| toti suntem preteni tai sa fi fericita in viata si sa ai parte numai de bucuri pupiki |
ITI MULTUMESC
SI SA TII CA SUNT FERICITA PTR TINE CA TE-EI IMPACAT CU IUBI
olinca multumesc![]() |
| cristi.m aici esti printre prieteni toti suntem k o famile (eu una asa va consider) va iubesc multi pe toti si ramane`ti asa pt todeauna! pupiki si aveti grija de voi! |
MULTUMESC !!!
| multimesc tuturor care-mi sunt prieteni adevarati |
sa stii cristi ca aici toti suntem prieteni.
Multumita acestui site am avut prilejul sa cunosc oameni deosebiti, cu personalitati extraordinare, cu povesti de dragoste din care ai ce invata. Cu totii sunteti extraordinari. Prieteni adevarati, care stiu ce inseamna respectul, care stiu ce inseamna iubirea, si totodata care stiu cum sa traiasca viata facand-o mai frumoasa. Sunteti uniti si pentru asta va respect. Cu voi impreuna acest site este unul dintre putinele care merita o nota de 10 cu multe stelute. Stelutele fiind voi toti. Ma bucur ca pot fii si eu printre voi. MULTUMESC. Sa fiti fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi voua. Cu mult respect Adriana.
|
Ne bucura aprecierile tale si sigur si despre tine se gandeste la fel 

Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
AnimataLA MULTI ANI SF.ANDREI-ANDREA
Animata"casa mea"

Animataadevarata prietenie

Animatace este viata

| Dani_stop, tanzo_adrian, remy102002, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mona_saar, Diancik, pizarul, davdia, RICUTZA67, bittersweet, viocom, george_d, nely15, aless, ibinet, madymadalina, nseichea, dany_19_ela, iulianb526, fotbal67, marioss35, mak7669, alexandruC, GABITZATM67, Hany_mik_desenatoare, padeluta, sexy_hipnotic2323, n_diu |
| darksnake, GRYNCI, corina4all, antonela_oniciuc, dyanushca, athoss_a, asdfjkl, flavia_mihali, paramy35, cristinutza0907, ariannatpm, andrejalex, danielarteni, patty, artena, floritarzii, alinusha, dia_allyours, catalin2007, piticutza_b, nicolepascu, maimu, bagareata16, tamana_gipsy, KovacsRudolf, betyledy, valerica1978, raluca_85, DannyYeti, mihaela1234 |