inainte sa uit de site-ul acesta as mai avea ceva totusi de adaugat.. imi cer scuze ptr felul meu putin mai ironic de care am dat dovada de-a lungul posturilor mele pe acest forum... asa sunt eu mai pamfletist si ar trebuii considerate glumitele mele ca atare!
am observat ce s-a intimplat cu unul dintre admini vostrii care si-a schimbat nick-ul in
Maroelva si a fost decazut din dreptul de admin..ajungand la rangul de VIP!
imi cer oficial scuze daca asta s-a intimplat din cauza mea... tot ce am vrut eu a fost sa "te trag putin de urechiuse" ptr ce s-a discutat deja mai sus.. nu am vrut sa iti fac personal tie ceva rau si se ajunga aici. cu totii mai gresim si din astfel de greseli invatam ...caci nimeni nu e perfect si ne stim fiecare defectele...
daca s-ar putea mi-as dorii sa iti recapeti vechile atributii pe site... ptr ca pe undeva poate nu e numai vina ta , e vorba aici de un intreg stuff care se ocupa de site...
nu s-a intimplat nici un hazard aici ..si totul s-a rezolvat pina la urma in timp util , inainte sa aveti un mass deface pe site + ca se putea face frumos si un XSS CSRF

fara prea mari batai de cap!... si as fii putut fain frumos sa vad gaura si sa plec linistit mai departe ... dar am zarit forumul si am vazut ca aveti foarte multi utilizatori pe site... si ar fii fost totusi pacat de el (si de ei) in caz de ceva .
cam asta ar fii tot .. apreciez reply-uri si multumiri si ma bucur ca am putut sa va ajut ..
nu de putine ori am mai sesizat si pe altii de vulnerabilitati iar persoanele respective m-au luat la suturi si m-au trimis "la papusi" ... ca stiu ei mai bine cum e cu securitatea pe www..
La Revedere,
daemien