nicolepascu, maimu, bagareata16, tamana_gipsy, KovacsRudolf, betyledy, valerica1978, raluca_85, DannyYeti, mihaela1234 |